Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Preview kullananlar için Cyan güncellemesi bazı ülkelerde başladı. Yakında gelebilir.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Preview kullananlar için Cyan güncellemesi bazı ülkelerde başladı. Yakında gelebilir.

Güleyim mi ağlayayım mı bilemedim. ? Telefonu boşuna mı sıfırladım ve flaşladım şimdi ?:agla:agla:agla:agla

• Beğen
Tepkiler: emz ve Sensation
PureFood

PureFood

Üye
Güzel haberler birbiri ardına geliyor. Şu işletim sisteminin yaşattığı heyecanı seviyorum neredeyse iki senedir :D

• Beğen
Tepkiler: emz ve Aybin.Kilic

kraliletisim

Üye
En sonunda 820 güncelledim çok iyi...

• Beğen
Tepkiler: ceza87 ve Sensation
YkPkY

YkPkY

Üye
  • Beğen
Tepkiler: skynet
YkPkY

YkPkY

Üye
Yaw ne kadar tembelsiniz.nsuya düştükten sonra çakacaktınız.
Şimdi bi dünya sorunla sayfalar uçup gidecek.
Herkes kendi bilir

Windows Phone 9 ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: skynet
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bende de symbian dönemimden kalma alışkanlık bu durum. Her yazılım flaşladığım zaman eski sistem dosyalarının uyumsuzluk yapmaması için hem telefona hemde hafıza kartına format atıyordum.
Yeni yazılım temiz kurulum her zaman tercih sebebimdir.

• Beğen
Tepkiler: emz, skynet ve YkPkY
alasulumurat

alasulumurat

Üye
Arkadaşlar, ben de cyan yüklü l820 üzerine gdr1 kurdum fotoğraf çekimleri inanılmaz güzelleşti, ayrıca şarj durumun da da bir değişiklik(azalma) olmadı. Cyan üzerine gdr1 i tavsiye ederim...

YkPkY

YkPkY

Üye
Arkadaşlar, ben de cyan yüklü l820 üzerine gdr1 kurdum fotoğraf çekimleri inanılmaz güzelleşti, ayrıca şarj durumun da da bir değişiklik(azalma) olmadı. Cyan üzerine gdr1 i tavsiye ederim...

O durum mualllakda.

YkPkY

YkPkY

Üye
Bende de symbian dönemimden kalma alışkanlık bu durum. Her yazılım flaşladığım zaman eski sistem dosyalarının uyumsuzluk yapmaması için hem telefona hemde hafıza kartına format atıyordum.
Yeni yazılım temiz kurulum her zaman tercih sebebimdir.

Ben laptopumdada öyle yapıyorum.
8.1 e geçerken sıfırdan çaktım.
En temizi

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

gurmer21

Üye
arkadaşlar

CYAN GDR 1ile yeni neler geldi. Açıklayabilirmişsiniz?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
arkadaşlar

CYAN GDR 1ile yeni neler geldi. Açıklayabilirmişsiniz?
Cyan güncellemesi ile sistemde köklü değişiklikler oldu. Bu konuyu ilk mesajlardan itibaren inceleyiniz.
Gdr 1 de ise klasorleme özelliği öne çıkıyor.

gurmer21

Üye
Cyan güncellemesi ile sistemde köklü değişiklikler oldu. Bu konuyu ilk mesajlardan itibaren inceleyiniz.
Gdr 1 de ise klasorleme özelliği öne çıkıyor.
Ben zaten cyan yükledim. Onun üzerine gdr1 aldım.gdr1 için mağaza müzik ve video uygulamaları için canlı kutucuk geleceği söylenmişti. Videoda canlı kutucuk var. Ama müzikte yok. Mağazada ise ayarlarda live tile diye seçenek var ama açmama rağmen canlı kutucuk ana ekranda gözükmüyor.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ben zaten cyan yükledim. Onun üzerine gdr1 aldım.gdr1 için mağaza müzik ve video uygulamaları için canlı kutucuk geleceği söylenmişti. Videoda canlı kutucuk var. Ama müzikte yok. Mağazada ise ayarlarda live tile diye seçenek var ama açmama rağmen canlı kutucuk ana ekranda gözükmüyor.
Bolgeyi amerika yapmanız lazım.

gurmer21

Üye
Bolgeyi amerika yapmanız lazım.
Yaptım ve mağaza canlı kutucuğu düzeldi. ama müzik ise yine olmadı. yine olmadı. Ayrıca mantıksız değil mi? Video uygulamasının ana ekranda live tile ı var sorun yok ama diğerlerinde yok.

Son düzenleme:
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Yaptım ve mağaza canlı kutucuğu düzeldi. ama müzik ise yine olmadı. yine olmadı. Ayrıca mantıksız değil mi? Video uygulamasının ana ekranda live tile ı var sorun yok ama diğerlerinde yok.
Müzik live tilesi için bir şey diyemiyorum. Belki ana ekrandan kaldırıp yeniden sabitlemek çözüm olabilir. Yada Xbox müzik ile alakalı da olabilir.

EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
Sayın Admin'ler demin bir yazı yazdım ama ne hikmettir ki silinmiş yalnış bir yazıyı mı alıntı yaptım ki silindi ...

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Tahminim gerçek oluyor o halde Gdr2 ve red güncellemeleri için cyan meselesini hemen hallettiler bence cyandan sonra GDR1 tam sürüm uzun sürmez

• Beğen
Tepkiler: emz
mtoyanik

mtoyanik

Üye
Lumia 620 için hala nsu'ya düşmedi mi bu güncelleme.
Benim anlamadığım sol altta yazılım sürümü lumia cyan'nin fakat yüklenecek olan farklı. Bilen biri yardım edebilir mi :ağlarım:

Son düzenleme:

Üst Alt