Anil-D
Üye
Teşekkürler [emoji3] abicimya bende zaten sevdiğim bi müzik olursa kaydı bulunsun sonra netten bulurum diye benimde kesin kuralımdır sadece 320 bulurum ve pc den taglayıp albüm resmi ekler öle atarım tele
çık aradan sen bakayım![]()
Teşekkürler [emoji3] abicimya bende zaten sevdiğim bi müzik olursa kaydı bulunsun sonra netten bulurum diye benimde kesin kuralımdır sadece 320 bulurum ve pc den taglayıp albüm resmi ekler öle atarım tele
çık aradan sen bakayım![]()
Hep arabesk dinliyor o yuzden boyle oldu bu [emoji33]sen çok duygusal takılır oldun zatenyav bi günde şöle güldüğünü şen şakrak olduğunu görelim
![]()
bence yeterin gayrı, 3 sayfayı buldukHep arabesk dinliyor o yuzden boyle oldu bu [emoji33]
yarın kaldığımız yerden dewam ederiz 
kendimi jiletleyip Müslüm Gürses dinliyomHep arabesk dinliyor o yuzden boyle oldu bu [emoji33]
[emoji3]teşekkür ederiz ama geç galdın muhabbeti bitirdikMuhabbetiniz bol olsun.![]()

teşekkür ederiz ama geç galdın muhabbeti bitirdik![]()

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@najanaja @asigsasi
Modul degil uygulama. Rootsuz kullanılabilir.Abi iOS status bar icin hangi modulu kullaniyorsun ?
güzel olmuş dostum beğendim ikonlar küçük olarak hoş durmuş duvar kağıtları olmamış gibi geldi bana genel olarak güzelEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@najanaja @asigsasi

güzel olmuş dostum beğendim ikonlar küçük olarak hoş durmuş duvar kağıtları olmamış gibi geldi bana genel olarak güzel![]()

maşallahDuvar kagidinda artik sade takiliyorum
Widgetlerde el emeği göz nuru![]()
neye el atsan noktasına kadar çözüyor sun
zaten gec kalmıştın
ellerine sağlık güzel bir çalışma olmuş 
vay efendim bu ne şıklıkEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@najanaja @asigsasi
valla bu çok iyi olmuş m.çalar ın bu hali gerçekten daha güzel. ilk gösterdiğini beğenmediydim açıkçası arkaplan play pause tuşları falan güzel deildi
ama bu çok güzel olmuş. havadurumuda güzelmiş. ikon set zaten güzel değişiklik yapıp alt bar ikonları ayrı uygulama ikonları ayrı
çok güzel olmuş ellerine sağlık
ama ben yarın ekleyecem gayrı yorgun geldim işten uğraşamıcam 
Tesekkürler dostumvay efendim bu ne şıklıkvalla bu çok iyi olmuş m.çalar ın bu hali gerçekten daha güzel. ilk gösterdiğini beğenmediydim açıkçası arkaplan play pause tuşları falan güzel deildi
ama bu çok güzel olmuş. havadurumuda güzelmiş. ikon set zaten güzel değişiklik yapıp alt bar ikonları ayrı uygulama ikonları ayrı
çok güzel olmuş ellerine sağlık
ama ben yarın ekleyecem gayrı yorgun geldim işten uğraşamıcam
![]()
Evet boyle iyi oldu bu ekranı 1-2 hafta ellemem heralde 

iyiki tavsiye etmişim bak ihtiyacın olan zooper mışTesekkürler dostumEvet boyle iyi oldu bu ekranı 1-2 hafta ellemem heralde
Muzikcalar widgeti yıllardır hayalimdeki widgetti valla hem uygulamalara ulasabiliyorum hem kontrol edebiliyorum sonunda muradima erdim![]()
zaten böle şeyler yapmasını seviyon artık kendine göre widget yaparsın
ama bence 1-2 hafta durmaz bu, benim bildiğim bahadır o kadar dayanamaz 
Aslinda zooperi biliyordum ama uccw ile fazla ugrastigim icin bunada fazla vakit ayırmak istemedigimden yüklemek istemiyordum ama senin sayende bunada bulastimiyiki tavsiye etmişim bak ihtiyacın olan zooper mışzaten böle şeyler yapmasını seviyon artık kendine göre widget yaparsın
ama bence 1-2 hafta durmaz bu, benim bildiğim bahadır o kadar dayanamaz
![]()

O hangi Status bar hocam?