Nerden bulabiliriz bu resim hoşuma gittiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şimdilik bu hoşuma gitti, sarı olan Türkçe olaydı iyiydi ama
Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Nerden bulabiliriz bu resim hoşuma gitti
Arkadaşlar merhaba. Bu resimleri neden bu dinamik kilit ekranı uygulaması ile kilit ekranı yapamıyorum. Bu ve benzerleri telefona yükledim. Yapıyormuş gibi gözüküyor. Ancak ekranı kilitleyip açtığımda resim boş oluyor ve siyah ekran üzerine saat çıkıyor. Deneyebilirmisiniz.
Kilit ekranları link
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İsimlerine bakılırsa bu resimler bir dosya yöneticisi ile telefonun root dizininden alınmış.
Sanırım kopyalama işlemini kim yaptıysa düzgün yapamamış, bu yüzden resimler bilgisayarda düzgün görüntülenmesine rağmen telefona atıldığında kilit ekranı olarak kullanılamıyor.
çocuk odasını aktif edip tuş kilidini kapatıp açın daha sonra kapatın çocuk odasını düzelirArkadaşlar dinamik kilit ekranını kurdum beğenmedim ve geri sildim. Şuan her kilit tuşuna bastığımda 'sürdürülüyor' deyip birkaç saniye bekletiyor. Ne yapmam lazım?
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
çocuk odasını aktif edip tuş kilidini kapatıp açın daha sonra kapatın çocuk odasını düzelir
Ya millet kilit ekranının açılış hızından bahsetmiş ahh beyler ahh şu kilit ekranını açın ve hemen dokunmatiği kullanın hemen tepki veriyor mu yoksa bekletiyor mu?

katılıyorum bence gdr1 ek olarak eklenmeliBu öyle ek programla olabilecek şey değil ki zaten, ek güncelleme ile gelecek şey.. Eğer sisteme entegre etmezlerse wp de bu gibi programlarla androide döner.
öyle bir çalışma olduğunu özgü bey haber vermişti bir ihtimal gdr1 ile sisteme gömülü olarak görebiliriz diye klasör uygulamasını ve kilit ekranınıkatılıyorum bence gdr1 ek olarak eklenmeli