Asus X550LN-XO069D İnceleme Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

ByDeGeR

ByDeGeR

Üye
Değiştirme talebinde bulundum yolladım bilgisayarı bakalım ne olacak inşallah yeni gelende sorun olmaz yardım edenlere teşekkürler :)

ByDeGeR

ByDeGeR

Üye
Sesin az olduğu ortamlarda sadece internette gezsen dahi hdd kısmından gelen kazınma sesi ve bazende click sesine benzer bir ses vardı.Mesela bilgisayarı kendi halinde bıraksan bile geliyordu ki sadece arka planda çalışan uygulamalar açık yani nvidia,realtek vs.Büyük ihtimal kafa okuyucusu yerinden oynadı kargo esnasında yada teknik sorunu var bilmiyorum.Diskin performansında sorun yoktu ama sessiz ortamda yeri geldiğinde 3 metre mesafeden duyulabilen bir sesti.Sinir etti beni bende gönderdim bakalım.Bilgisayarı yolladım ama o sesler sanki hala kulağıma geliyor gibi beynime işlemiş :)

• Beğen
Tepkiler: panzerius ve Enpatsu Shakugan
ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Beyler laptobu 1080 hd tvye baglasak cozunurluk 1920x1080 falan olurmu yoksa 1366x768den yukari cikmiyo mu
HDMI Girişi Var Olur. :)
hayırlı olsun :)
gta 4 çalışıyor mu bende çalışmadı bir türlü oyun hatalı değil aynı oyunu arkadaşa kurdum çalışıyor bende çalısmadı
Bende Çalıştı Beğenmedim Sildim ;)
Çok komik birşey keşfettim. Bilgisayarı yeniden baslatinca 1.30 dakikayı buluyor. Ama bilgisayarı kapatıp öyle açınca eskisi gibi 10ar saniye sürüyor :D
O Wİndows 8 in Hızlı Başlatma ÖZelliğinden Yeniden Başlat Deyince Devre Dışı Kalıyor ;)
Laptop için ram alacağım bende. Gittigidiyorda bir satıcının müşteri memnuniyeti %99 ve 4 GB Ram 60 TL.. Sizce almalı mıyım?

@The Nightmare

@Bilişim Profesörü

@ByKatre
Sıkıntı Olabilir. Düşük Voltajlı Olacak Ona Dikkat Et ;) EN Garanit PCDEPO dan Almak

• Beğen
Tepkiler: panzerius
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
HDMI Girişi Var Olur. :)
Bende Çalıştı Beğenmedim Sildim ;)
O Wİndows 8 in Hızlı Başlatma ÖZelliğinden Yeniden Başlat Deyince Devre Dışı Kalıyor ;)
Sıkıntı Olabilir. Düşük Voltajlı Olacak Ona Dikkat Et ;) EN Garanit PCDEPO dan Almak
nasıl çalıştı gta 4 nerden indirdin link atar mısın

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
nasıl çalıştı gta 4 nerden indirdin link atar mısın
Torrnetten İndirdim RELOADED Diye İndir
sizler sağolun,arkadaşlar siz bios güncellemesi yapabildinizmi winflash ile..benim bios sürümü 300,ama 305 yapamadım
BIOS tan Yapman Gerekiyor ;)
GTA 4 oynayan var mı ? kaldırabilir mi,ona göre indireceğim
Kaldırıyor Tabi ;)
840m ekran kartının 740m den farkı nedir bilen var mı
3210m i5 işlemci mi daha iyi yoksa sizin 4200u işlemcisi mi nette U işlemciler güç tasarrufu yaptığı için performans vermez diyorlar
Gayette Veriyor kardeşim Konum Vardı U İŞlemciler Hakkında İnceleyebilrisin. Oyunlarda 840m Bir Kaç Tık Öndedir ;)
pc çok sessiz çalışıyor hard disk markasını bilmiyorum
Markası TOSHIBA ;)
Değiştirme talebinde bulundum yolladım bilgisayarı bakalım ne olacak inşallah yeni gelende sorun olmaz yardım edenlere teşekkürler :)
Hayırlısı Bakalım. Konuya Cevap Yazıyordum Ama Bir Ara Bildirim Gelmedi Hiç Kusura Bakmayın Konu Öksüz Kaldı
Asus X550LN-XO069D Kullanıcıları:
@ByKatre
@The Nightmare
@cgokhans
@baron_1818
@TeKnoArda
@emre521
@emre_doner
@panzerius
@ByDeGeR
@liamgallagher

Baya Büyüdük @The Nightmare İlk Biz Aldık Be :konus:

Şu Programı Acilen Bulalım 1 Ay Oldu %6 Çok Fazla Ya :(

• Beğen
Tepkiler: TeKnoArda
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Torrnetten İndirdim RELOADED Diye İndir
BIOS tan Yapman Gerekiyor ;)
Kaldırıyor Tabi ;)
Gayette Veriyor kardeşim Konum Vardı U İŞlemciler Hakkında İnceleyebilrisin. Oyunlarda 840m Bir Kaç Tık Öndedir ;)
Markası TOSHIBA ;)
Hayırlısı Bakalım. Konuya Cevap Yazıyordum Ama Bir Ara Bildirim Gelmedi Hiç Kusura Bakmayın Konu Öksüz Kaldı
Asus X550LN-XO069D Kullanıcıları:
@ByKatre
@The Nightmare
@cgokhans
@baron_1818
@TeKnoArda
@emre521
@emre_doner
@panzerius
@ByDeGeR
@liamgallagher

Baya Büyüdük @The Nightmare İlk Biz Aldık Be :konus:

Şu Programı Acilen Bulalım 1 Ay Oldu %6 Çok Fazla Ya :(
aynen ilk basta 2 kişiydik baya büyüdük :) programı asusa sorsak mı :hmmm

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Enpatsu Shakugan

TeKnoArda

Üye
Benim batarya kaybı da %0,73 oldu :agla2:Acaba bilgisayar ısınıncada mı batarya kaybı artıyor :bilmem:

liamgallagher

liamgallagher

Üye
Beyler, laptopu ilk aldığınızda yüklenmesi gereken programlar olan neleri tavsiye ediyorsunuz? İnternetten her şeyi orjinal olarak crackli indireceğim :heyo2:

Bunlar haricinde;

Deamon Tools Pro
Winrar
Chrome
IDM

@ByKatre PCdepo güvenilir mi?

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Beyler, laptopu ilk aldığınızda yüklenmesi gereken programlar olan neleri tavsiye ediyorsunuz? İnternetten her şeyi orjinal olarak crackli indireceğim :heyo2:

Bunlar haricinde;

Deamon Tools Pro
Winrar
Chrome
IDM

güvenilir kardeşim bende ordan aldım virüs programı eset yükle ben medya oynatıcı gom kullanıyorum torrent programı bide

panzerius

Üye
Soralım Hep Beraber Tek Sorarsak Sonuç Alamayız Gibi. İstek Olursa Program Yaparlar Belli Olmaz :)
az önce bir yazı okudum. yabancı forumlardan birinde biri ASUS'un bir modelinin bataryasını %50ye sabitleyici bir program yapmış. Ancak bataryada problem yarattığı için yeni batarya almak zorunda kalmış. Sanırım bizim iş biraz yaş :agla2:

Bunlar haricinde;

Deamon Tools Pro
Winrar
Chrome
IDM

VLC video player. Gerekli tuş ayarlarını yaparsanız ileri geri ses aç kapa ve tam ekran gibi GOM'a bin basar bir program olduğunu görürsünüz

• Beğen
Tepkiler: cgokhans
The Shadow

The Shadow

Üye
az önce bir yazı okudum. yabancı forumlardan birinde biri ASUS'un bir modelinin bataryasını %50ye sabitleyici bir program yapmış. Ancak bataryada problem yarattığı için yeni batarya almak zorunda kalmış. Sanırım bizim iş biraz yaş :agla2:

VLC
GOM daha iyi :oke: VLC de altyazılarda tr karakterler çıkmıyo diye biliyorum :hmmm

panzerius

Üye
Eski sürümlerinde belki öyle olabilir ama yeni sürümleri denemeni tavsiye ederim öyle bir sorundan artık eser yok :D

panzerius

Üye
Ben de eski GOMculardanım :D Bu arada ben wallpaperımı paylaşmak istiyorum. Çok hoşuma gitti. Sizde de bu tarz resimler varsa bir başlıkta ya da ilk mesajda bulundursak fena olmaz bence

• Beğen
Tepkiler: Enpatsu Shakugan
liamgallagher

liamgallagher

Üye
@The Nightmare Eyvallah. Ancak pcdepoda daha pahalı ramlar :close_tema:

Mufche

Mufche

Üye
Bende kayıp %6 diyo , %100 olunca hemen çekıorum , %10 a gelmedende takıorum anlamadım ki o.O daha 3 gün oldu ? :( sarj dolarkende oynuorm ondan mı oldu dicemde çok saçma o.O

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi

Bunlar haricinde;

Deamon Tools Pro
Winrar
Chrome
IDM

Windows 8.1 Kuracaksan (ki Büyük İhitmalle Kuracaksın) Daemon Toolse Gerek Yok. Windows 8 de O Özellik Var. PCDepo Güvenilir Valla Baya Alışveriş Yapanlar Var. :ok2:
Bende kayıp %6 diyo , %100 olunca hemen çekıorum , %10 a gelmedende takıorum anlamadım ki o.O daha 3 gün oldu ? :( sarj dolarkende oynuorm ondan mı oldu dicemde çok saçma o.O
%80de çek 30da tak kardeşim
Ben de eski GOMculardanım :D Bu arada ben wallpaperımı paylaşmak istiyorum. Çok hoşuma gitti. Sizde de bu tarz resimler varsa bir başlıkta ya da ilk mesajda bulundursak fena olmaz bence
Güzelmiş Ama Çok Büyük Gibi :)Buldum Batarya Sabitlemeyi Sanırım :disko: @The Nightmare
@cgokhansAma Emin DeğilimAma UBUNTU İçinmiş Ya :agla:

The Shadow

The Shadow

Üye
Windows 8.1 Kuracaksan (ki Büyük İhitmalle Kuracaksın) Daemon Toolse Gerek Yok. Windows 8 de O Özellik Var. PCDepo Güvenilir Valla Baya Alışveriş Yapanlar Var. :ok2:
%80de çek 30da tak kardeşim
Güzelmiş Ama Çok Büyük Gibi :)Buldum Batarya Sabitlemeyi Sanırım :disko: @The Nightmare
@cgokhansAma Emin DeğilimAma UBUNTU İçinmiş Ya :agla:
:kop:

Üst Alt