Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberWP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]
Sponsorlu Bağlantılar
jepaq
Üye
arkadaşlar 8.1 yükledikten sonra başlangıç ekranına dönerken simgeler 1-2 saniye geç yüklenmeye başladı. sizde böyle bir sorun var mı? 512 mb ram'den mi kaynaklanıyor ? ekran görüntüsünü aldım..
arkadaşlar 8.1 yükledikten sonra başlangıç ekranına dönerken simgeler 1-2 saniye geç yüklenmeye başladı. sizde böyle bir sorun var mı? 512 mb ram'den mi kaynaklanıyor ? ekran görüntüsünü aldım..
arkadaşlar 8.1 yükledikten sonra başlangıç ekranına dönerken simgeler 1-2 saniye geç yükleniyor. sizde böyle bir sorun var mı? 512 mb ram'den mi kaynaklanıyor ? ekran görüntüsünü aldım..
Cyan demek ki dünyada tam etkisini gösterememiş. Herkes bir yüklesin o oran kaçlara çıkacak kim bilir, zaten yüzde 90 civarı Nokia'nın elindeydi marka bazında.