ByKatre
Üye
Güldürdün de ondan@Mufche sendedemi bu pc den var
Ne Gülüyon Lan![]()
![]()

bir ayda %6 oldu benim . bir AYda %6 ise 12*6 %72 pert bir senne sonraYa off bu soruna çözüm bulmamız lazım eğer böyle giderse 6 aya batarya pert
Ulen asus bi program yapamıyon![]()
Kesinlikle PCDEPO Başka TÜrlü Pahalı Alırsın. Freedos PCDEPO daPCdepo, vatan yada golddan alırım herhalde.

Bilmiyorum VallaVatanda bunun 8 gb modeli 2100 TL civarında nedir o fiyat resmen adamı soyuyorlar yapcdepoda 1500 civarı
@ByKatre acaba program yanlış gösteriyor olabilir mi bir günde %0,12 artması normal değil gibi geldi
Bence Hiç Sökme 100 TL Kar Edecem Diye Laptoptan Olma HacıBende yüzde sekiz oldu. Artık oyun oynarken Bataryayı söküyorum ona rağmen %8 oldu90 küsürler de şarjdan çıkarıp 10 düşünce şarja sokuyorum ama bilemedim neden böyle oldu :-( lenovo nun da sabitleyicisi vardı bir bu asus mu yapmamış arkadaş
![]()
Bir De MSİ de Yok Sanırım 90 ı görme 80 de çek 30 da tak 
Acaba bataryanız kaç haftada ömrünü tamamlar ?programlar çok doğru olmayabilir çok negatif olmayalım ya sayfalardır laptop sorunlarından bahsediyoruz biraz pozitif olalım güzel yönlerini tartışalım ha ?
Böyle iyi mi 
Ben İLk Baştaki Adamlara Hep Yakalandım Anlamadım. Nasıl Geçecez OrayıAynı gta gibi açık dünya oyunu. fakat görev olarak falan bakarsak ikiside birbirinden farklı bir oyun oluyor. görev pek yapmadım daha. ama hack yapma olayı mükemmel olmuş![]()

biraz zor o görev ya. Q tuşuna basarak bütün kameralardan etrafı iyice gözetle, sakın silah kullanayım deme yakalanırsın. C yada V miydi o tuşa basarsan eğiliyorsun, böylece saklanabilirsin. Çok dikkat istiyor.Ben İLk Baştaki Adamlara Hep Yakalandım Anlamadım. Nasıl Geçecez Orayı![]()

Bendede %8.42 Olmuşbundan sonra öyle yaparım teşekkürlerSabah %4 olmuştu kayıp şimdi sarj oluyor %7 gösteriyo o.O
bende yeni aldım işte 8gb modeli var bende![]()
Seni konuya Ekliyorum.
Yapamadım Gıcığıma Gitmişti Bi Daa Denerim Sağolbiraz zor o görev ya. Q tuşuna basarak bütün kameralardan etrafı iyice gözetle, sakın silah kullanayım deme yakalanırsın. C yada V miydi o tuşa basarsan eğiliyorsun, böylece saklanabilirsin. Çok dikkat istiyor.![]()

öyle de pil dolunca prizden sökmem lazım e sökersem o batarya tükeninceye kadar oyun oynamamam lazımBilmiyorum Valla
Bence Hiç Sökme 100 TL Kar Edecem Diye Laptoptan Olma HacıBir De MSİ de Yok Sanırım 90 ı görme 80 de çek 30 da tak
![]()
yani bir oyunu oynayabilmek için 2-3 saat pilin şarjının bitmesini beklemem lazım
batarya ile oynayınca kasılıyor ister istemez yüksek performansada alsam. bende elektiriklerin gitmemesine ve 2 yıllık garantiye güvenerekten çıkarmaya başlamıştım 
Anakart Yanarsa K.Hatası Dİyebilirler. Performans DÜşmemesi Lazımöyle de pil dolunca prizden sökmem lazım e sökersem o batarya tükeninceye kadar oyun oynamamam lazımyani bir oyunu oynayabilmek için 2-3 saat pilin şarjının bitmesini beklemem lazım
batarya ile oynayınca kasılıyor ister istemez yüksek performansada alsam. bende elektiriklerin gitmemesine ve 2 yıllık garantiye güvenerekten çıkarmaya başlamıştım
![]()