Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
L820 8,1 yüklü, şimdi baktım ki bekle diyor :ah

QuaLityDamage

Üye
Preview sürümü yüklü cihazlarla ilgili "güncelleme sorunu" henüz halledilmiş değil.
Ne zaman çözüleceği ile ilgili net bir bilgi de yok.
Bütün WP8.0 cihazlar aldıktan sonra bize dağıtacaklar galiba :kıskıs:

Valla bekliyemem 2 saat uğraşırım gene 8 e dönerim beta beta telefon bayılacak

alical33

alical33

Üye
1520 nin 8.1 romu yayınlandımı direk onu yüklesem 8 e dönmeden

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
8e dönme vakti geldi çattı :) bakalım batarya toparlanacak mı

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
1520 nin 8.1 romu yayınlandımı direk onu yüklesem 8 e dönmeden

Rom yayınlanmışsa WP8.0'dan WP8.1'e Recovery Tools ile geçiş yapan arkadaşların bilgisayarlarına inmiştir muhtemelen arka planda :hmmm
Ama boyutu ne kadardır ya da upload etmeye kim uğraşır bilmiyorum.

braayn

braayn

Üye
Preview sürümü yüklü cihazlarla ilgili "güncelleme sorunu" henüz halledilmiş değil.
Ne zaman çözüleceği ile ilgili net bir bilgi de yok.
Bütün WP8.0 cihazlar aldıktan sonra bize dağıtacaklar galiba :kıskıs:
ozgur abi ne dersin 8.0 a donup güncelleme deniyim mi ? Kamera performansı etki edecekse yapayım ?!

alical33

alical33

Üye
Rom yayınlanmışsa WP8.0'dan WP8.1'e Recovery Tools ile geçiş yapan arkadaşların bilgisayarlarına inmiştir muhtemelen arka planda :hmmm
Ama boyutu ne kadardır ya da upload etmeye kim uğraşır bilmiyorum.
yüklemenin başka yolu yok mu ya orjinali

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
ozgur abi ne dersin 8.0 a donup güncelleme deniyim mi ? Kamera performansı etki edecekse yapayım ?!

Yükleyen arkadaşların izlenimlerini bir alalım istersen.
Eğer arada çok önemli farklar yoksa o kadar ayar ve uygulamayı boşuna sıfırlama.
Eminim yükleyen arkadaşlar kamera konusundaki izlenimlerini burada paylaşırlar.

braayn

braayn

Üye
evet Lumia 1520 kullanıp cyanı kuranlar kamera performansında bir iyileşme var mı?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
GDR1'i beklediğimize değse bari . Henüz sızmadı gelecek yeniliklerin birçoğu .

Üreticilere yönelik yenilikler sızdı ama son kullanıcıya gelecek yeniliklerle ilgili çok fazla sızan bir şey yok.
(Yerleşik klasörler uygulaması ve diğer birkaç yenilik dışında.)

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Arkadaşlar nasıl windows phone 8 e geri dönüleceğini bulamadım bir türlü. bir link atar mısınız?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Arkadaşlar nasıl windows phone 8 e geri dönüleceğini bulamadım bir türlü. bir link atar mısınız?

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye

teşekkürler :)Bu arada arkadaşlar, galiba downgrade yapmadan direk cyan yüklüyor recovery tool

• Beğen
Tepkiler: Sensation
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
alical33

alical33

Üye
bende oyüzden sordum global romu indirdim ama yükleyemedim ncs de rm937 yok nsrt da yaı-zılımı görmüyor baştan indiriyor

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Üreticilere yönelik yenilikler sızdı ama son kullanıcıya gelecek yeniliklerle ilgili çok fazla sızan bir şey yok.
(Yerleşik klasörler uygulaması ve diğer birkaç yenilik dışında.)
normalde gdr lerde değişiklik olmuyacağı sadece performans üzerinde çalışılıp diğer büyük güncellemelerde yenilikler eklenecek denmişti böyle bir şey inş. böyle olmazda bize gdr1 ile bir şeyler gelir, bu söyleme göre yenilik gelmeme ihtimalide var

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Kamera çok daha iyi çekiyor geldi bana. (ben 8 den direk cyana döndüğüm için de olabilir ama geçmeni tavsiye ederim, inanılmaz akıcı ve bir daha aklın güncellemeyi beklemekte kalmaz)

Üst Alt