Galaxy W i8150 Wonder [ROM][KK][4.4.4][KTU84Q] CyanogenMod 11.0 (20141223-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

hasaneness

hasaneness

Üye
  • Beğen
Tepkiler: genco15

samaet59

samaet59

Üye
arkadaşlar 2012 deki cwm sürümü var yani çok eski cwm sürümlerinden onun üzerine 6045 kursam olur mu yoksa ek başka bi işlem yapmam gerekiyor mu ?

T.serdar

Üye
Smartv2 sio denedinizmi şarj performans kombinasyonudur.
Ben denedim smartv2 ve sio yu sarji basarili buldum cm9 gibi gidiyor ama dun gwce cm9 a geri dondum clash of clansta o kadar cok kasiyorki telefon anlatamam klan savasini bile yanlis yaptim kendi yapti :(

ONUR5544

ONUR5544

Üye
Ben denedim smartv2 ve sio yu sarji basarili buldum cm9 gibi gidiyor ama dun gwce cm9 a geri dondum clash of clansta o kadar cok kasiyorki telefon anlatamam klan savasini bile yanlis yaptim kendi yapti :(
Zram den kaynaklı olabilir. Zram i kapatıp deneyin birde. Bazi oyunlar zram ile ilgili skinti yasayabiliyor. (Zram i performance control programinin memory sekmesinden kapatabilirsiniz.) Saygilar

T.serdar

Üye
Zram den kaynaklı olabilir. Zram i kapatıp deneyin birde. Bazi oyunlar zram ile ilgili skinti yasayabiliyor. (Zram i performance control programinin memory sekmesinden kapatabilirsiniz.) Saygilar
Tavsiyen icin saol ama eski romuma dondum birdaha cm11 e gecersem denerim :)

tarık_07

Üye
2014-08-31 sürümünü kullanıyorum. En son sürümleri yükleyen varmı güncel sürüm yüklenmelimidir?

T.serdar

Üye
4.4.4 pacman romunu deneyen varmi?

T.serdar

Üye
Aklindan bile gecirmehem gorsel hem performans hem sarj cokkotu
Ciddimisin ben indirdim denicektim android ayarlari fln var diye gorsellik kotumu cidden? Hurtsky kernelle idare edilebilecek bisi olurmu?

hasaneness

hasaneness

Üye
Ciddimisin ben indirdim denicektim android ayarlari fln var diye gorsellik kotumu cidden? Hurtsky kernelle idare edilebilecek bisi olurmu?
Yesilli falan hic begenmedim bir gun zor gecirdim sonra degistirmistim sen bilirsn

• Beğen
Tepkiler: T.serdar

T.serdar

Üye
Yesilli falan hic begenmedim bir gun zor gecirdim sonra degistirmistim sen bilirsn
Cm11 kullanmiyorum zaten clash of clansta bile kasiyor zor oluyor oyun performans iyi olsa gecicemde biraz daha beklemek lazim neyse bilgi verdigin iyi oldu eyv :)

• Beğen
Tepkiler: hasaneness

tarık_07

Üye
Vonderdan kurtulmak lazım artık :-)

• Beğen
Tepkiler: T.serdar

bursam16

Üye
Arkadasla bir sorum olucaktı 3 gundur wifim calismiyor yani wifi yi aciyorum kendi kendine kapaniyor orjinal stock rom yukledim gene aynisi oldu bu romu yukledim gene aynisi oldu yardim edebilecek biri varmi acaba :)

T.serdar

Üye
Arkadaslar cm10.2 4.3 son versiyon icin kernel onerirmisiniz denemek istiyorum cok ovgu var 4.3 e :)

sir mordred

sir mordred

Üye
Arkadasla bir sorum olucaktı 3 gundur wifim calismiyor yani wifi yi aciyorum kendi kendine kapaniyor orjinal stock rom yukledim gene aynisi oldu bu romu yukledim gene aynisi oldu yardim edebilecek biri varmi acaba :)

eğer orijinal stock romu yüklediğin halde hata devam ediyorsa o zaman hata donanımsaldır diyebiliriz(çünkü stock romda hata bulunması çok zordur) garantisi varsa servise vermeni öneririm

genco15

genco15

Üye
hocam orjınal romdada aynı sorun olduysa donanımsal gıbı duruyor ama bırde bılenler baksın derım :D

bursam16

Üye
Bazen calisiyor ama aciyorum wifi yi aciliyir modeme baglanip internetw giriyorum ama kapatayim wifiyi birdaga acilmiyir

tarık_07

Üye
2014-09-02: CM-11.0 20140902-UNOFFICIAL sürümü ile birlikte gaps dosyasını kurmaya çalışıyorum. Romu kuruyo gappsta hata veriyor yüklemede. Reboot oluyo fakat simsiyah ekranda kalıyo sonra tekrar yeniden başlayıp duruyor. Deli etti beni. 2014-08-01: CM-11.0 20140801 UNOFFICIAL sürümüne geri döndüm bilgilerinize.

hasaneness

hasaneness

Üye
2014-09-02: CM-11.0 20140902-UNOFFICIAL sürümü ile birlikte gaps dosyasını kurmaya çalışıyorum. Romu kuruyo gappsta hata veriyor yüklemede. Reboot oluyo fakat simsiyah ekranda kalıyo sonra tekrar yeniden başlayıp duruyor. Deli etti beni. 2014-08-01: CM-11.0 20140801 UNOFFICIAL sürümüne geri döndüm bilgilerinize.
Sürümde sikinti yok ben kullaniyorum baska gapps deneyebilirsin

• Beğen
Tepkiler: sir mordred