hasaneness
Üye
Ozellikleri harika sende wonderinda guzel seyler gormek istersen denemelisinGörüşlerini bekliyorum o zaman. :-)
ben üstüne g3 temasi kuruyorum harika oluyor tavsiye ederim 
Ozellikleri harika sende wonderinda guzel seyler gormek istersen denemelisinGörüşlerini bekliyorum o zaman. :-)
ben üstüne g3 temasi kuruyorum harika oluyor tavsiye ederim 
Ben denedim smartv2 ve sio yu sarji basarili buldum cm9 gibi gidiyor ama dun gwce cm9 a geri dondum clash of clansta o kadar cok kasiyorki telefon anlatamam klan savasini bile yanlis yaptim kendi yaptiSmartv2 sio denedinizmi şarj performans kombinasyonudur.

Zram den kaynaklı olabilir. Zram i kapatıp deneyin birde. Bazi oyunlar zram ile ilgili skinti yasayabiliyor. (Zram i performance control programinin memory sekmesinden kapatabilirsiniz.) SaygilarBen denedim smartv2 ve sio yu sarji basarili buldum cm9 gibi gidiyor ama dun gwce cm9 a geri dondum clash of clansta o kadar cok kasiyorki telefon anlatamam klan savasini bile yanlis yaptim kendi yapti![]()
Tavsiyen icin saol ama eski romuma dondum birdaha cm11 e gecersem denerimZram den kaynaklı olabilir. Zram i kapatıp deneyin birde. Bazi oyunlar zram ile ilgili skinti yasayabiliyor. (Zram i performance control programinin memory sekmesinden kapatabilirsiniz.) Saygilar

Aklindan bile gecirmehem gorsel hem performans hem sarj cokkotu4.4.4 pacman romunu deneyen varmi?
Ciddimisin ben indirdim denicektim android ayarlari fln var diye gorsellik kotumu cidden? Hurtsky kernelle idare edilebilecek bisi olurmu?Aklindan bile gecirmehem gorsel hem performans hem sarj cokkotu
Yesilli falan hic begenmedim bir gun zor gecirdim sonra degistirmistim sen bilirsnCiddimisin ben indirdim denicektim android ayarlari fln var diye gorsellik kotumu cidden? Hurtsky kernelle idare edilebilecek bisi olurmu?
Cm11 kullanmiyorum zaten clash of clansta bile kasiyor zor oluyor oyun performans iyi olsa gecicemde biraz daha beklemek lazim neyse bilgi verdigin iyi oldu eyvYesilli falan hic begenmedim bir gun zor gecirdim sonra degistirmistim sen bilirsn

Eyvallah :-)Ozellikleri harika sende wonderinda guzel seyler gormek istersen denemelisinben üstüne g3 temasi kuruyorum harika oluyor tavsiye ederim
![]()
Vonderdan kurtulmak lazım artık :-)Ben denedim smartv2 ve sio yu sarji basarili buldum cm9 gibi gidiyor ama dun gwce cm9 a geri dondum clash of clansta o kadar cok kasiyorki telefon anlatamam klan savasini bile yanlis yaptim kendi yapti![]()
Arkadasla bir sorum olucaktı 3 gundur wifim calismiyor yani wifi yi aciyorum kendi kendine kapaniyor orjinal stock rom yukledim gene aynisi oldu bu romu yukledim gene aynisi oldu yardim edebilecek biri varmi acaba![]()
hocam orjınal romdada aynı sorun olduysa donanımsal gıbı duruyor ama bırde bılenler baksın derımArkadasla bir sorum olucaktı 3 gundur wifim calismiyor yani wifi yi aciyorum kendi kendine kapaniyor orjinal stock rom yukledim gene aynisi oldu bu romu yukledim gene aynisi oldu yardim edebilecek biri varmi acaba![]()

Sürümde sikinti yok ben kullaniyorum baska gapps deneyebilirsin2014-09-02: CM-11.0 20140902-UNOFFICIAL sürümü ile birlikteLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgaps dosyasını kurmaya çalışıyorum. Romu kuruyo gappsta hata veriyor yüklemede. Reboot oluyo fakat simsiyah ekranda kalıyo sonra tekrar yeniden başlayıp duruyor. Deli etti beni. 2014-08-01: CM-11.0 20140801 UNOFFICIAL sürümüne geri döndüm bilgilerinize.