Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

jepaq

Üye
arkadaşlar 8.1 yükledikten sonra başlangıç ekranına dönerken simgeler 1-2 saniye geç yüklenmeye başladı. sizde böyle bir sorun var mı? 512 mb ram'den mi kaynaklanıyor ? ekran görüntüsünü aldım..

• Beğen
Tepkiler: kozmortr

csll

csll

Üye
arkadaşlar 8.1 yükledikten sonra başlangıç ekranına dönerken simgeler 1-2 saniye geç yüklenmeye başladı. sizde böyle bir sorun var mı? 512 mb ram'den mi kaynaklanıyor ? ekran görüntüsünü aldım..

Bende normalde böyle bir sorun yok ancak internet explorer de telefon donmaya başlayınca ana ekrana dönerken oluyor.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

beats

beats

Üye
arkadaşlar 8.1 yükledikten sonra başlangıç ekranına dönerken simgeler 1-2 saniye geç yükleniyor. sizde böyle bir sorun var mı? 512 mb ram'den mi kaynaklanıyor ? ekran görüntüsünü aldım..

79 mu güncelleme...:blink: RAM'den kaynaklanabilir, arkaplanda çalışan uygulamalar çok ise azaltmayı deneyebilirsin.

YkPkY

YkPkY

Üye

Nsu+flash

Windows Phone 9 ile gönderildi.

trecool

trecool

Üye
Dun orjinal cyana guncelledim teli sarj yine cok kotu emiyo resmen sizde nasıl?

efege

Üye
Hala preview lara gelmedi..

Heimdalll

Heimdalll

Üye
Cyan la şarj falan düzelmemiş yine su gibi akıyorGdr 1de daha iyiydi

PureFood

PureFood

Üye
Ben hâlâ pusudayım bekliyorum Cyan'ı. Bi'şey olmayacağının farkındayım da güncelleme heyecanı işte.

Serhan

Serhan

Üye
Cyan la şarj falan düzelmemiş yine su gibi akıyorGdr 1de daha iyiydi

Benim çok rahat gdr 1 de yükledim üstüne

Aziz Yıldırım : Bizi Galatasarayın Kotu Gidişi Şampiyon Yaptı | Bu Mesaj L925 Aracılığıyla Maxicep Windows Phone Uygulamasından Gonderildi

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
benim de hiç bir düzelme yoktu, pil tasarrufuna girdim arka planda 24tane uygulamanın çalıştığını gördüm :D ondanmış meğerse şuan harika

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Bay H

Bay H

Üye
Windows Phone ekosisteminde ki cihazların %25'i Windows Phone 8.1'i kullanmakta.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
PureFood

PureFood

Üye
Windows Phone ekosisteminde ki cihazların %25'i Windows Phone 8.1'i kullanmakta.

Cyan demek ki dünyada tam etkisini gösterememiş. Herkes bir yüklesin o oran kaçlara çıkacak kim bilir, zaten yüzde 90 civarı Nokia'nın elindeydi marka bazında.

Rainesto

Rainesto

Üye

8.1 betayı yüklediğimde bendede oluyordu cyanı nsudan attım düzeldi sadece internet explorer atarsa bi iki saniye böyle kalıyor

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
bütün lumilara gelccekmi şimdi ?

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
prewiew ne demek acaba

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Pfd'lerr cyan gelmedi dimi sessiz sessiz de nereye kadar güncelleme için telefonumu sıfırlamam mı lazım yani ne acemilik

Üst Alt