ilk fmr ile temizle sonra görev yonticisi ile temizle 100lere iner kendi görev yoneticisi yoksa tek basina bi ise yaramazdiğeride ben hocam ama ram çok yüksek ya ilk kurulumda defalarca temizledim görev yöneticisnden gene resmde attğn gibi 130lara inmedi hiç 220den aşğya indremedm
rami temizlemek sadece kendini tatmin etmek icin zatenRam temizlemeyin lmk halleder
yoksa ben kullanmiyorumhyper+deadline 1401+245 ksm√ 16 bit √arkadaşlar angy birds go oynamıyorum yardım lütfen... detaylı olarak işlemci ayarı lazım...
bu cihaz dark avangeri hic acmaz ama bu ayar ile oyunu bitirdim eger arngry goyu oynamak istiyosan AtomicWonder finali yüklekardeş olmuyo denedim tam oyuna girerken donup kalıyo...
abi sen varsan 2. benimBiri ben olayim![]()

çok istek gelmedi ama ben pakedi nerdeyse tamamladimabi sen varsan 2. benim![]()

arkadaşlaren az 5 kisi isterse flashlanabilir touchwiz paketi yapmak istiyorum istekleri ve uygulama isteklerinizi alalım![]()
kardeş kusura bakma biraz bilgisizim lmk nedir ? ne işe yarar ?Ram temizlemeyin lmk halleder
telefon siser kasmaya baslarsa ram kendiliginden temizlenirkardeş kusura bakma biraz bilgisizim lmk nedir ? ne işe yarar ?
peki bu romda lmk varmı. G wonder2 yi mi kurayım bu romu mu ? İlgin için sağol kardeştelefon siser kasmaya baslarsa ram kendiliginden temizlenir
ikisindede lmk var tek fark bu oyun romupeki bu romda lmk varmı. G wonder2 yi mi kurayım bu romu mu ? İlgin için sağol kardeş
eyvallahHadi başarılar