Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
8.1 preview sorunu çözülünce buradan yazın arkadaşlar. benim gibi 8.0 a dönmek istemeyen çok kişi var

alical33

alical33

Üye
global rom yükledim güncelleme gelmedi tryi yüklicem bide şimdi

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
1520 yükledim değşiklik olarak o menü geçişlerinde ki kasmalar yok Nokia camera en güncel hali ile gldi yemi uygulamalar var. Hareket verisi diye birşey geldi ekranımı yansıt tvyi bir türlü bulamadı. Kamera performansını bugün deneyeceğim

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
alical33

alical33

Üye
tr rom yükledim geldi güncelleme kuruyorum bakalım takılmalar gittiyse benim için yeterli

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
1520 yükledim değşiklik olarak o menü geçişlerinde ki kasmalar yok Nokia camera en güncel hali ile gldi yemi uygulamalar var. Hareket verisi diye birşey geldi ekranımı yansıt tvyi bir türlü bulamadı. Kamera performansını bugün deneyeceğim
Ekranımı yansıt ipc de denedim usb kablosu ile takmanız ve bir program yüklemeniz gerekliydi.

QuaLityDamage

Üye
hala gelmedi 1320 ne kadar ağır çalışıyorlar.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Bence bugün veya yarın 1320 - 1020 start alabilir

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bayramda da çalışsın istiyoruz Microsoft Türkiyeyi, bencil miyiz biraz?

Dumanla gönderildi.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Usb ayarları gelmiş ayarlara. Var mıydı bilmiyorum ama hareket verisi diye bir şey gelmiş previewden farklı olarak. Hücresel+Sim bölümünde sanki küçük çaplı bir değişiklik var gibi. Menü geçişleri hızlanmış. Kamerada dış mekan güneşli çekimde iyileşme var. Karanlık çekimi akşam yazarım inşallah. İyi bayramlar :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Sensation
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Arkadaşlar güncellemeden sonra ekran parlaklığı düştü artık güneş ışığında okuyamıyorum göremiyorum telefonu. (ekran ayarlarında ki parlaklık Full olmasına rağmen) niye böyle oldu?

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Ekranımı yansıt ipc de denedim usb kablosu ile takmanız ve bir program yüklemeniz gerekliydi.
iki seçenek var ayarlarda biri ekranımı yansıt diğeri cihaz merkezi cihaz merkzi televizyonu görüyor ama bağlanmak için uygulama istiyor diğeri hiç görmüyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar güncellemeden sonra ekran parlaklığı düştü artık güneş ışığında okuyamıyorum göremiyorum telefonu. (ekran ayarlarında ki parlaklık fu ll olmasına rağmen) niye böyle oldu?

Parlaklık Profili ayarında "Otomatik" olan yeri kapalı yapıp elle ayarlamayı denedin mi?
Ya da elle ayarlı ise otomatik olarak ayarlamayı dene.

braayn

braayn

Üye
wp 8.1 betada karşıaştığım sorunları şöyle bir yazayım bakalım kimler karşılaşmış

1.Kilit şifremi yazarken bazen tek karaktere basınca 3 karakter çıkıp yanlış şifre diyor
2.Glance ekranındaki saat ters dönüyor düzeltmek için reboot etmek gerekiyor
3.Bilgisayarlarda ekran kartı 4 Bit çözünürlüğe düştüğünde ekrandaki simgeler siyah beyaz kırmızı renk karışımına bulanmış hali oluyor tekrar olursa ekran görüntüsünü paylaşacağım 3-4 defa oldu ekran görüntüsü almamıştım.
4.geri Tuşuna bastığında arkada bir başlangıç ekranı daha çıkması sorunu bu sanırım bir çok kişinin başına geldi.
5.Kamera resim çekerken kaydediliyor süresi 8.0 blacke göre daha uzun süre bekletiyor.
6.facebook girip tekrar çıktıksan sonra geri tuşuna bastığında halen arkada durma sorunu
7.Ekran ışığı otomatikte olmamasına rağmen kendi kendine bir anda en yüksekteyken en düşük ışık konumuna düşmesi ekran üzerinden elimi geçirdiğimde tekrar yüksek ışığa geri dönüyor.

bu sorunların dışında şuanlık aklıma gelenler bunlar benzer sorunlarla karşılaşanlar olmuştur

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
wp 8.1 betada karşıaştığım sorunları şöyle bir yazayım bakalım kimler karşılaşmış

1.Kilit şifremi yazarken bazen tek karaktere basınca 3 karakter çıkıp yanlış şifre diyor
3.Bilgisayarlarda ekran kartı 4 Bit çözünürlüğe düştüğünde ekrandaki simgeler siyah beyaz kırmızı renk karışımına bulanmış hali oluyor tekrar olursa ekran görüntüsünü paylaşacağım 3-4 defa oldu ekran görüntüsü almamıştım.
4.geri Tuşuna bastığında arkada bir başlangıç ekranı daha çıkması sorunu bu sanırım bir çok kişinin başına geldi.
5.Kamera resim çekerken kaydediliyor süresi 8.0 blacke göre daha uzun süre bekletiyor.
6.facebook girip tekrar çıktıksan sonra geri tuşuna bastığında halen arkada durma sorunu

bu sorunların dışında şuanlık aklıma gelenler bunlar benzer sorunlarla karşılaşanlar olmuştur
6. Bir sorun değil özellik olarak eklendi ve bir çok uygulama o şekilde olacak diye biliyorum onun dışında sadece 4. Ve 5. İle karşılaştım

Dejavuex

Dejavuex

Üye
920 hiç bir ülkede verildi mi ?

QuaLityDamage

Üye

Türkiye de 1520 verildi gözüküyor güncellemişler hade 1320 görelim senide.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

7.Ekran ışığı otomatikte olmamasına rağmen kendi kendine bir anda en yüksekteyken en düşük ışık konumuna düşmesi ekran üzerinden elimi geçirdiğimde tekrar yüksek ışığa geri dönüyor.

1. Kilit şifresi kullanmadığım için buna yorum yapamayacağım.
2. Bu sorun herkeste yok. Microsoft'un bazı Video Tuner vb video düzenleme uygulamalarıyla çakışma durumunda oluyordu sanırım. O uygulamaları kaldırırsanız düzelir diye tahmin ediyorum. Ben de ters dönme sorunu hiç olmadı.
3. Kilit ekranını açarken bazen öyle karışık ekran görüntüsü gelebiliyor evet. Ancak bu çok çok nadiren oluyor. Yine de Microsoft'un buna bir çözüm bulması gerekir.
4. Bunda pek sorun edecek bir durum yok. Bazı uygulamalar kapanırken başlangıç ekranı iki taneymiş gibi görünüyor ama aslında bir tane.
5. Evet bu sürenin biraz daha kısa olması gerekiyor.
6. Bu bir sorun değil. WP8.1'den itibaren hemen hemen tüm uygulamalar bu şekilde olacak zaten. Geri tuşuyla uygulama kapatma olayı kalkıyor. Geri tuşu tıpkı Androiddeki gibi uygulamayı arka planda askıya alacak, daha sonra basılı tutup görev yöneticisinden kapatabileceksiniz.
7. Bunu denemedim, ekran parlaklığıyla ilgili bir sorunum yok.

• Beğen
Tepkiler: braayn
braayn

braayn

Üye
TURKİYE için verilmiş evet benim gibi beta kullananlarda yok birşey :)

Lumia 1520Country variant02061.00066.14253.40001Not applicableAvailableAvailable
[TBODY] [/TBODY]

QuaLityDamage

Üye
TURKİYE için verilmiş evet benim gibi beta kullananlarda yok birşey :)

Lumia 1520Country variant02061.00066.14253.40001Not applicableAvailableAvailable
[TBODY] [/TBODY]

8.0 dönmen gerekiyor beta şuhan verilmiyor.

Üst Alt