Preview kullananlar için Cyan güncellemesi bazı ülkelerde başladı. Yakında gelebilir.
Neden sıfırdan kurdunuz, sıkıntı mı vardı?
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Arkadaşlar, ben de cyan yüklü l820 üzerine gdr1 kurdum fotoğraf çekimleri inanılmaz güzelleşti, ayrıca şarj durumun da da bir değişiklik(azalma) olmadı. Cyan üzerine gdr1 i tavsiye ederim...
Bende de symbian dönemimden kalma alışkanlık bu durum. Her yazılım flaşladığım zaman eski sistem dosyalarının uyumsuzluk yapmaması için hem telefona hemde hafıza kartına format atıyordum.
Yeni yazılım temiz kurulum her zaman tercih sebebimdir.
Cyan güncellemesi ile sistemde köklü değişiklikler oldu. Bu konuyu ilk mesajlardan itibaren inceleyiniz.arkadaşlar
CYAN GDR 1ile yeni neler geldi. Açıklayabilirmişsiniz?
Ben zaten cyan yükledim. Onun üzerine gdr1 aldım.gdr1 için mağaza müzik ve video uygulamaları için canlı kutucuk geleceği söylenmişti. Videoda canlı kutucuk var. Ama müzikte yok. Mağazada ise ayarlarda live tile diye seçenek var ama açmama rağmen canlı kutucuk ana ekranda gözükmüyor.Cyan güncellemesi ile sistemde köklü değişiklikler oldu. Bu konuyu ilk mesajlardan itibaren inceleyiniz.
Gdr 1 de ise klasorleme özelliği öne çıkıyor.
Bolgeyi amerika yapmanız lazım.Ben zaten cyan yükledim. Onun üzerine gdr1 aldım.gdr1 için mağaza müzik ve video uygulamaları için canlı kutucuk geleceği söylenmişti. Videoda canlı kutucuk var. Ama müzikte yok. Mağazada ise ayarlarda live tile diye seçenek var ama açmama rağmen canlı kutucuk ana ekranda gözükmüyor.
Yaptım ve mağaza canlı kutucuğu düzeldi. ama müzik ise yine olmadı. yine olmadı. Ayrıca mantıksız değil mi? Video uygulamasının ana ekranda live tile ı var sorun yok ama diğerlerinde yok.Bolgeyi amerika yapmanız lazım.
Müzik live tilesi için bir şey diyemiyorum. Belki ana ekrandan kaldırıp yeniden sabitlemek çözüm olabilir. Yada Xbox müzik ile alakalı da olabilir.Yaptım ve mağaza canlı kutucuğu düzeldi. ama müzik ise yine olmadı. yine olmadı. Ayrıca mantıksız değil mi? Video uygulamasının ana ekranda live tile ı var sorun yok ama diğerlerinde yok.
peki çok tşkler.Müzik live tilesi için bir şey diyemiyorum. Belki ana ekrandan kaldırıp yeniden sabitlemek çözüm olabilir. Yada Xbox müzik ile alakalı da olabilir.