Haber Lumia Denim Güncellemesi ve Lumia Camera Detayları

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Tabiki. Ben arkadaşa dedim. Diğer markalar donanımla uğraşıp reklam yapıyormuş. ms akmış, iki yazılımla halletmiş. Diğer markalar hep aptal durumuna düşmüş. :eek:Takdir edilecek bir durum varsa şudur: Aynı telefonunun benzerini çıkarıp 4K çekim ekleyip onu öne çıkarıp satmaya çalışabilirlerdi. Eskisine o özelliği vermeyebilirlerdi. Ben android tarafında donanımı desteklese de başta olmadığı halde sonradan güncelleme ile 4k çekim özelliği vs alan cihaz bilmiyorum. Ancak xda'de yeni cihazdan eskisine geliştiriciler portlar. bknz: z1/z2.
Ha bu 4K ne kadar gereklidir? Ne kadar kullanışlıdır? Kaç dakikası kaç mb yer tutar, tartışılır. Tabi bir tek 4k gelmemiş, iyi olmuştur illaki ama ms'den daha önemli şeyleri eklemesini/düzeltmesini bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: narnia16

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Tabiki. Ben arkadaşa dedim. Diğer markalar donanımla uğraşıp reklam yapıyormuş. ms akmış, iki yazılımla halletmiş. Diğer markalar hep aptal durumuna düşmüş. :eek:
MS yazılım şirketi ya yapar o , laf yok ona :kıskıs:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Tabiki. Ben arkadaşa dedim. Diğer markalar donanımla uğraşıp reklam yapıyormuş. ms akmış, iki yazılımla halletmiş. Diğer markalar hep aptal durumuna düşmüş. :eek:Takdir edilecek bir durum varsa şudur: Aynı telefonunun benzerini çıkarıp 4K çekim ekleyip onu öne çıkarıp satmaya çalışabilirlerdi. Eskisine o özelliği vermeyebilirlerdi. Ben android tarafında donanımı desteklese de başta olmadığı halde sonradan güncelleme ile 4k çekim özelliği vs alan cihaz bilmiyorum. Ancak xda'de yeni cihazdan eskisine geliştiriciler portlar. bknz: z1/z2.
Ha bu 4K ne kadar gereklidir? Ne kadar kullanışlıdır? Kaç dakikası kaç mb yer tutar, tartışılır. Tabi bir tek 4k gelmemiş, iyi olmuştur illaki ama ms'den daha önemli şeyleri eklemesini/düzeltmesini bekliyoruz.
benim bildiğim kadarı ile z1 de başta yoktu sonradan geldi 4k olayı ama tam olarak geldimi emin değilim hiç kullanmadığım için

braayn

braayn

Üye
arkadaşlar Z1 ve Lg G3 4 K video çekerken cihaz ısındı uyarısı verip kamerayı zorla kapatıyor bu hiçde hoş bir durum değil şimdi 1520 ve diğer destekleyen lumia cihazlarına geldiğinde kameranın 4K performansını ve ısınıp ısınmayacağını çok merak ediyorum doğrusu eğer sorunsuz olarak çalışırsa aynı anda hem z2 ve 1520 ile 4 K video çekmeye başladığımızda Z1 ısına dursun L1520 ile çekmeye devam edeceğim demektir.Birisi Duracell pil diğeri politisan pil performansında çalışacak demektir.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Abi fiyatının cihazı olan çok az cihaz var 800TLye 625 aldım şimdi 830 800-900 lira olacak şimdi gelmede sövme..

İman Gücü ile gönderildi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
benim bildiğim kadarı ile z1 de başta yoktu sonradan geldi 4k olayı ama tam olarak geldimi emin değilim hiç kullanmadığım için
Z1'de Official yok Z2'nin portlandı ama hiç denemedim nedir ne değildir merak da etmedim.

Invoke

Invoke

Üye

Hayır. Z2'den portladı geliştiriciler. Sony'nin verdiği bir şey yok.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Rich Capture özelliğine yakından bakış...

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı, Murat Alper, ...decode... ve 1 kişi daha
versino2

versino2

Üye
İyi güzelde ben Akıllı Çekim özelliğini göremedim.Başka bi programla mı sunuluyor o ? Birde o ayarlardaki bastığı tuş ne oluyor.HDR mi ?

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
4K Moment Capture

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve beats
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
sadece videoyu fotograf yapabilme olsun bana yeter 4K zaten imkansız :D
Bu özellik sadece 830, 930 ve 1520'ye geliyor.
830'da 1080p video kaydı. Her görüntü 2 megapiksel
930 ve 1520'de 4K 24 FPS video kaydı. Her görüntü 8.3 megapiksel

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bu özellik sadece 830, 930 ve 1520'ye geliyor.
830'da 1080p video kaydı. Her görüntü 2 megapiksel
930 ve 1520'de 4K 24 FPS video kaydı. Her görüntü 8.3 megapiksel
bende ona üzülüyorum ya :(

skynet

Üye
Şimdi bu lumia kamera için denim güncellemesini mi bekleyeceğiz ?

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
4K Moment Capture
Şu videodakileri çok kolaymış gibi gösteriyorlar ya ondan sonra ben deniyorum yapamayınca sinir oluyorum :zzz: ama her izlediğimde bi heyecan kaplıyor :)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
versino2

versino2

Üye
Bu moment akıllı çekim gibi bişey herhalde.Peki 925 e gelecek mi bu özellik ? Gelmemesi ayıp olur.4K demesi şuphelendirdi beni

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bi dk ya, bizim nokia cameradaki akıllı sıralama ile yaptığımızı şimdi 4k desteği altında kamera tuşuna basılı tutarak yapılabilir kılınıp sadece 3 modele mi kısıtladılar?? :zzz:

• Beğen
Tepkiler: versino2
Esendağlı

Esendağlı

Üye
4k onların olsun,bize diğer özellikleri versinler de.

Üst Alt