Herkes Kendi Kişiselleştirdiği Arayüz Stilini Paylaşsın !

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
ya bende zaten sevdiğim bi müzik olursa kaydı bulunsun sonra netten bulurum diye benimde kesin kuralımdır sadece 320 bulurum ve pc den taglayıp albüm resmi ekler öle atarım tele :D
çık aradan sen bakayım :D
Teşekkürler [emoji3] abicim

• Beğen
Tepkiler: najanaja

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Anil-D ve najanaja
mürteza16

mürteza16

Üye
Muhabbetiniz bol olsun. :D

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb ve najanaja
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

@najanaja @asigsasi

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: burangokhan, Anil-D, najanaja ve 1 kişi daha
EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
asigsasi

asigsasi

Üye

@najanaja @asigsasi
güzel olmuş dostum beğendim ikonlar küçük olarak hoş durmuş duvar kağıtları olmamış gibi geldi bana genel olarak güzel :oke:

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
güzel olmuş dostum beğendim ikonlar küçük olarak hoş durmuş duvar kağıtları olmamış gibi geldi bana genel olarak güzel :oke:

Duvar kagidinda artik sade takiliyorum :)

Widgetlerde el emeği göz nuru :D

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
Duvar kagidinda artik sade takiliyorum :)

Widgetlerde el emeği göz nuru :D
maşallah :) neye el atsan noktasına kadar çözüyor sun :) zaten gec kalmıştın :D ellerine sağlık güzel bir çalışma olmuş :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve Bahadir_fb
esokmen

esokmen

Üye

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Invoke

Invoke

Üye

• Beğen
Tepkiler: smh60 ve asigsasi
najanaja

najanaja

Üye

@najanaja @asigsasi
vay efendim bu ne şıklık :) valla bu çok iyi olmuş m.çalar ın bu hali gerçekten daha güzel. ilk gösterdiğini beğenmediydim açıkçası arkaplan play pause tuşları falan güzel deildi :D ama bu çok güzel olmuş. havadurumuda güzelmiş. ikon set zaten güzel değişiklik yapıp alt bar ikonları ayrı uygulama ikonları ayrı :) çok güzel olmuş ellerine sağlık :alkis ama ben yarın ekleyecem gayrı yorgun geldim işten uğraşamıcam :D

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
vay efendim bu ne şıklık :) valla bu çok iyi olmuş m.çalar ın bu hali gerçekten daha güzel. ilk gösterdiğini beğenmediydim açıkçası arkaplan play pause tuşları falan güzel deildi :D ama bu çok güzel olmuş. havadurumuda güzelmiş. ikon set zaten güzel değişiklik yapıp alt bar ikonları ayrı uygulama ikonları ayrı :) çok güzel olmuş ellerine sağlık :alkis ama ben yarın ekleyecem gayrı yorgun geldim işten uğraşamıcam :D
Tesekkürler dostum :) Evet boyle iyi oldu bu ekranı 1-2 hafta ellemem heralde :)
Muzikcalar widgeti yıllardır hayalimdeki widgetti valla hem uygulamalara ulasabiliyorum hem kontrol edebiliyorum sonunda muradima erdim :D

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve najanaja
najanaja

najanaja

Üye
Tesekkürler dostum :) Evet boyle iyi oldu bu ekranı 1-2 hafta ellemem heralde :)
Muzikcalar widgeti yıllardır hayalimdeki widgetti valla hem uygulamalara ulasabiliyorum hem kontrol edebiliyorum sonunda muradima erdim :D
iyiki tavsiye etmişim bak ihtiyacın olan zooper mış :D zaten böle şeyler yapmasını seviyon artık kendine göre widget yaparsın :D ama bence 1-2 hafta durmaz bu, benim bildiğim bahadır o kadar dayanamaz :kop:

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
iyiki tavsiye etmişim bak ihtiyacın olan zooper mış :D zaten böle şeyler yapmasını seviyon artık kendine göre widget yaparsın :D ama bence 1-2 hafta durmaz bu, benim bildiğim bahadır o kadar dayanamaz :kop:
Aslinda zooperi biliyordum ama uccw ile fazla ugrastigim icin bunada fazla vakit ayırmak istemedigimden yüklemek istemiyordum ama senin sayende bunada bulastim :D

Duvar kagidini degiscegim kesinde düzen ayni kalır heralde :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja

Üst Alt