Asus X550LN-XO069D İnceleme Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

cgokhans

cgokhans

Üye
Performans illaki biraz düşüyor dostum batarya adaptörün verdiği kadar enerji veremiyor ki

TeKnoArda

Üye
Benim için pek sorun yaratmıyor, her haliyle minecraft çalıştırıyor :D

• Beğen
Tepkiler: Enpatsu Shakugan
cgokhans

cgokhans

Üye
Onun grafiklerini bilmiyorum da bf3 de ayarlar yükseltilmiş şekilde fark ediliyor :-)

panzerius

Üye
Arkadaşlar şeffaf klavye koruyucu takmayı düşünüyorum ama kullandığınız bizimkine uyan bi model var mıdır? PLATOON PL-8660 aldım ama malesef küçük geldi. Acaba esniyo mudur ya da uyan var mıdır?

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar şeffaf klavye koruyucu takmayı düşünüyorum ama kullandığınız bizimkine uyan bi model var mıdır? PLATOON PL-8660 aldım ama malesef küçük geldi. Acaba esniyo mudur ya da uyan var mıdır?
Bulursan Buraya Yaz Beni De Etiketle Olur mu Kardeşim .
Onun grafiklerini bilmiyorum da bf3 de ayarlar yükseltilmiş şekilde fark ediliyor :-)
Bilmiyorum Valla Ona Cesaret Edemem Çok Az Fark İçin ;)

• Beğen
Tepkiler: panzerius
liamgallagher

liamgallagher

Üye
@ByKatre kardeşim sen boluda mı oturuyosun :D Watch Dogsu oynayan oldu mu?

TeKnoArda

Üye
Ben oynadım.

• Beğen
Tepkiler: ByKatre ve liamgallagher

TeKnoArda

Üye
GT840M ile medium high karışık 30 civarı oynanıyor. :) Bütün updatelerini yapmanız gerek ama. Siz GT740M kullanıyorsanız 4-5 fps az verebilir, medium oynarsınız herhalde.

• Beğen
Tepkiler: panzerius ve liamgallagher
liamgallagher

liamgallagher

Üye
GT840M ile medium high karışık 30 civarı oynanıyor. :) Bütün updatelerini yapmanız gerek ama. Siz GT740M kullanıyorsanız 4-5 fps az verebilir, medium oynarsınız herhalde.

Ooo eyvallah, çok iyiymiş. :) Oyun Reloaded olarak indirdim 3 tane iso var. Oyunu kurduktan sonra hangi updateleri yapmam gerekiyor? Yapmam gerekenleri sırasıyla yazar mısın? Müsaitsen.

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
@ByKatre kardeşim sen boluda mı oturuyosun :D Watch Dogsu oynayan oldu mu?
Evet Bolu'da Ne Oldu :D Ben Oynadım ama Görevi Anlamamıştım. Şimdi Bir Daha Yükledim. Oynayacam Bakalım. :)
Ooo eyvallah, çok iyiymiş. :) Oyun Reloaded olarak indirdim 3 tane iso var. Oyunu kurduktan sonra hangi updateleri yapmam gerekiyor? Yapmam gerekenleri sırasıyla yazar mısın? Müsaitsen.
Watch DOgsta Update Yok Diye Biliyorum. NVİDİA Driverini GÜnclle Kardeşim :)

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Son sürüm neydi Nvidia da.

liamgallagher

liamgallagher

Üye
Evet Bolu'da Ne Oldu :D Ben Oynadım ama Görevi Anlamamıştım. Şimdi Bir Daha Yükledim. Oynayacam Bakalım. :)
Watch DOgsta Update Yok Diye Biliyorum. NVİDİA Driverini GÜnclle Kardeşim :)

Bende İzzet Baysal Üniv. kazandımda dün boludaydım :D

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: liamgallagher
liamgallagher

liamgallagher

Üye
Çok İyi Bakalım Hangi bölüm Bu radaS ende Bizimn Pc Den Yok Mu Ben Seni Konuya Eklemiştim Snaırım :D

Laptop sistemi genel olarak yakın :D Bende sizin laptoptan yok ama sürekli size sorular filan soruyorum ya, ondan eklemişsindir herhalde sorun yok benim için :D

İşletme. Sence bolu güzel mi? Ben pek beğenmedim :D

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Laptop sistemi genel olarak yakın :D Bende sizin laptoptan yok ama sürekli size sorular filan soruyorum ya, ondan eklemişsindir herhalde sorun yok benim için :D

İşletme. Sence bolu güzel mi? Ben pek beğenmedim :D
Güzeldir Bolu Ya :)

• Beğen
Tepkiler: liamgallagher

TeKnoArda

Üye
Herkese kendi memleketi güzel :ehe

• Beğen
Tepkiler: ByKatre ve liamgallagher
ANIL

ANIL

Admin
Arkadaşlar konudan uzaklaşmayalım. Sohbet bölümü mevcut orada konuşabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: ByKatre

Üst Alt