serdar431
Üye
brn denemedim daha denememde daha beta1 stabil olana kadar denememEvet hocam o sürümde iyi ama ondada benim ram problemim vardı kasmalar oluyodu çözememiştik hatırlarsınız
Bu arada o kitkat romu deneyen var mı ?
brn denemedim daha denememde daha beta1 stabil olana kadar denememEvet hocam o sürümde iyi ama ondada benim ram problemim vardı kasmalar oluyodu çözememiştik hatırlarsınız
Bu arada o kitkat romu deneyen var mı ?
Merhaba arkadaşlar ben şuan 3.1 romu kullanıyorum işlemci frekansını 1400 e getirip antutu testi yaptığımda 20000-21000 değerleri arasında puan alıyor. İşlemci frekansını 1704e getirdiğimde ise 23.300 gibi bir puan aldım. Size şunu sormak istiyoru işlemci frekansını 1704 te kullansam bunun işlemci ve şarj açısında ne gibi iyi yada kötü yanları olur. Birde şarj akım değerlerini hızlı şarj olması için 1600mA seviyesine getiriyorum telefon 1saatte şarj oluyor acaba bunun bataryaya bir zararı olurmu? Herkese teşekkürler saygılar...
aynen atalayin dediği gibi hizli sarj ugruna bataruanizin ömrünü kisaltirsiniz. 5-6 ay sonra batarya siser.Merhaba arkadaşlar ben şuan 3.1 romu kullanıyorum işlemci frekansını 1400 e getirip antutu testi yaptığımda 20000-21000 değerleri arasında puan alıyor. İşlemci frekansını 1704e getirdiğimde ise 23.300 gibi bir puan aldım. Size şunu sormak istiyoru işlemci frekansını 1704 te kullansam bunun işlemci ve şarj açısında ne gibi iyi yada kötü yanları olur. Birde şarj akım değerlerini hızlı şarj olması için 1600mA seviyesine getiriyorum telefon 1saatte şarj oluyor acaba bunun bataryaya bir zararı olurmu? Herkese teşekkürler saygılar...
teşekkürler güle güle kullanınRom çok başarılı size de teşekkürler çok güzel anlatmışsınız herşeyi elinize sağlık![]()
onu degistirmeye neden gerek duyuyorsunki?Android sürümüne bastığımızda efextreme lite rom resmi çıkıyor onu değiştirebilme imkanımız varmı ?
ilk sayfada bloatware dosyasi var onu cvm ile yukle aroma installer sekli ile yani secmeli icinde 5-6 tane tema varBu roma tema nasil yükleyebilirim
baska temalar bulabilirsen ekleyebilirsin tabi. ama bence en güzeli orjinal romun temasi5_6 tane temanin ustune başka temalar ekleyemezmiyim
Normal3.1 kullanıyorum ram 600 larda normal mı

bulduğun temalar apk şeklindemi yoksa zip şeklindemi? apk ise normal yüklüceksin sonra anasayfadan seçenek tusuna basıp tema ayarla diyeceksin. eger zip seklinde bulduysan cwm den yüklüceksin.tema nasıl atılıyor roma bilen yokmu