Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Tahminim gerçek oluyor o halde Gdr2 ve red güncellemeleri için cyan meselesini hemen hallettiler bence cyandan sonra GDR1 tam sürüm uzun sürmez
Senin dediğini yaparlarsa çok şaşırırım wp8 ilk kullananlardan biriyim daha hiç erken güncelleme almadım.Nokia bilerek yapıyor olabilir.Çünkü ms zamanında teslim ediyor ama Nokia bekle babam bekle yaptırıyor
Lumia 620 için hala nsu'ya düşmedi mi bu güncelleme.
Benim anlamadığım sol altta yazılım sürümü lumia cyan'nin fakat yüklenecek olan farklı. Bilen biri yardım edebilir mi :ağlarım:
sol alttaki cyan değil yüklemek üzere olduğun cyan

mtoyanik

mtoyanik

Üye
Senin dediğini yaparlarsa çok şaşırırım wp8 ilk kullananlardan biriyim daha hiç erken güncelleme almadım.Nokia bilerek yapıyor olabilir.Çünkü ms zamanında teslim ediyor ama Nokia bekle babam bekle yaptırıyor
sol alttaki cyan değil yüklemek üzere olduğun cyan
o zaman bayadır gelmiş bu güncelleme de ben yapmıyormuşum :D

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
yahu sabahtan beri ana ekranı düzenlemeye çalışıyorum, ne zor işmiş 8.1e terfi etmek :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve emz
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Prew içinde Cyan gelse artık

kozmortr

Üye
Ben 8.1 previewi kurmuştum sonra tam sürümünü kurdum ancak gdr1 i kuramadım nasıl yapmam gerek birde cyan önceden verilen güncelleme mi yoksa yeni mi yardım ederseniz

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Lumia 620 için hala nsu'ya düşmedi mi bu güncelleme.
Benim anlamadığım sol altta yazılım sürümü lumia cyan'nin fakat yüklenecek olan farklı. Bilen biri yardım edebilir mi :ağlarım:
O sol alt köşede ki telefonda yüklü olan sürüm. Download ettiğin ise cyan güncellemesi oluyor.
Download bitince usb kabloyu çek telefonu kapalı konuma alın. Ses kısma + güç tuşuna basılı tutup usb kabloyu takın ve tusşarı bırakın. Dana gözü gibi Kocaman nokia yazısını görünce dokunmayın telefon yazılım yükleme hazırlığı yapıp yükleyecek güncellemeyi.
Ben 8.1 previewi kurmuştum sonra tam sürümünü kurdum ancak gdr1 i kuramadım nasıl yapmam gerek birde cyan önceden verilen güncelleme mi yoksa yeni mi yardım ederseniz

Pfd uygulamasını mağazadan indirin.

Windows Phone için "Preview for Develo..." uygulamasına göz atın

Daha sonra oturum açın ve telefon güncelleme kontrolü yapın. Kurulum bitince bir kez daha kontrol edin güncellemeyi.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Cyanda yerleşik klasör olayının olmaması kötü olmuş

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

mtoyanik

mtoyanik

Üye
O sol alt köşede ki telefonda yüklü olan sürüm. Download ettiğin ise cyan güncellemesi oluyor.
Download bitince usb kabloyu çek telefonu kapalı konuma alın. Ses kısma + güç tuşuna basılı tutup usb kabloyu takın ve tusşarı bırakın. Dana gözü gibi Kocaman nokia yazısını görünce dokunmayın telefon yazılım yükleme hazırlığı yapıp yükleyecek güncellemeyi.
Çoktan hallettim hocam teşekkürler. :good:

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Arkadaşlar bende müzik uygulaması açılmıyor ve spotify bir zaman sonra atma yapıyor

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
akıllı depolama üzerinden bir uygulamayı SD karta taşırken eğer uygulama SD karta kurulmayı desteklemiyorsa uyarı vermiyor mu?
çünkü whatsapp'ı SDye taşımak istedim, taşınıyor dedi, sonra öyle kaldı bişiler oldu girdim çıktım derken baktım ne SDde görünüyor ne telefonda. whatsappa giriyorum hemen atıyor. mecbur kaldırıp tekrar kurdum kurarken de SDye kurulumu desteklemiyor telefon hafızasına kurulsun mu diye sordu mağaza.
demek akıllı depolama o kadar da akıllı değilmiş :) ya da bende bi kafayı yemişlik oldu o sıra bilemicem

The Benefit

The Benefit

Üye
Bende facebook'un mesaj yazılımında çıktı sd kart desteklenmiyor diye. O da sordu telefon hafızasına yükliyim mi diye.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Bende facebook'un mesaj yazılımında çıktı sd kart desteklenmiyor diye. O da sordu telefon hafızasına yükliyim mi diye.
mağazadan yüklerken uyarıyı veriyor onda sıkıntı yok. benim sıkıntım zaten telefonda yüklü olan uygulamayı Akıllı Depolama ile SD karta taşımak istediğimde uyarmaması oldu

gurmer21

Üye
Bazı uygulamalarda geliştirici sd karta yüklemeye izin vermiyor

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Bazı uygulamalarda geliştirici sd karta yüklemeye izin vermiyor

aradaşlar, biliyorum bazı geliştiriciler uygulamalarını SD karta taşımasına izin vermiyor. bilgim var. şunu söylemeye çalışıyorum.
Whatsapp geliştiricileri SD karta kuruluma izin vermemelerine rağmen Akıllı Depolamadan SD karta taşımak istediğimde (SD karta taşı butonu aktif) taşınıyor dedi, bir uyarı vermedi ve bu taşıma sonucunda uygulamaya giremez oldum, SD kartın içinde de görünmedi! mecbur sil-yükle yaptım tekrar. bu sıkıntıyı dile getirdim. böyle bir bug mu var Akıllı Depolamada yoksa benim telde mi geçici bi kafayı yemişlikten dolayı bu sıkıntı yaşandı acaba

gurmer21

Üye
Taşıma bitmeden yarıda kestiyseniz sorun olmuş olabilir.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
bu cihazlarda black, cyan yazıyordu ona nerden bakıyorduk bildiğim kadar ekstralardı ama bende yok

Üst Alt