Bulursan Buraya Yaz Beni De Etiketle Olur mu Kardeşim .Arkadaşlar şeffaf klavye koruyucu takmayı düşünüyorum ama kullandığınız bizimkine uyan bi model var mıdır? PLATOON PL-8660 aldım ama malesef küçük geldi. Acaba esniyo mudur ya da uyan var mıdır?
Bilmiyorum Valla Ona Cesaret Edemem Çok Az Fark İçinOnun grafiklerini bilmiyorum da bf3 de ayarlar yükseltilmiş şekilde fark ediliyor :-)
Ben oynadım.
GT840M ile medium high karışık 30 civarı oynanıyor.Bütün updatelerini yapmanız gerek ama. Siz GT740M kullanıyorsanız 4-5 fps az verebilir, medium oynarsınız herhalde.
Oyun Reloaded olarak indirdim 3 tane iso var. Oyunu kurduktan sonra hangi updateleri yapmam gerekiyor? Yapmam gerekenleri sırasıyla yazar mısın? Müsaitsen.Evet Bolu'da Ne Oldu@ByKatre kardeşim sen boluda mı oturuyosunWatch Dogsu oynayan oldu mu?
Ben Oynadım ama Görevi Anlamamıştım. Şimdi Bir Daha Yükledim. Oynayacam Bakalım.
Watch DOgsta Update Yok Diye Biliyorum. NVİDİA Driverini GÜnclle KardeşimOoo eyvallah, çok iyiymiş.Oyun Reloaded olarak indirdim 3 tane iso var. Oyunu kurduktan sonra hangi updateleri yapmam gerekiyor? Yapmam gerekenleri sırasıyla yazar mısın? Müsaitsen.

340.52 KardeşimSon sürüm neydi Nvidia da.

Evet Bolu'da Ne OlduBen Oynadım ama Görevi Anlamamıştım. Şimdi Bir Daha Yükledim. Oynayacam Bakalım.
Watch DOgsta Update Yok Diye Biliyorum. NVİDİA Driverini GÜnclle Kardeşim![]()

Çok İyi Bakalım Hangi bölüm Bu radaS ende Bizimn Pc Den Yok Mu Ben Seni Konuya Eklemiştim SnaırımBende İzzet Baysal Üniv. kazandımda dün boludaydım![]()

Çok İyi Bakalım Hangi bölüm Bu radaS ende Bizimn Pc Den Yok Mu Ben Seni Konuya Eklemiştim Snaırım![]()
Bende sizin laptoptan yok ama sürekli size sorular filan soruyorum ya, ondan eklemişsindir herhalde sorun yok benim için 
Güzeldir Bolu YaLaptop sistemi genel olarak yakınBende sizin laptoptan yok ama sürekli size sorular filan soruyorum ya, ondan eklemişsindir herhalde sorun yok benim için
İşletme. Sence bolu güzel mi? Ben pek beğenmedim![]()

Güzeldir Bolu Ya![]()
Buluşuruz belki, yakın arkadaş oluruz