Galaxy S3 i9300 efeXTREME Lite-ROM v5.1 [4.3] S5 Temalı-Stabil-Hızlı-Mükemmel-(18.08.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Evet hocam o sürümde iyi ama ondada benim ram problemim vardı kasmalar oluyodu çözememiştik hatırlarsınız
Bu arada o kitkat romu deneyen var mı ?
brn denemedim daha denememde daha beta1 stabil olana kadar denemem

mesutozturk-06

Üye
Merhaba arkadaşlar ben şuan 3.1 romu kullanıyorum işlemci frekansını 1400 e getirip antutu testi yaptığımda 20000-21000 değerleri arasında puan alıyor. İşlemci frekansını 1704e getirdiğimde ise 23.300 gibi bir puan aldım. Size şunu sormak istiyoru işlemci frekansını 1704 te kullansam bunun işlemci ve şarj açısında ne gibi iyi yada kötü yanları olur. Birde şarj akım değerlerini hızlı şarj olması için 1600mA seviyesine getiriyorum telefon 1saatte şarj oluyor acaba bunun bataryaya bir zararı olurmu? Herkese teşekkürler saygılar...

by.atalay

by.atalay

Üye
Merhaba arkadaşlar ben şuan 3.1 romu kullanıyorum işlemci frekansını 1400 e getirip antutu testi yaptığımda 20000-21000 değerleri arasında puan alıyor. İşlemci frekansını 1704e getirdiğimde ise 23.300 gibi bir puan aldım. Size şunu sormak istiyoru işlemci frekansını 1704 te kullansam bunun işlemci ve şarj açısında ne gibi iyi yada kötü yanları olur. Birde şarj akım değerlerini hızlı şarj olması için 1600mA seviyesine getiriyorum telefon 1saatte şarj oluyor acaba bunun bataryaya bir zararı olurmu? Herkese teşekkürler saygılar...

Kardesim boeffla ayarlarını fazla kurcalamamani tavsiye ederim rom yüklendiği şekilde olduğu ayarlarda tatmin ediyor zaten hız olsun şarj olsun ama senin o ayarları oynaman işlemciye zarar verebilir batarya akimlariyla oynarsan işlemciyi fazla akimdan dolayi yakabilir çeşitli sıkıntılar baş gösterebilir o yüzden o ayarlara dokunma olduğu gibi kullan memnun kalacaksın zaten sana tavsiyem budur benden.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
aynen atalayin dediği gibi hizli sarj ugruna bataruanizin ömrünü kisaltirsiniz. 5-6 ay sonra batarya siser.
islemciyi yuksek kullanmakta bu sicak yaz gunlerinde telefonun asiri isinmasina sebeb olur ve sarj tuketimi daha cok olur. benimde tavsiyem atalayin dediği gibi mümkün oldugunca ayarlari fazla değiştirmeyin hatta stock kernel kullanmanizi tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: by.atalay
mhmtenes

mhmtenes

Üye
Rom çok başarılı size de teşekkürler çok güzel anlatmışsınız herşeyi elinize sağlık :)

mhmtenes

mhmtenes

Üye
Android sürümüne bastığımızda efextreme lite rom resmi çıkıyor onu değiştirebilme imkanımız varmı ?

mustipa

mustipa

Üye
Bu roma tema nasil yükleyebilirim

mustipa

mustipa

Üye
5_6 tane temanin ustune başka temalar ekleyemezmiyim

mustipa

mustipa

Üye
başka temalar buldumda nasıl ekliycem bilmiyorum

morki05

morki05

Üye
Evet bende merak ettim

şirinler1990

Üye
3.1 kullanıyorum ram 600 larda normal mı

mustipa

mustipa

Üye
tema nasıl atılıyor roma bilen yokmu

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
tema nasıl atılıyor roma bilen yokmu
bulduğun temalar apk şeklindemi yoksa zip şeklindemi? apk ise normal yüklüceksin sonra anasayfadan seçenek tusuna basıp tema ayarla diyeceksin. eger zip seklinde bulduysan cwm den yüklüceksin.

mustipa

mustipa

Üye
Apk şeklinde yukledim ama olmuyor temalarin içinde görünmüyor

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
o zaman root explorer ile system app içinde yüklediğiniz temayı bulup uzun basıp permissionsları ayarlamalısın