Püf Noktası Android Yavaşlar mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
senin dediğin farklı bir şey. her şey yazılıma bakar. düzgün, stabil giden stock rom bir güncelleme ile batar hata verir, kasar ama firma yine güncelleme ile düzenler. uzun süreli kullanımda kasacağını sanmıyorum.
Acikcasi kasmaz derken bazen nexus 5 tede olabilir uygulamadan kaynakli cunku cok acik bir sistem ve uygulamalar o kadar ozenle nispeten wp ve iosa gore o kadar asamali gerceklestirilmiyor. Herturlu seye ger izin acik. Benim gorusum bu.

Invoke

Invoke

Üye
Yavaşlamaz.bknz: Xperia Ray. Bu söylediğim yüksek model değil. 512mb ramli, 45nmlik 1ghz işlemcili 384kb cpu cache'i olan 2011 sonu duyurulan bir cihaz. Yüklüyorsunuz LX4.4'ü şişmiyor ama yüklerseniz stock romu görürsünüz farkı. :D

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
Fenomenon

Fenomenon

Üye
bilinçli kullanırsan kasma olmaz.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Topal Pire

Topal Pire

Üye
    Konu Sahibi
Yavaşlamaz.bknz: Xperia Ray. Bu söylediğim yüksek model değil. 512mb ramli, 45nmlik 1ghz işlemcili 384kb cpu cache'i olan 2011 sonu duyurulan bir cihaz. Yüklüyorsunuz LX4.4'ü şişmiyor ama yüklerseniz stock romu görürsünüz farkı. :D
hocam o zaman Nexus 6 sorun yapmaz gibi. Ne kadar kullanabilirim ?
senin dediğin farklı bir şey. her şey yazılıma bakar. düzgün, stabil giden stock rom bir güncelleme ile batar hata verir, kasar ama firma yine güncelleme ile düzenler. uzun süreli kullanımda kasacağını sanmıyorum.
O zaman tek çare Nexus 6'yı beklemek. Yoksa iPhone 5 alacağım. Umarım erken çıkar ve fiyatı uygun olur.

Invoke

Invoke

Üye
Telefondan sıkılana kadar kullanabilirsin. :D

Ek: Cihazın ne kadar gideceği kullanıcıya bağlı bence. Herkes soruyor yok 2 yıl gider mi yok 3 yıl gider mi. Bence gider ama ben kendi kullanımımı düşünürek diyorum gider diye, sen götüremeyebilirsin. =P Bozulmazsa düşmezse kırılmazsa neden gitmesin? Bugün galaxy nexus'un bile gideri var, bence. Yüklersin iyi bir rom, bir de ihtiyacın olan uygulamaları belki oyunları highda oynayamazsın belki bazıları low da bile oynayamazsın ama işini görür.

Son düzenleme:
PriZm

PriZm

Üye
Android çok uzun uptime sonrası kasmaya başlar.Yeniden başlatma ile düzelir.Kalıcı olarak kasma yok.

• Beğen
Tepkiler: symbianmanyağı, Sucrofe, B.A.R.O.N ve 1 kişi daha
Invoke

Invoke

Üye
Her gün yeniden başlatın derler zaten. :D

Topal Pire

Topal Pire

Üye
    Konu Sahibi
Neyse o zaman iPhone 5 yerine Nexus 6'yı bekleyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Neyse o zaman iPhone 5 yerine Nexus 6'yı bekleyeceğim.
Benim Kuzenime S4 Aldık 2 3 Hafta Oldu Bebenin Bana Dediği Şey Şu Telefon Kasıyor Bu Niye Böyle Oyuna Giriyorum Kapatıyorum Tekrar Giriyorum Kasıyor Bilmem Ney Android Dedinmi Kasılacak Abi :ah Öbür Türlü Bünyem Alışık Değil Ne Kadar Donanım Verirsen ve Bu Androide Yİne Kasar:close_tema:

0MG90

0MG90

Üye
Evet Oda 2.600 2.200 Satiş Fiyati İle Kendini belli Ediyor Zaten
Diğer amiraller çok mu ucuz böyle yorum atıyorsun şimdi? Ayrıca Pahalı dediğiniz iPhone, Amerika'da diğer amiral Android'lerden daha ucuz. Millet boşuna sıraya girmiyor almak için.

• Beğen
Tepkiler: Sertug1991 ve muhammettvurucu
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
1 hafta sonra reset atmayınca touchwiz şişiyor. ((Yeniden başlatma))

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
Sucrofe

Sucrofe

Üye
Benim Kuzenime S4 Aldık 2 3 Hafta Oldu Bebenin Bana Dediği Şey Şu Telefon Kasıyor Bu Niye Böyle Oyuna Giriyorum Kapatıyorum Tekrar Giriyorum Kasıyor Bilmem Ney Android Dedinmi Kasılacak Abi :ah Öbür Türlü Bünyem Alışık Değil Ne Kadar Donanım Verirsen ve Bu Androide Yİne Kasar:close_tema:
S4 sorunlu bir cihaz. İnternette kaynıyor S4 sorunları. Android'i gerçekten kullanırsan o zaman kasmaz. 32 GB'lık G2'min hafızasını doldurdum ama kasmıyor. Maşallahı var. Sonra bi' Wipe çaktım tabi. :D
1 hafta sonra reset atmayınca touchwiz şişiyor. ((Yeniden başlatma))
TouchWizz :kotu:

MaxipmaN

Üye
Note2 hic format yemedi iki kez sıfırlandı bir de 4.1.2 varken servis yazılımı tekrar kurmus o kadar guc tasarrufu da internette gezmek falan sıkıcı oluyor fakat apus luncher kurdum tasarruf modunda dahi akiyor fakat zamanla format isteyen bir sistem

• Beğen
Tepkiler: Sucrofe ve B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
S4 sorunlu bir cihaz. İnternette kaynıyor S4 sorunları. Android'i gerçekten kullanırsan o zaman kasmaz. 32 GB'lık G2'min hafızasını doldurdum ama kasmıyor. Maşallahı var. Sonra bi' Wipe çaktım tabi. :D
TouchWizz :kotu:
Kötü değil herkezin sevdiği bir tarz var :cool: optimusuda ben sevmem(g2deki)

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
turgutilbars

turgutilbars

Üye
Merhaba arkadaşlar.Soru gayet açık. Android işletim sistemi uzun süre kullanımdan sonra yavaşlar veya kasar mı ? Benim birçok arkadaşım Android kullanıyor. Gözlemlediğim kadarıyla uzun bir süre sonra kasıyor. Hem de bu kasan cihazlar düşük model değil. Note 3 , Discovery Elite vs... Sorun onlarda da olabilir. Kullanıcıya bağlı olarak değişkenlik gösteriyor da olabilir artık bilemeyeceğim. Şimdi Android bir telefon alsam 3 sene sonra kasar ve yavaşlar mı ? Tablet vardı yeğenimde o zamanlara göre donanımı iyiydi. 1 Ghz çift çekirdekli idi. Gel gör ki 2 sene sonra çok ciddi yavaşlama oldu. Android sürümü 2.3 idi. IOS'larda bi yavaşlama görmedim. Ne olursa olsun hâlâ aynı çalışıyorlar. Ben 5" küsür telefon almak istiyorum. Ama stabil olması lazım. iPhone 6 alamam o kadar param yok. iPhone 5 desem ekranı biraz küçük.Lakin çok stabil oldukları için kafamı karıştırıyorlar. Kardeşim iPhone 5 almak istiyor ben Nexus 6'yı bekliyorum şuan için. Nexus 6'yı alsam 3 sene sonra sorun çıkar mı ? Bilinçli bir kullanıcı olduğumu düşünüyorum. Yorumlarınızı esirgemeyin lütfen.
Bende sana şunu söyleyeyim: Samsung ve LG arayüzleri kasar. Sırasıyla Nexus, htc, sony ve diğer sade Android arayüzlü cihazlar seni mutlu eder diye düşünüyorum. Ben uzun zaman iphone kullandım. İphone yeni güncellemelerle kasıyor. Misal iphone 4. Bir de bazı uygulamalar cihazı yoruyor. Misal ben elite kullanıyorum. Muzhiwan diye market uygulaması var, cihaza onu yükleyince geçişlerde yavaşlama oldu. Kaldırdım düzeldi. Telefonda 80-90 uygulama yüklü, fazlası da olabilir. Stabiliteden şikayetçi değilim. Sürüm 4.2 olmasına rağmen. 4.4 sürümlerini düşünemiyorum. Android l yi hiç düşünemiyorum. Samsung u kullanan androidden soğuyor, bi zamanlar benim soğudum gibi.

• Beğen
Tepkiler: Topal Pire
Takipçi Satın Al

Üst Alt