Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

...decode...

...decode...

Üye
Yeri gelmişken; şu uygulamaya güncelleme verip Parlaklık ve USB ayarları gibi çoğu telefonda görünmeyen ayarları tüm telefonlara görünür hale getirseler çok güzel olacak. Cyan dağıtımı da bitti nasılsa.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

luckysleven

luckysleven

Üye
Dun kararli surume dondum de klasor ozelligi gitti 1 gun icinde direk eksikligini hissettim. Telefona ayri bir hava katiyormus resmen ve adam gibi bir sistem kullandiginizi fark ettiriyor . 8.1 den once bildirim cubugu bile yoktu meger biz telsiz telefon kullaniyormusuzda haberimiz yokmus : ) neyse su gdr1 de gelsede klasore tekrar kavussak yoksa telefonun durup durduk yere kapanmasini goze alip yine preview kullanamaya baslarim gibi sirf klasorleme icin : )

• Beğen
Tepkiler: emz ve Aybin.Kilic
siyahsancak

siyahsancak

Üye
bende halen telefonuz güncel diyo neden

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
yükledim teşekkürler
8.1+cyan recovery tools ile yüklemiştim sonrasında klasörleme olmadığından dp hesabi etkin ettiğimde bi güncelleme buldu ve yükledim şimdi klasörleme de var merak ettiğim eksilen bir şey oldumu
Dun kararli surume dondum de klasor ozelligi gitti 1 gun icinde direk eksikligini hissettim. Telefona ayri bir hava katiyormus resmen ve adam gibi bir sistem kullandiginizi fark ettiriyor . 8.1 den once bildirim cubugu bile yoktu meger biz telsiz telefon kullaniyormusuzda haberimiz yokmus : ) neyse su gdr1 de gelsede klasore tekrar kavussak yoksa telefonun durup durduk yere kapanmasini goze alip yine preview kullanamaya baslarim gibi sirf klasorleme icin : )

kardeş bende kararlı sürümü yani 8.1+cyan ı yükledim evet bende de klasörleme olmadığından developer hesabı açtım ve güncelleme buldu onuda yükledim ve klasörleme geldi cihazda süper, şarj iyi bende de donma oluyordu şimdilik oda olmadı ve gayet iyi

versino2

versino2

Üye
Yeri gelmişken; şu uygulamaya güncelleme verip Parlaklık ve USB ayarları gibi çoğu telefonda görünmeyen ayarları tüm telefonlara görünür hale getirseler çok güzel olacak. Cyan dağıtımı da bitti nasılsa.
Aynen öyle bende bu hafta bişeyler bekliyorum ek bi guncellemeyle verirler umudu var

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Nokianın sitesinde dün güncelleme gelen son 4 model dahil hepsi cyan almış görünüyor ama hala biri hariç: 1320??? :allalla:

Serhan

Serhan

Üye
Poz verelim
:sirit: Hade gelin :maxicep:

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:sirit:

• Beğen
Tepkiler: Serhan
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
aa Lumialara geldi diye konu kapanacak mı? HTClere gelmeyecek mi güncelleme? HTCcilerin başı kel mi? sahi ya, HTCciler nerede? :)

• Beğen
Serhan

Serhan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: emz
...decode...

...decode...

Üye
yanılmıyorsam hala firmware'siz sürümü kullanıyorlar, HTC kullananların konusunda birisi Ağustos'un sonunda gelecek yazmışlar ama tam emin değilim.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
hem kapatılmasına gerek yokki hiç mi aklınıza takılan soru olmayacak sorunları ve yorumlarıda yine yazarız...poz veren arkadaşlar bu konuya girip yazı yazmazsınız budurumda zaten konu sizin için kapatılmış olur....

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Sayın Admin'ler demin bir yazı yazdım ama ne hikmettir ki silinmiş yalnış bir yazıyı mı alıntı yaptım ki silindi ...
Evet yanlış bir aşıntı yapmışsınız. Normalde reklamdan ceza almanız gerekirdi fakat bilinçli ve kötü niyetle yapılmadığını düşündüğümüz için gerek duymadık.

• Beğen
emz

emz

Üye
Sonunda bir konuyu daha sonlandırdık.
Tüm MAXİCEP AİLESİ OLARAK HAYIRLI OLSUN HEPİMİZE. YENİ GÜNCELLEMELERDE GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE :)

Hepimiz son bir poz çakalım :D

• Beğen
Tepkiler: emreeozden ve luckysleven
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye

luckysleven

luckysleven

Üye
yükledim teşekkürler
8.1+cyan recovery tools ile yüklemiştim sonrasında klasörleme olmadığından dp hesabi etkin ettiğimde bi güncelleme buldu ve yükledim şimdi klasörleme de var merak ettiğim eksilen bir şey oldumu

kardeş bende kararlı sürümü yani 8.1+cyan ı yükledim evet bende de klasörleme olmadığından developer hesabı açtım ve güncelleme buldu onuda yükledim ve klasörleme geldi cihazda süper, şarj iyi bende de donma oluyordu şimdilik oda olmadı ve gayet iyi

Hocam ben gdr1 preview kullanirken telefonda kendi kendine kapanma sorunu oluyordu hos kararliya geceli 1 gun oldu daha belki yine kapanacak ama simdilik bir sorun yok ve daha stabil calisiyor o yuzden istemeye istemeye klasorden vazgecip gdr1 guncellemesini kaldirdim

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Cyan candır gerisi heyecandır.uzun bir müddet Cyan ile devam ederim sanırım. Gdr beklesin

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
:D Windows 9 da bir şey gelecek diyolar videosu varmı elinizde ?

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Yetiştim:sirit:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Konu kapanmıyor arkadaşlar. İkide bir poz verip durmayın :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood, cesurpolis61, YkPkY ve 2 diğerleri

Üst Alt