Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
morki05

morki05

Üye
Tamam Teşekkürler

Aziz04

Aziz04

Üye
Arkadaşlar ben boefla kerneli cwm ile flash yaptım fakat boefla uygulaması telefonda çıkmadı yani ses ve zram ayarı gerekli Teşekkürler
Rom kurulumundan sonra Boeffla Config uygulamasını kullanabilmeniz için Apk dosyasını kurmanız gerekiyor

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Turkcell21 ve morki05
morki05

morki05

Üye
Teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Turkcell21

ilker712

Üye
Rom atmayi bilmeyen arkadaslar burda anlatin diyeceginize video izleyin anlatilsa sanki okudugunuz la yapabileceksiniz bi gorun duyun oyle hareket edin burda ince is biraz ama bi kere gorseniz yapsaniz cok basit

Aziz04

Aziz04

Üye
Tabi bunu herkes öyle gelişi güzel indirip apk'sini kurmasın:bilmem:
Bazı romlara uyumlu değil tel brick olur sonra:vur
Ama bu roma kurabilirsiniz:oke:
Ve fazlada kurcalamayın yani bilmediğiniz ayarları değiştirmeyin..!
:alsana:

• Beğen
Tepkiler: Turkcell21

ilker712

Üye
Arkadaslar kurulumu yaparkene her bisey var ben bilgisayarimi actim kurarkene google ye girdim her ozelligi tek tek arastirdim yarayisli olani zararli olani ayirin ona gore kurun mesela s voiceyi kurmadim bana cok gereksiz geliyordu. Ekran kapanirkene fisi cekilmis televizyon gibi veren efekt crt bilmem ne oluyor basinda diaable yaziyor yani tik isaretini koydugunuzda kurarken onu kurmamis oluyorsunuz

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Normalde ücretli. Bu da Apk.
Üzümünü ye, bağını sorma
:)
Yanlışın olmasın boeffela'nın kendi sitesinde de var bu link ayrıca google playde paralı olanlara baktım indirildi olarak görünmüyor

ilker712

Üye
Yanlışın olmasın boeffela'nın kendi sitesinde de var bu link ayrıca google playde paralı olanlara baktım indirildi olarak görünmüyor
Google play cikisli yada google play destekli bir yazilim degil boefflenin kendi destek yazilimi neyin tartismasi ki bu

Aziz04

Aziz04

Üye
Valla hocam ben xda'dan aldım linki ve orda bunu paylaşan kişi aynısının markette parayla satıldığını yazmış.
Ama burda paylaştığım sürüm markette hangisi onu bilemem henüz bakmadım

ilker712

Üye
O bu degilde asil sunu tartisin.
1. Telefonu sarja takin
2. Kapatin
3. Olacagi izleyin

Su ana kadar karsilastigim en buyuk hata budur

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
1. Telefonu sarja takin
2. Kapatin
3. Olacagi izleyin

Bu hatayı orjinal olmayan bütün romlarda alısın zaten blekota bunu belirtmiş kapalı şarj olmaz diye bende konuya ekledim ;)

Aziz04

Aziz04

Üye
1. Telefonu sarja takin
2. Kapatin
3. Olacagi izleyin

A'normal bi durum yok
Tel kapanıyor ve şarj alıyor
Neyi kastetmek istedin Ki?

ilker712

Üye
Igin gundur yirtiniyorun sunu anlatmak icin de dinleyen yok arkadaslar cozum bulmak gerek

ilker712

Üye
S5 ler boyle mi ki acaba hata olmayadabilir s5 in ozelligide olabilir ben iphonelerin boyle oldugunu duymustum

Üst Alt