murattopdagi
Üye
Sorun olmaz dostum.CWM 6.0.5.0 ile kursak sorun olur mu
Sorun olmaz dostum.CWM 6.0.5.0 ile kursak sorun olur mu
Ana ekrandan silinme gibi bir sorun vardı dostum. Tamamen silinme olayı yaşayan duymadım. Eğer ana ekrandan silinme olayıysa sorunun launcher değiştirmelisin.Sayın arkadaşlar cm 11 in 20140801 tarihli romunu yükledim. Gayet memnun olmama rağmen telefonu yeniden başlatınca yüklenen programların bazıları siliniyor. Bilgisi ve çözümü olan arkadaşların yardımını rica ediyorum. Teşekkürler.
Exuv yerine uv versionunu flashlarsan açılacaktırcm11 saf sürüm kurdum kkernel 416 exuv sürümünü atıyorum samsung yazısından sonrası yok telefon boot ekranında takılıyor yardım edebilecek varmı ?
Teşekkürler dostumExuv yerine uv versionunu flashlarsan açılacaktır
Rica ederimTeşekkürler dostum
Asiri derecede akici geldi sarjina bisey diyememdaha o kadar kullanmadim ama dun gece 1 saat kadar whatsapp kullandim sabahtan beri de elimde hic bir kasma takilma yada ona benzer biseyle karsilasmadimYeni surumu deneyenler varsa elestirileri alabilirmiyiz iyi veya kotu
Eyv kardesim simdi indi bende deneyecegim hangi kerneli onerirsin peki stock mu?Asiri derecede akici geldi sarjina bisey diyememdaha o kadar kullanmadim ama dun gece 1 saat kadar whatsapp kullandim sabahtan beri de elimde hic bir kasma takilma yada ona benzer biseyle karsilasmadim
Stock kullaniyorum suan bi sıkıntı yaşamadımEyv kardesim simdi indi bende deneyecegim hangi kerneli onerirsin peki stock mu?
Asiri derecede akici geldi sarjina bisey diyememdaha o kadar kullanmadim ama dun gece 1 saat kadar whatsapp kullandim sabahtan beri de elimde hic bir kasma takilma yada ona benzer biseyle karsilasmadim
Eyv kardesim simdi indi bende deneyecegim hangi kerneli onerirsin peki stock mu?
Sarjina bisey diyemem ama ondemand+row kullaniyorum ve cok daha akıcı diyebilirimDaha önceki sürümleri kullandıysanız, daha önceki sürümlere göre kıyaslama yapabilirmisiniz rica etsem? İyi forumlar..
Smartv2 sio denedinizmi şarj performans kombinasyonudur.Sarjina bisey diyemem ama ondemand+row kullaniyorum ve cok daha akıcı diyebilirim
An itibariyle mooke romu yükleniyor malesef onu saf cm11 icin deneyemiyecegimSmartv2 sio denedinizmi şarj performans kombinasyonudur.
O nasıl bir romdur?An itibariyle mooke romu yükleniyor malesef onu saf cm11 icin deneyemiyecegim
Konusu forumda mevcut ve daha dun guncellendi o da cm11 uzerine kurulu suan telefon aciliyor gorucez bakalim nasil bir romO nasıl bir romdur?

Görüşlerini bekliyorum o zaman. :-)Konusu forumda mevcut ve daha dun guncellendi o da cm11 uzerine kurulu suan telefon aciliyor gorucez bakalim nasil bir rom![]()