Asus X550LN-XO069D İnceleme Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

TeKnoArda

Üye
Ya off bu soruna çözüm bulmamız lazım eğer böyle giderse 6 aya batarya pert :bann:
Ulen asus bi program yapamıyon :muha:

liamgallagher

liamgallagher

Üye
PCdepo, vatan yada golddan alırım herhalde.

TeKnoArda

Üye
Vatanda bunun 8 gb modeli 2100 TL civarında nedir o fiyat resmen adamı soyuyorlar ya :bann: pcdepoda 1500 civarı

@ByKatre acaba program yanlış gösteriyor olabilir mi bir günde %0,12 artması normal değil gibi geldi

cgokhans

cgokhans

Üye
Bende yüzde sekiz oldu. Artık oyun oynarken Bataryayı söküyorum ona rağmen %8 oldu :'( 90 küsürler de şarjdan çıkarıp 10 düşünce şarja sokuyorum ama bilemedim neden böyle oldu :-( lenovo nun da sabitleyicisi vardı bir bu asus mu yapmamış arkadaş :'(

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Vatanda bunun 8 gb modeli 2100 TL civarında nedir o fiyat resmen adamı soyuyorlar ya :bann: pcdepoda 1500 civarı

@ByKatre acaba program yanlış gösteriyor olabilir mi bir günde %0,12 artması normal değil gibi geldi
Bilmiyorum Valla :bilmm
Bende yüzde sekiz oldu. Artık oyun oynarken Bataryayı söküyorum ona rağmen %8 oldu :'( 90 küsürler de şarjdan çıkarıp 10 düşünce şarja sokuyorum ama bilemedim neden böyle oldu :-( lenovo nun da sabitleyicisi vardı bir bu asus mu yapmamış arkadaş :'(
Bence Hiç Sökme 100 TL Kar Edecem Diye Laptoptan Olma Hacı :ok2: Bir De MSİ de Yok Sanırım 90 ı görme 80 de çek 30 da tak :oke:

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
programlar çok doğru olmayabilir çok negatif olmayalım ya sayfalardır laptop sorunlarından bahsediyoruz biraz pozitif olalım güzel yönlerini tartışalım ha ?

The Shadow

The Shadow

Üye
programlar çok doğru olmayabilir çok negatif olmayalım ya sayfalardır laptop sorunlarından bahsediyoruz biraz pozitif olalım güzel yönlerini tartışalım ha ?
Acaba bataryanız kaç haftada ömrünü tamamlar ? :hmmm Böyle iyi mi :ehe

TeKnoArda

Üye
Watch Dogs son güncellemelerle high civarı oynatıyor 25-30 civarı. Ama arada optimizasyon sorunları nedeniyle takılmalar olabiliyor :) Birde yeni driverlerin geldiğini düşünsenize :)

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
watch dogs nasıl bir oyun ya hiç oynamadım

TeKnoArda

Üye
Aynı gta gibi açık dünya oyunu. fakat görev olarak falan bakarsak ikiside birbirinden farklı bir oyun oluyor. görev pek yapmadım daha. ama hack yapma olayı mükemmel olmuş :D

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Aynı gta gibi açık dünya oyunu. fakat görev olarak falan bakarsak ikiside birbirinden farklı bir oyun oluyor. görev pek yapmadım daha. ama hack yapma olayı mükemmel olmuş :D
Ben İLk Baştaki Adamlara Hep Yakalandım Anlamadım. Nasıl Geçecez Orayı :bilmm

Mufche

Mufche

Üye
bundan sonra öyle yaparım teşekkürler :) Sabah %4 olmuştu kayıp şimdi sarj oluyor %7 gösteriyo o.O

bende yeni aldım işte 8gb modeli var bende :)

TeKnoArda

Üye
Ben İLk Baştaki Adamlara Hep Yakalandım Anlamadım. Nasıl Geçecez Orayı :bilmm
biraz zor o görev ya. Q tuşuna basarak bütün kameralardan etrafı iyice gözetle, sakın silah kullanayım deme yakalanırsın. C yada V miydi o tuşa basarsan eğiliyorsun, böylece saklanabilirsin. Çok dikkat istiyor. :gul:

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
bundan sonra öyle yaparım teşekkürler :) Sabah %4 olmuştu kayıp şimdi sarj oluyor %7 gösteriyo o.O

bende yeni aldım işte 8gb modeli var bende :)
Bendede %8.42 Olmuş o_O Seni konuya Ekliyorum.
biraz zor o görev ya. Q tuşuna basarak bütün kameralardan etrafı iyice gözetle, sakın silah kullanayım deme yakalanırsın. C yada V miydi o tuşa basarsan eğiliyorsun, böylece saklanabilirsin. Çok dikkat istiyor. :gul:
Yapamadım Gıcığıma Gitmişti Bi Daa Denerim Sağol :)

TeKnoArda

Üye
Ben programa güvenmemeye başladım. Sonuçta bir yazılım hatalı olabilir. Batarya ölürse pederden çok laf yeriz ne çabuk bozuyon diye :vur

cgokhans

cgokhans

Üye
Bilmiyorum Valla :bilmm
Bence Hiç Sökme 100 TL Kar Edecem Diye Laptoptan Olma Hacı :ok2: Bir De MSİ de Yok Sanırım 90 ı görme 80 de çek 30 da tak :oke:
öyle de pil dolunca prizden sökmem lazım e sökersem o batarya tükeninceye kadar oyun oynamamam lazım :D yani bir oyunu oynayabilmek için 2-3 saat pilin şarjının bitmesini beklemem lazım :D batarya ile oynayınca kasılıyor ister istemez yüksek performansada alsam. bende elektiriklerin gitmemesine ve 2 yıllık garantiye güvenerekten çıkarmaya başlamıştım :D

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
öyle de pil dolunca prizden sökmem lazım e sökersem o batarya tükeninceye kadar oyun oynamamam lazım :D yani bir oyunu oynayabilmek için 2-3 saat pilin şarjının bitmesini beklemem lazım :D batarya ile oynayınca kasılıyor ister istemez yüksek performansada alsam. bende elektiriklerin gitmemesine ve 2 yıllık garantiye güvenerekten çıkarmaya başlamıştım :D
Anakart Yanarsa K.Hatası Dİyebilirler. Performans DÜşmemesi Lazım :hmmm

Üst Alt