4:3 de 20mp çekmiyor mu ?Ben 1520 için tam 20mp de dotoğraf çeken ayar istiyorum. 20 mp kamerası var, ama ayarlardan 16+5 mp yi seçebiliyoruz. Neymiş efendim, fotoğrafı çektikten sonra yeniden boyutlandıralım diye. 20 mp lik ayar gelmesini istiyorum. Hatam varsa düzeltin
Aynen 4:3 en boy oranında 19 MP çekebiliyor.4:3 de 20mp çekmiyor mu ?
Aynen 4:3 en boy oranında 19 MP çekebiliyor.
Ben 3 model hariç vericeklerini zannetmiyorum.Olan benim akıllı sıralamama olıcak :/4k onların olsun,bize diğer özellikleri versinler de.
1020'de de 4:3 te 38 mp idi sanırım. Kayıp 3mp. Sadece şükür. Beterin beteri varAynen 4:3 en boy oranında 19 MP çekebiliyor.

19mp çekiyor ama diğeriyle aynı kalitede çekiyor. 16:9 olup ta 20mp çeken güncelleme lazım4:3 de 20mp çekmiyor mu ?
Bir MP nerede
Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor
Çekilen fotoğrafta herhangi çerçeve olmadığı için 20 MP çekiyor ama 4:3 en boy oranıyla fotoğraf çerçevelenince 19 MP fotoğraf oluşuyor, kayıp olan 1 MP uygulamadan geçemiyor.Neden tam çözünürlükte çekmediğini merak ettim şimdi![]()
Elbette aynı kalitede çekecek ama çerçeve farkının işlenmesiyle fotoğraf kırpılıyor. 20 MP kamera 16:9 çerçeveyle 15 MP çözünürlüğe düşüyor, normalde 16:9 çerçevede 20 MP çözünürlük almak için kameranın mantıken 20 MP'den daha büyük olması gerekiyor. Yazılımla çözünürlük büyütülüp istenen işlem yapılabilir OPPO Find 7 (13 MP kamerası var yazılımla 50 MP'lik fotoğraf çekebiliyor) deki gibi, fakat WP'da bu tür yazılım izinleri yok ayrıca buna ne kadar gerek var o da ayrı bir soru.19mp çekiyor ama diğeriyle aynı kalitede çekiyor. 16:9 olup ta 20mp çeken güncelleme lazım
Oppo olayına çok fena kılım ya daha öncede söylemiştim sanırım sana zatenÇekilen fotoğrafta herhangi çerçeve olmadığı için 20 MP çekiyor ama 4:3 en boy oranıyla fotoğraf çerçevelenince 19 MP fotoğraf oluşuyor, kayıp olan 1 MP uygulamadan geçemiyor.
Elbette aynı kalitede çekecek ama çerçeve farkının işlenmesiyle fotoğraf kırpılıyor. 20 MP kamera 16:9 çerçeveyle 15 MP çözünürlüğe düşüyor, normalde 16:9 çerçevede 20 MP çözünürlük almak için kameranın mantıken 20 MP'den daha büyük olması gerekiyor. Yazılımla çözünürlük büyütülüp istenen işlem yapılabilir OPPO Find 7 (13 MP kamerası var yazılımla 50 MP'lik fotoğraf çekebiliyor) deki gibi, fakat WP'da bu tür yazılım izinleri yok ayrıca buna ne kadar gerek var o da ayrı bir soru.
sağlıklı bulmuyorum o kamerayı 
Kullanmadım ama özelliklerini güzel bulmuştum ama cihazı değil, 3000 mAh bataryayı 70 dakikada doldurma iddiası da iyiydi.Oppo olayına çok fena kılım ya daha öncede söylemiştim sanırım sana zatensağlıklı bulmuyorum o kamerayı
![]()
o kadar resimleri inceledim ama yüksek kaliteli resimler olmayınca farkı anlıyamadım bir 830 da en içteki lens biraz daha büyük onu fark ettim gibi sanki ama resme göre belki farklı algılamış olabilirim, sizin tam olarak neyden bahsettiğinizi merak ettim bu aradaArkadaşlar kamera lensleri özellikle cep telefonlarında kullanılanların şekillerine hiç dikkat ettiniz mi?![]()
Basit, Lensler hep yuvarlak. Dolayısıyla 20 MP yuvarlak bir vizörün 16:9 formatında Mp kaybetmesi gayet normal. Ha yuvarlak resim isterseniz MP kaybı da yaşamazsınızo kadar resimleri inceledim ama yüksek kaliteli resimler olmayınca farkı anlıyamadım bir 830 da en içteki lens biraz daha büyük onu fark ettim gibi sanki ama resme göre belki farklı algılamış olabilirim, sizin tam olarak neyden bahsettiğinizi merak ettim bu arada