Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

atakanakata

atakanakata

Üye
ben bugün wp8.1 gdr1 yüklü 1020 cihazımı stabil sürüme çevirdim. recovery tool ile yaklaşık 20-30 dk arasında işlem tamamlandı. otomatik olarak wp8.1 cyan yüklü olarak açıldı cihaz. 8.0 a dönecek sonra ben güncellemeleri denetle yapıp kendim kuracağımı sanıyordum ama herşeyi otomatik yaptı bu şekilde çok temiz ve kolay oldu. tabi yedek almanızda fayda var cihaz ilk günkü gibi açılıyor :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
ben bugün wp8.1 gdr1 yüklü 1020 cihazımı stabil sürüme çevirdim. recovery tool ile yaklaşık 20-30 dk arasında işlem tamamlandı. otomatik olarak wp8.1 cyan yüklü olarak açıldı cihaz. 8.0 a dönecek sonra ben güncellemeleri denetle yapıp kendim kuracağımı sanıyordum ama herşeyi otomatik yaptı bu şekilde çok temiz ve kolay oldu. tabi yedek almanızda fayda var cihaz ilk günkü gibi açılıyor :)
Demekki Lumia 1020 için sunuculara Lumia Cyan yüklendi :)

• Beğen
Tepkiler: mferdi
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Beyler ben modern combat 4 ü indirmiştim ücretsiz olduğu zamanda şimdi gene indirecem telefona uyumlu değil diyor
Mağazadan indirmeyi denerken hata mı veriyor? Ekran görüntüsü alabilir misin? Bakalım sorun nedir diye.

EldrithcArrow

EldrithcArrow

Üye
O değil de siz zaten WP8.1 beta kullanıyormuşsunuz. Cyan gelince bir fark olmayacakki :)

:D ilk aldığım gün geçtim hocam tam sürüm tam sürümdür şimdi sattımı düşünün 8.0 dönecem onun için biranönce gelsin belkide satmam teli seviyorum da şu güncellemeye sinirliyim.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
:D ilk aldığım gün geçtim hocam tam sürüm tam sürümdür şimdi sattımı düşünün 8.0 dönecem onun için biranönce gelsin belkide satmam teli seviyorum da şu güncellemeye sinirliyim.
Allah başka dert vermesin :)

kartal-78

Üye
Eşime l630 aldım wp8.1 ile çalışıyor güncelleme geldi clayn ama benim l920 de daha güncelleme yok n

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Serhan

Serhan

Üye
Eşime l630 aldım wp8.1 ile çalışıyor güncelleme geldi clayn ama benim l920 de daha güncelleme yok n

630 zaten cyanlı satılıyor :)

Aziz Yıldırım : Bizi Galatasaray'ın Kotu Gidişi Şampiyon Yaptı | Gerçekler 8)

Serhan

Serhan

Üye
Edit..

Aziz Yıldırım : Bizi Galatasaray'ın Kotu Gidişi Şampiyon Yaptı | Gerçekler 8)

Son düzenleme:

kartal-78

Üye
Şimdi yaptım güncelleme yi l920 ye ne zaman gelecek

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
aynen amerika felan yap bazı oyunlar gozukmuyor lınkle açtığındada boyle dıor

• Beğen
Tepkiler: Serhan
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
nasıl 20 dk sürdü bende şuan 1020 için aynı şeyi yapıyorum 1.59 gb dosya verisi indiriyor ve sadece onun için 1 saat sürüyor

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bölgeyi Abd yapıp indirmeyi deneyin.
Yada pc varsa adresinden oturum açıp mağazadan uygulamayı pcye indirip hafıza kartına atıp telefondan mağazaya girip yerel kaynaktan (telefondan) yüklemeyi deneyin.

Serhan

Serhan

Üye
nasıl 20 dk sürdü bende şuan 1020 için aynı şeyi yapıyorum 1.59 gb dosya verisi indiriyor ve sadece onun için 1 saat sürüyor
Bende iki gere yükledi o 1.58 gb yi şimdi, yedewklemeyi geri yüklüyor 25 te . Ondan sonra gdr 1 i yükliyip kafam tam rahat olacak.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
920 ve 1320 yi yine pas geçtiler. #diren920_1320 #kardeşlik920-1320 #üveyevlat920_1320

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Rainesto ve skynet

skynet

Üye
Üvey evlatlar #diren620 #diren525
Üst modeller olarak sizin bizim kadar isyana bağlamamınız lazım. :)

Aynen hocam bizim 620 neredeyse 1 ay hiç bir ülkede black güncellemesini almadı diye üvey dedik :)
Arkadaşların cihazları çoğu ülkede cyan güncellemesini almış bir Türkiye için verilmedi diye direk üveye bağlamışlar :D
Şuan için bizimle aynı kaderi paylaşma olarak 525'i görüyorum oda hiç bir ülkede güncellemeyi almadığı için :)

Tencereyle gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, Rainesto ve emz
The Benefit

The Benefit

Üye
Ayın 17'si oldu... Salı bir şey verirler umarım.

Üst Alt