Haber Dinamik Kilit Ekranı Uygulaması Yayınlandı! (512 MB RAM destekli)

Sponsorlu Bağlantılar

pissed26

pissed26

Üye
Enteresan olarak bu uygulama sorunsuz bir şekilde bir tek Lumia 925'te çalışıyor galiba. Herhalde geliştirme ekibindekilerin tüm telefonları Lumia 925:allalla:
10 numara 5 yıldız problem yok polemik yok :D

luckysleven

luckysleven

Üye
Enteresan olarak bu uygulama sorunsuz bir şekilde bir tek Lumia 925'te çalışıyor galiba. Herhalde geliştirme ekibindekilerin tüm telefonları Lumia 925:allalla:

Bende sorunlu calisti kurdugum gibi kaldirdim : )

dakamon

dakamon

Üye
Sen Lumia 935'i istiyorsun:ehe
Valla tam böyle bir telefon istiyorum MS den ne yalan söylim süper özellikler :) 935 olsun ne olursa olsun ama 925 in devamı nitelikte bir tasarım benimsensin bide 1600 1700 gibi bir fiyatla çıksın koşa koşa gider alırım valla :D

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
620 saniyenin altında bekletip açıyor

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
flutewoddy

flutewoddy

Üye
720 yarım saniyeden az sürede açıyor

luckysleven

luckysleven

Üye
Kilidi acinca ekran bekletiyor ya kosedeki saatte sonradan geliyor ekrana yeni fark ettim : )

dakamon

dakamon

Üye
Ya millet kilit ekranının açılış hızından bahsetmiş ahh beyler ahh şu kilit ekranını açın ve hemen dokunmatiği kullanın hemen tepki veriyor mu yoksa bekletiyor mu?

luckysleven

luckysleven

Üye
Ya millet kilit ekranının açılış hızından bahsetmiş ahh beyler ahh şu kilit ekranını açın ve hemen dokunmatiği kullanın hemen tepki veriyor mu yoksa bekletiyor mu?

Butun forumda bir tek ikimizde var bu sorun sanirim ne kadar ilginc dimi : ) forumlarda soyle bir olay vardir sana sorun gozuken sey baskasina normal geliyorsa asla anlatamazsin hep aksine cevap alirsin hatta gercekten sorun olmasina ragmen : ) cok felsefik konustum ya haha

• Beğen
Tepkiler: dakamon
Krnl386

Krnl386

Üye
Kasmalar var LM820. Beta ama abi bu kadarıda iyi. Acaba kilit ekranı için güncelleme ne zaman gelir?

umutgidik

umutgidik

Üye
Kesinlikle kasma germe bekletme boya badana darbe yok. :D Cihaz L925 dün sabahtan beri zorluyorum gayet sorunsuz çalışıyor.
* Her zaman dediğim gibi: L925 çok özel bir cihazdır. :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve Tacettinn
Tacettinn

Tacettinn

Üye
Butun forumda bir tek ikimizde var bu sorun sanirim ne kadar ilginc dimi : ) forumlarda soyle bir olay vardir sana sorun gozuken sey baskasina normal geliyorsa asla anlatamazsin hep aksine cevap alirsin hatta gercekten sorun olmasina ragmen : ) cok felsefik konustum ya haha
Kilidi açar açmaz ekran pixeli düşük bir resim gibi kalıyor 2 sn filan işlevi yok. Tabi parola açık iken bu sorun ortadan kalkıyor.

YkPkY

YkPkY

Üye

Bendede var dedimya.uygulama geç kapatıyor kendini,2 sn falan bekletiyor

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye

Şimdilik bu hoşuma gitti, sarı olan Türkçe olaydı iyiydi ama

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

alical33

alical33

Üye
bende bu halini beğenmedim kilidi açtıktan 2 3 sn kadar dokunmatik işlemiyor sonra kilit ekranı ayarlarından arkaplanı bing yaptım eski haline döndü bu haliyle kullanmıyorum biraz güncellensinde bakarız duruma göre

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Gozlemlerime göre kilit ekranına parola koyanlarda bir sıkıntı yok.Başka bir telefonda denedim 1320 parolasızdı 1 sn bekletme suresi vardı.Donma gibi değilde bekleme süresi gibi

YkPkY

YkPkY

Üye
Parolada olmamasının sebebi,parolayı girerken zaten 2-3 sn vakit geçiyor.o sırada uygulama kendini toplamış oluyor

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Gozlemlerime göre kilit ekranına parola koyanlarda bir sıkıntı yok.Başka bir telefonda denedim 1320 parolasızdı 1 sn bekletme suresi vardı.Donma gibi değilde bekleme süresi gibi

Parola yok bende.
Bekletme süresi 1 saniyeden az.

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
iyiki 925'i sattık haa
Cyan ilk ona geldi, kilit ekranı sorunsuz olarak sadece onda çalışıyo vay arkadaş yaa :dry:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve Aytaç-01
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Muhtemelen önümüzdeki haftaiçinde uygulamaya güncelleme vereceklerdir.

luckysleven

luckysleven

Üye
iyiki 925'i sattık haa
Cyan ilk ona geldi, kilit ekranı sorunsuz olarak sadece onda çalışıyo vay arkadaş yaa :dry:

Bende sana soyle soyleyeyim ozaman suanda cyan,8.1 guncel ne varsa final olarak telefonumda (925) kurulu ve preview kullanan bir wp den gram farki yok.. Ayrica kilit uygulamasida daha oncede dedigim gibi stabil calismiyor. Calisanda nasil calisiyor hic merak etmiyorum ama : )Ama 925 candir basimizin tacidir : )

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

Üst Alt