Püf Noktası Android Yavaşlar mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Ayarlar -> Cihaz Hakkında -> Durum

Yada terminale uptime yazabilirsin.

Haberi burda yapıldı . Bi anti virüs şirketi tarafından kanıtlandı diye ( eset veya kaspersky olucak) Şişen ram olunca yeniden başlatmak gibi dedemin alışkanlıkları işe yaramıyor .Android hakkında bilgim az olmasına rağmen bu konuda eminim .Bide fanatiklik demişsin ? Ne bu kendini böyle mi savunuyorsun, benim gün boyu telefon tartışmaktan daha önemli işlerim var , bu yüzden sizin gibi bağlanamıyorum .Objektifim ben -,-

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Benim androidi tam anlamiyla kullanmak istedigim, onu karistirip daha degisik cozum yollari bulmak. Ornegin instagramda bildirimler bolumunden kontrol sıklıgini kapatarak veya greenify ile arka planda uygulamas calismasini engelleyebilirsiniz. Hatta illa pil benim olsun diyorsaniz ayarlar kismindan gelistirici secreneklerinden arka plandaki uygulama sinirini 0 yapabilirsiniz. Parlakligi sifira da alabilirisniz :)

Windows Phone ? :yuru

heathrow

heathrow

Üye
Benim androidi tam anlamiyla kullanmak istedigim, onu karistirip daha degisik cozum yollari bulmak. Ornegin instagramda bildirimler bolumunden kontrol sıklıgini kapatarak veya greenify ile arka planda uygulamas calismasini engelleyebilirsiniz. Hatta illa pil benim olsun diyorsaniz ayarlar kismindan gelistirici secreneklerinden arka plandaki uygulama sinirini 0 yapabilirsiniz. Parlakligi sifira da alabilirisniz :)
Greenify kullandım. Hatta Donate Package satın almıştım. Aslına bakarsan kurcalamayı ben de severim.

Heroata

Heroata

Üye
Greenify kullandım. Hatta Donate Package satın almıştım. Aslına bakarsan kurcalamayı ben de severim.
tamam o zaman. Ben sadece facebook ve twotter kullanan demistim. siz instagram da kullaniyormussunuz zaten o grubun icinde degilsiniz :D

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
1.5 yıldır s4 mini kullanıyorum cihazda kasma görmedim.
Tek kasildigi yer var oda most wantedi actigimda ram bosaltmazsam oyun donuyor.

Wp kullanan arkadaslarimda var; benim cihazın arayuzunu ve uygulama cesitliligi gorduklerinde bakislarindaki pismanligi gorebiliyorum açıkçası.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90, B.A.R.O.N, Sucrofe ve 1 kişi daha
Heroata

Heroata

Üye
1.5 yıldır s4 mini kullanıyorum cihazda kasma görmedim.
Tek kasildigi yer var oda most wantedi actigimda ram bosaltmazsam oyun donuyor.

Wp kullanan arkadaslarimda var; benim cihazın arayuzunu ve uygulama cesitliligi gorduklerinde bakislarindaki pismanligi gorebiliyorum açıkçası.
ahah ben de o pismanligi gordum :D

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Şuan kullandığım telefonun özellikleri: custom rom var bir kasma görmüyorum zaten oyunu tablette oynuyorum onun dışında internet,arayüz falan iyi akıcı telefon 2011 üretimi olmasına rağmen

Topal Pire

Topal Pire

Üye
    Konu Sahibi
Belli ki Android kullananlar kasma veya donma sorunundan şikayetçi değil.Olsa bile çözümü çok...

• Beğen
Tepkiler: Kontrol ve B.A.R.O.N
Heroata

Heroata

Üye
Belli ki Android kullananlar kasma veya donma sorunundan şikayetçi değil.Olsa bile çözümü çok...
Normal bir wonder kullanicisi sikayetcidir, gelismis bir wonder kullanicisi degildir. Oyle dusun :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Çözüm androidte her zaman vardır. Çözümsüz yazılım ios tir. :oke:
Misal iPhone 4 kasmasını engelleyemezsin.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Türe

Türe

Üye
Android kullanmasını bilenin elinde pc nin işlevselliğini gösterir. Bilmeyenin elinde de çöp bir cihaz olur. :good:

• Beğen
Tepkiler: H.TOGAN, Kontrol, Invoke ve 3 diğerleri
Türe

Türe

Üye
Olmayan şeyin nesinden şikayet edelim ? Kendi adıma konuşuyorum evet bazen bekleme süreleri artabiliyor ama ram i ve cache i temizliyorum kendine geliyor cihaz. Yani çözüm uzaklarda değil. :good:

• Beğen
Tepkiler: Kontrol, Bahadir_fb ve B.A.R.O.N
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Android kullanmasını bilenin elinde pc nin işlevselliğini gösterir. Bilmeyenin elinde de çöp bir cihaz olur. :good:
Aynen pc yi acmiyorum bile, abim acmasa cihaz calismamaktan bozulacak :)

• Beğen
Tepkiler: Sucrofe, B.A.R.O.N, Heroata ve 1 kişi daha
Takipçi Satın Al

Üst Alt