Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberWP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]
Sponsorlu Bağlantılar
papakudioflu
Emekli Yönetici
Her yerden Lumia Cyan güncellemesi haberleri gelmeye başladı. Hemen hemen dünyanın tamamında farklı modeller için Cyan güncellemesi yayınlanmaya başladı.
ponçikEnişte
Üye
ben Rusya'ya acıyorum, daha hiç bi modele gelmemiş güncellemeUkrayna da aynı şekildebu iki ülkenin WP forumlarını düşünemiyorum şu an
Aklıma geldi. Ekonomimiz kriz geçirmişti bir ara. O sırada ekonomisi daha kötü olan ülkelerele karşılaştırma yapılarak şükür secdesine kapanmamız önerilmişti. Bu Rusya forumları da ona matuf sanırım.
Önceden Nokia Software Recovery Tool'u kurdum gelmesini bekliyorum 820 için Nitekim birkaç yerde de gelmiş.
lgurcannl
Üye
Haydi Nokia sevindir bizi
Heimdalll
Üye
Bu beta kullanananlar 8.0a dönmek zorunda değil dimi, ilerde bizim içinde indirilebilir duruma gelecek mi ?
dilmenibrahim
Üye
920 için alalım
Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor
osmanmert94
Üye
Çeşitli forum sitelerinde yerli-yabancı Nokia Yazılım bölümü çalışanları kameradaki çekimden sonra kaydedilirken sararma ve bulanıklaşma sorununun Cyan ile düzenleneceğini söylemiş. Hadi bakalım inşallah öyle olur.