Telefona kuruluyor. 1 GB üstü bilgisayardan indirme yapmanız lazım.Recovery tools rom indirip telefona mı kuruyor yoksa sadece sıfırlama işine mi yarıyor internet e gerek varmı ?
Biraz sakin olsanız. Siz sinirlenince güncelleme daha erken gelmeyecek. Bir tek siz değil, bende dahil herkes bekliyor.Bu firmada zeka sıkıntısımı var sabahtan akşama kadar uyuyorlarmı bunlara maaş bağlıyım firmayı bırakıp gitsinler bune arkadaş delirecem sinirden ya valla telefonu kıracam
Telefona kuruluyor. 1 GB üstü bilgisayardan indirme yapmanız lazım.
Biraz sakin olsanız. Siz sinirlenince güncelleme daha erken gelmeyecek. Bir tek siz değil, bende dahil herkes bekliyor.

Umarım diğer platformların güncelleme hızı sizi memnun eder ne diyeyim.Teli satılığa çıkardım arkadaş bu teli yapan ya cenabetti yada büyülü ayrılamıyorum biryandan üzülüyorum hey ALLAHIM ya![]()
arkadaşlar 520 gökdelene güncelleme başarılı.
tek sorun klasorleme olmuyor bende bilgisi olan veya aynısını yqşayan var mı ?
Özellik bu güncelleme ile gelmiyor. Bir sonraki güncelleme ile gelecek.arkadaşlar 520 gökdelene güncelleme başarılı.
tek sorun klasorleme olmuyor bende bilgisi olan veya aynısını yqşayan var mı ?
Hayır.Gdr1 olan cihazlar stabil surumu yukleyemiyormu
Başka bilgisayardan deneyin. Hiç böyle sorunla karşılaşmadım.Hazır konusu açılmış ben bu recovery tools dan indirmeye başlıyorum %100 oluyor sonra tekrar indirmeye başlıyor yardımcı olursanız sevinirim.
Kusura bakmayında Önizleme sürümünü size Microsoft yüklettirmediOffff offf ben Nokia n8 mi özledim önce yuklettiler prewıer rı sonra olmaz deniliyor mecburen geri goncem Windows 8 e gdr2 gelmezmi usta
Beta devam ederseniz beta güncellemelere devam edersiniz.Ama beta sürümünden sonra final yani shabil surum olacak denildi
O durum şu an belli değil. Şu an tek yöntem WP8'e dönmek ve stabil sürümle devam etmek.Ama beta sürümünden sonra final yani shabil surum olacak denildi
Ben yazılanı soyluyorum ukalalığa gerek yok saygısızlık yapmaKendin geçecen arkadaşım sizde adamı sinirlendirmeyin işte adamlar ne yapıcak geliştirici hesabı açıyorsun ne yapıcak pardon müsaitseniz sizi beta güncellemesimi vericez diyecekler.
Tamam ustam saolO durum şu an belli değil. Şu an tek yöntem WP8'e dönmek ve stabil sürümle devam etmek.
Menü> Ayarlar> Yedekleme yolunu takip edin. Uygulama yedekleme açıp yedek oluşturunca telefonu sıfırlayınca eposta şifre kısmından sonra yedeği onedrive üzerinden görüp yükleme onayınızı ister. Telefona yedek aldığınız zaman ki oyun ve uygulamaları yükler geri.ounlar felanda insin derken güncellemeden onceki oyun ve uygulamaların mı geri yüklenecek ? oyle bi işlemmi var