kardeşim o zaman system-app icine kopyala temalari permissions larini rw-r-r ayarla teli yeniden baslatyüklediğim tema system app içinde görünmüyor data app içinde görünüyor
tamam ikonlarda görünüyor teşekkür ederim yardımların içinyaptım oldu ama bazı programların ikonları menüde görünmüyor temayı aktif edince
Dostum temaları bizle paylaşırmısın ?yüklediğim tema system app içinde görünmüyor data app içinde görünüyor
hayir yok malesefBu ROM ICIN ÇOCUK MODU VAR MI
tema ile alakalı olacağını sanmıyorum tema sadece ikonlari degistiriyor. bunca zaman hic bu şikayet ile gelen olmadı bilemiyorum sebebini. clean master ile temizleme yapin internet önbellegini falan deneyinMerhabalar bu temaları attıktan sonra mı oldu bilmiyorum ama hangi internet tarayıcıyi açarsam açayım kendiliğinden tarayıcı bir süre sonra kapanıyor özellikle chrome ve opera mobile bu durumu yaşayan var mi yada bunun çözümü sürf yaparken oluyor özellikle son zamanlarda
?
Şimdi ben v2.0 kullanıyorum direk v4.0 geçiş yapsam sıkıntı olur mu ?
Sıkıntı olmaz kardeşim ama sana tavsiyem v4.0 de bazı sıkıntılar var takilmalar donmalar gibi 4 ü kuranlar hep geri döndü şu an için en iyisi v3.1 seninde ona gecmeni tavsiye ederim. V4 şimdilik sıkıntılı tat vermiyor
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
v2.0 ilk kuranlardanim neredeyse sıkıntı yok aslında sadece sürüm gunceleyecegim yani v3.1 de ciddi anlamda değişiklik var mı ?
V5.1 de donma ve buglar var. Daha şimdiden yükleyenler hiç memnun değil. xda'daRomun v5 ve v5.1 ota versiyonu yayınlanmış konuyu takip eden arkadaşlara duyurulur. Bşka bir siteden indirdim kurucam .