Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

mferdi

mferdi

Üye
Recovery tools rom indirip telefona mı kuruyor yoksa sadece sıfırlama işine mi yarıyor internet e gerek varmı ?

EldrithcArrow

EldrithcArrow

Üye
Bu firmada zeka sıkıntısımı var sabahtan akşama kadar uyuyorlarmı bunlara maaş bağlıyım firmayı bırakıp gitsinler bune arkadaş delirecem sinirden ya valla telefonu kıracam

• Beğen
Tepkiler: kraliletisim
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Recovery tools rom indirip telefona mı kuruyor yoksa sadece sıfırlama işine mi yarıyor internet e gerek varmı ?
Telefona kuruluyor. 1 GB üstü bilgisayardan indirme yapmanız lazım.
Bu firmada zeka sıkıntısımı var sabahtan akşama kadar uyuyorlarmı bunlara maaş bağlıyım firmayı bırakıp gitsinler bune arkadaş delirecem sinirden ya valla telefonu kıracam
Biraz sakin olsanız. Siz sinirlenince güncelleme daha erken gelmeyecek. Bir tek siz değil, bende dahil herkes bekliyor.

EldrithcArrow

EldrithcArrow

Üye
Telefona kuruluyor. 1 GB üstü bilgisayardan indirme yapmanız lazım.

Biraz sakin olsanız. Siz sinirlenince güncelleme daha erken gelmeyecek. Bir tek siz değil, bende dahil herkes bekliyor.

Teli satılığa çıkardım arkadaş bu teli yapan ya cenabetti yada büyülü ayrılamıyorum biryandan üzülüyorum hey ALLAHIM ya :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Teli satılığa çıkardım arkadaş bu teli yapan ya cenabetti yada büyülü ayrılamıyorum biryandan üzülüyorum hey ALLAHIM ya :D
Umarım diğer platformların güncelleme hızı sizi memnun eder ne diyeyim.

yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
arkadaşlar 520 gökdelene güncelleme başarılı.
tek sorun klasorleme olmuyor bende bilgisi olan veya aynısını yqşayan var mı ?

EldrithcArrow

EldrithcArrow

Üye

Klasörleme gdr1 var prew hesabı aktif edip gdr1 kurarsan olur.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Özellik bu güncelleme ile gelmiyor. Bir sonraki güncelleme ile gelecek.

mferdi

mferdi

Üye
Gdr1 olan cihazlar shabil surumu yukleyemiyormu

Ecnyz123

Üye
Hazır konusu açılmış ben bu recovery tools dan indirmeye başlıyorum %100 oluyor sonra tekrar indirmeye başlıyor yardımcı olursanız sevinirim.

yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
aa ben geliyo sanmıştım . Bi sonraki guncellemede Allah bilir ne zaman gelir :) neyse tek eksik o gözüküyor şuan

mferdi

mferdi

Üye
Offff offf ben Nokia n8 mi özledim önce yuklettiler prewıer rı sonra olmaz deniliyor mecburen geri goncem Windows 8 e gdr2 gelmezmi usta

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Hazır konusu açılmış ben bu recovery tools dan indirmeye başlıyorum %100 oluyor sonra tekrar indirmeye başlıyor yardımcı olursanız sevinirim.
Başka bilgisayardan deneyin. Hiç böyle sorunla karşılaşmadım.
Offff offf ben Nokia n8 mi özledim önce yuklettiler prewıer rı sonra olmaz deniliyor mecburen geri goncem Windows 8 e gdr2 gelmezmi usta
Kusura bakmayında Önizleme sürümünü size Microsoft yüklettirmedi :) Beta devam ederseniz beta güncellemelere devam edersiniz.

• Beğen
Tepkiler: mferdi
mferdi

mferdi

Üye
Ama beta sürümünden sonra final yani shabil surum olacak denildi

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
ounlar felanda insin derken güncellemeden onceki oyun ve uygulamaların mı geri yüklenecek ? oyle bi işlemmi var
Menü> Ayarlar> Yedekleme yolunu takip edin. Uygulama yedekleme açıp yedek oluşturunca telefonu sıfırlayınca eposta şifre kısmından sonra yedeği onedrive üzerinden görüp yükleme onayınızı ister. Telefona yedek aldığınız zaman ki oyun ve uygulamaları yükler geri.

EldrithcArrow

EldrithcArrow

Üye
Beyler ben modern combat 4 ü indirmiştim ücretsiz olduğu zamanda şimdi gene indirecem telefona uyumlu değil diyor

Üst Alt