Galaxy W i8150 Wonder [ROM][KK][4.4.4][KTU84Q] CyanogenMod 11.0 (20141223-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

met2534

Üye
Sayın arkadaşlar cm 11 in 20140801 tarihli romunu yükledim. Gayet memnun olmama rağmen telefonu yeniden başlatınca yüklenen programların bazıları siliniyor. Bilgisi ve çözümü olan arkadaşların yardımını rica ediyorum. Teşekkürler.

murattopdagi

murattopdagi

Üye
Sayın arkadaşlar cm 11 in 20140801 tarihli romunu yükledim. Gayet memnun olmama rağmen telefonu yeniden başlatınca yüklenen programların bazıları siliniyor. Bilgisi ve çözümü olan arkadaşların yardımını rica ediyorum. Teşekkürler.
Ana ekrandan silinme gibi bir sorun vardı dostum. Tamamen silinme olayı yaşayan duymadım. Eğer ana ekrandan silinme olayıysa sorunun launcher değiştirmelisin.

met2534

Üye
Murat bey tamamen siliniyor.S5 temasını kullanıyorum . Olmazsa dediğinizi yapıp denerim.İlginize çok teşekkür ederim sağolun.

cm10q

Üye
cm11 saf sürüm kurdum kkernel 416 exuv sürümünü atıyorum samsung yazısından sonrası yok telefon boot ekranında takılıyor yardım edebilecek varmı ?

MeeksTR

MeeksTR

Üye
cm11 saf sürüm kurdum kkernel 416 exuv sürümünü atıyorum samsung yazısından sonrası yok telefon boot ekranında takılıyor yardım edebilecek varmı ?
Exuv yerine uv versionunu flashlarsan açılacaktır

aJHier

aJHier

Üye
Yeni Sürüm Çıkmış.d

T.serdar

Üye
Yeni surumu deneyenler varsa elestirileri alabilirmiyiz iyi veya kotu

hasaneness

hasaneness

Üye
Yeni surumu deneyenler varsa elestirileri alabilirmiyiz iyi veya kotu
Asiri derecede akici geldi sarjina bisey diyememdaha o kadar kullanmadim ama dun gece 1 saat kadar whatsapp kullandim sabahtan beri de elimde hic bir kasma takilma yada ona benzer biseyle karsilasmadim

T.serdar

Üye
Asiri derecede akici geldi sarjina bisey diyememdaha o kadar kullanmadim ama dun gece 1 saat kadar whatsapp kullandim sabahtan beri de elimde hic bir kasma takilma yada ona benzer biseyle karsilasmadim
Eyv kardesim simdi indi bende deneyecegim hangi kerneli onerirsin peki stock mu?

• Beğen
Tepkiler: hasaneness

tarık_07

Üye

Eyv kardesim simdi indi bende deneyecegim hangi kerneli onerirsin peki stock mu?

Daha önceki sürümleri kullandıysanız, daha önceki sürümlere göre kıyaslama yapabilirmisiniz rica etsem? İyi forumlar..

hasaneness

hasaneness

Üye
Daha önceki sürümleri kullandıysanız, daha önceki sürümlere göre kıyaslama yapabilirmisiniz rica etsem? İyi forumlar..
Sarjina bisey diyemem ama ondemand+row kullaniyorum ve cok daha akıcı diyebilirim