Ne sorunu vardıbi bakar mısınız arkadaşlar Yardım - Laptopun dvd sürücüsü dışarıda kalıyor - MaxiCepDeğiştirme talebinde bulundum yolladım bilgisayarı bakalım ne olacak inşallah yeni gelende sorun olmaz yardım edenlere teşekkürler![]()
Sesin az olduğu ortamlarda sadece internette gezsen dahi hdd kısmından gelen kazınma sesi ve bazende click sesine benzer bir ses vardı.Mesela bilgisayarı kendi halinde bıraksan bile geliyordu ki sadece arka planda çalışan uygulamalar açık yani nvidia,realtek vs.Büyük ihtimal kafa okuyucusu yerinden oynadı kargo esnasında yada teknik sorunu var bilmiyorum.Diskin performansında sorun yoktu ama sessiz ortamda yeri geldiğinde 3 metre mesafeden duyulabilen bir sesti.Sinir etti beni bende gönderdim bakalım.Bilgisayarı yolladım ama o sesler sanki hala kulağıma geliyor gibi beynime işlemişNe sorunu vardıbi bakar mısınız arkadaşlar Yardım - Laptopun dvd sürücüsü dışarıda kalıyor - MaxiCep

HDMI Girişi Var Olur.Beyler laptobu 1080 hd tvye baglasak cozunurluk 1920x1080 falan olurmu yoksa 1366x768den yukari cikmiyo mu
Bende Çalıştı Beğenmedim Sildimhayırlı olsun
gta 4 çalışıyor mu bende çalışmadı bir türlü oyun hatalı değil aynı oyunu arkadaşa kurdum çalışıyor bende çalısmadı
O Wİndows 8 in Hızlı Başlatma ÖZelliğinden Yeniden Başlat Deyince Devre Dışı KalıyorÇok komik birşey keşfettim. Bilgisayarı yeniden baslatinca 1.30 dakikayı buluyor. Ama bilgisayarı kapatıp öyle açınca eskisi gibi 10ar saniye sürüyor![]()
Sıkıntı Olabilir. Düşük Voltajlı Olacak Ona Dikkat EtLaptop için ram alacağım bende. Gittigidiyorda bir satıcının müşteri memnuniyeti %99 ve 4 GB Ram 60 TL.. Sizce almalı mıyım?
@The Nightmare
@Bilişim Profesörü
@ByKatre
nasıl çalıştı gta 4 nerden indirdin link atar mısınHDMI Girişi Var Olur.
Bende Çalıştı Beğenmedim Sildim
O Wİndows 8 in Hızlı Başlatma ÖZelliğinden Yeniden Başlat Deyince Devre Dışı Kalıyor
Sıkıntı Olabilir. Düşük Voltajlı Olacak Ona Dikkat EtEN Garanit PCDEPO dan Almak
Torrnetten İndirdim RELOADED Diye İndirnasıl çalıştı gta 4 nerden indirdin link atar mısın
BIOS tan Yapman Gerekiyorsizler sağolun,arkadaşlar siz bios güncellemesi yapabildinizmi winflash ile..benim bios sürümü 300,ama 305 yapamadım
Kaldırıyor TabiGTA 4 oynayan var mı ? kaldırabilir mi,ona göre indireceğim
Gayette Veriyor kardeşim Konum Vardı U İŞlemciler Hakkında İnceleyebilrisin. Oyunlarda 840m Bir Kaç Tık Öndedir840m ekran kartının 740m den farkı nedir bilen var mı
3210m i5 işlemci mi daha iyi yoksa sizin 4200u işlemcisi mi nette U işlemciler güç tasarrufu yaptığı için performans vermez diyorlar
Markası TOSHIBApc çok sessiz çalışıyor hard disk markasını bilmiyorum
Hayırlısı Bakalım. Konuya Cevap Yazıyordum Ama Bir Ara Bildirim Gelmedi Hiç Kusura Bakmayın Konu Öksüz KaldıDeğiştirme talebinde bulundum yolladım bilgisayarı bakalım ne olacak inşallah yeni gelende sorun olmaz yardım edenlere teşekkürler![]()

aynen ilk basta 2 kişiydik baya büyüdükTorrnetten İndirdim RELOADED Diye İndir
BIOS tan Yapman Gerekiyor
Kaldırıyor Tabi
Gayette Veriyor kardeşim Konum Vardı U İŞlemciler Hakkında İnceleyebilrisin. Oyunlarda 840m Bir Kaç Tık Öndedir
Markası TOSHIBA
Hayırlısı Bakalım. Konuya Cevap Yazıyordum Ama Bir Ara Bildirim Gelmedi Hiç Kusura Bakmayın Konu Öksüz Kaldı
Asus X550LN-XO069D Kullanıcıları:
@ByKatre
@The Nightmare
@cgokhans
@baron_1818
@TeKnoArda
@emre521
@emre_doner
@panzerius
@ByDeGeR
@liamgallagher
Baya Büyüdük @The Nightmare İlk Biz Aldık Be
Şu Programı Acilen Bulalım 1 Ay Oldu %6 Çok Fazla Ya![]()
programı asusa sorsak mı 
Soralım Hep Beraber Tek Sorarsak Sonuç Alamayız Gibi. İstek Olursa Program Yaparlar Belli Olmazaynen ilk basta 2 kişiydik baya büyüdükprogramı asusa sorsak mı
![]()

güvenilir kardeşim bende ordan aldım virüs programı eset yükle ben medya oynatıcı gom kullanıyorum torrent programı bideBeyler, laptopu ilk aldığınızda yüklenmesi gereken programlar olan neleri tavsiye ediyorsunuz? İnternetten her şeyi orjinal olarak crackli indireceğim
Bunlar haricinde;
Deamon Tools Pro
Winrar
Chrome
IDM
@ByKatre PCdepo güvenilir mi?
az önce bir yazı okudum. yabancı forumlardan birinde biri ASUS'un bir modelinin bataryasını %50ye sabitleyici bir program yapmış. Ancak bataryada problem yarattığı için yeni batarya almak zorunda kalmış. Sanırım bizim iş biraz yaşSoralım Hep Beraber Tek Sorarsak Sonuç Alamayız Gibi. İstek Olursa Program Yaparlar Belli Olmaz![]()

VLC video player. Gerekli tuş ayarlarını yaparsanız ileri geri ses aç kapa ve tam ekran gibi GOM'a bin basar bir program olduğunu görürsünüzBeyler, laptopu ilk aldığınızda yüklenmesi gereken programlar olan neleri tavsiye ediyorsunuz? İnternetten her şeyi orjinal olarak crackli indireceğim
Bunlar haricinde;
Deamon Tools Pro
Winrar
Chrome
IDM
GOM daha iyiaz önce bir yazı okudum. yabancı forumlardan birinde biri ASUS'un bir modelinin bataryasını %50ye sabitleyici bir program yapmış. Ancak bataryada problem yarattığı için yeni batarya almak zorunda kalmış. Sanırım bizim iş biraz yaş
VLC
VLC de altyazılarda tr karakterler çıkmıyo diye biliyorum 
Eski sürümlerinde belki öyle olabilir ama yeni sürümleri denemeni tavsiye ederim öyle bir sorundan artık eser yok![]()
Bi daha denicem windows a geçince hele bi çıkmasın 
Windows 8.1 Kuracaksan (ki Büyük İhitmalle Kuracaksın) Daemon Toolse Gerek Yok. Windows 8 de O Özellik Var. PCDepo Güvenilir Valla Baya Alışveriş Yapanlar Var.Beyler, laptopu ilk aldığınızda yüklenmesi gereken programlar olan neleri tavsiye ediyorsunuz? İnternetten her şeyi orjinal olarak crackli indireceğim
Bunlar haricinde;
Deamon Tools Pro
Winrar
Chrome
IDM
%80de çek 30da tak kardeşimBende kayıp %6 diyo , %100 olunca hemen çekıorum , %10 a gelmedende takıorum anlamadım ki o.O daha 3 gün oldu ?sarj dolarkende oynuorm ondan mı oldu dicemde çok saçma o.O
Güzelmiş Ama Çok Büyük GibiBen de eski GOMculardanımBu arada ben wallpaperımı paylaşmak istiyorum. Çok hoşuma gitti. Sizde de bu tarz resimler varsa bir başlıkta ya da ilk mesajda bulundursak fena olmaz bence
Buldum Batarya Sabitlemeyi Sanırım
@The Nightmare Windows 8.1 Kuracaksan (ki Büyük İhitmalle Kuracaksın) Daemon Toolse Gerek Yok. Windows 8 de O Özellik Var. PCDepo Güvenilir Valla Baya Alışveriş Yapanlar Var.
%80de çek 30da tak kardeşim
Güzelmiş Ama Çok Büyük GibiBuldum Batarya Sabitlemeyi Sanırım
@The Nightmare
@cgokhansAma Emin DeğilimAma UBUNTU İçinmiş Ya![]()