Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
telefonu wp 8 e döndüm şimdi 8.1 yükleniyor. yalnız epey uzun sürüyor abartısız bi saati geçti

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
arkdaşlar recry tooldayım dıorkı indirme dizinine erişilemıor yardımcı olurmusunuz

yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
nasıl yaptın peki?
Biraz öncede arkadaşın dediği gibi
Bu programı indirip telefonu wp8 e döndürdüm. sonra yazılım güncelleme den telefon önce 8.0 lı bi yazılım buldu yükledim sonra da 8.1 i buldu o yükleniyor şimdi

atakanakata

atakanakata

Üye
Biraz öncede arkadaşın dediği gibi
Bu programı indirip telefonu wp8 e döndürdüm. sonra yazılım güncelleme den telefon önce 8.0 lı bi yazılım buldu yükledim sonra da 8.1 i buldu o yükleniyor şimdi
eyvallah :) ben de başlıyorum şimdi. umarım sorunsuz hallederiz.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
bende başlıyacamda 1gb indirdim elektrık kesıldı geldı tekrar ındır dedım ındırme dızınınıne erişelemıor dedı tools

yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
eyvallah :) ben de başlıyorum şimdi. umarım sorunsuz hallederiz.
Ne demek . Yedek almayı unutmayalım :) linkteki program sadece wp 8 e döndürüyor gerisi telefon güncellemesinden yapılıyor
bende başlıyacamda 1gb indirdim elektrık kesıldı geldı tekrar ındır dedım ındırme dızınınıne erişelemıor dedı tools
benim internette ilk 55 mb de filan gtti geldi de tekara dene deyince olduğu yerden başlayıp devam etti. eğer baştan başlatırsa hem 1 gb gitti hem zaman..

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
ofya productse girdim indirmiş olduğu kısımları çıkardım rm 821 den hata duzeldi fakat en baştan ındırıorsende net gitmiş bende pc kapandı açıldıneyse made unlock ta yapııyım oyunlarda felan hepsi beraber insin : )

yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
ofya productse girdim indirmiş olduğu kısımları çıkardım rm 821 den hata duzeldi fakat en baştan ındırıorsende net gitmiş bende pc kapandı açıldıneyse made unlock ta yapııyım oyunlarda felan hepsi beraber insin : )

ounlar felanda insin derken güncellemeden onceki oyun ve uygulamaların mı geri yüklenecek ? oyle bi işlemmi var

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
920'nin bu kadar bekletilmesi ayıp valla

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
hem o birde 1320 her ülkeye geldi bize gelmedi böyle görünce dahada sinirlendiriyorlar.
1320 orta segmentte tanıtılmış ve piyasaya sürülmüş bir ürün.Fakat 920 çok değil geçen sene bu vakitlerin amiral gemisi idi.

EldrithcArrow

EldrithcArrow

Üye
versino2

versino2

Üye
Geçen senenin amiral gemileri 925 ve 1020 ydi

• Beğen
Tepkiler: Serhan
EldrithcArrow

EldrithcArrow

Üye
Telefonda oyun oynamanın bir zararı varmı

dakamon

dakamon

Üye
920 820 eski telefonlar olduğu için artık onları yavaş yavaş listede sonlara doğru iteleyebilirler

Ecnyz123

Üye
Recovery tools ile 8.0 döndürüyorum ardından 8.1 güncellemesini alacağım yedekleme yaptım herhangi bir kayıp yaşarmıyım?

Üst Alt