Preview sürümü yüklü cihazlarla ilgili "güncelleme sorunu" henüz halledilmiş değil.
Ne zaman çözüleceği ile ilgili net bir bilgi de yok.
Bütün WP8.0 cihazlar aldıktan sonra bize dağıtacaklar galiba![]()
1520 nin 8.1 romu yayınlandımı direk onu yüklesem 8 e dönmeden

ozgur abi ne dersin 8.0 a donup güncelleme deniyim mi ? Kamera performansı etki edecekse yapayım ?!Preview sürümü yüklü cihazlarla ilgili "güncelleme sorunu" henüz halledilmiş değil.
Ne zaman çözüleceği ile ilgili net bir bilgi de yok.
Bütün WP8.0 cihazlar aldıktan sonra bize dağıtacaklar galiba![]()
yüklemenin başka yolu yok mu ya orjinaliRom yayınlanmışsa WP8.0'dan WP8.1'e Recovery Tools ile geçiş yapan arkadaşların bilgisayarlarına inmiştir muhtemelen arka planda
Ama boyutu ne kadardır ya da upload etmeye kim uğraşır bilmiyorum.
ozgur abi ne dersin 8.0 a donup güncelleme deniyim mi ? Kamera performansı etki edecekse yapayım ?!
GDR1'i beklediğimize değse bari . Henüz sızmadı gelecek yeniliklerin birçoğu .
Arkadaşlar nasıl windows phone 8 e geri dönüleceğini bulamadım bir türlü. bir link atar mısınız?
teşekkürlerLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu arada arkadaşlar, galiba downgrade yapmadan direk cyan yüklüyor recovery toolemin misin downgrade yapmak üzereyimteşekkürlerBu arada arkadaşlar, galiba downgrade yapmadan direk cyan yüklüyor recovery tool
emin misin downgrade yapmak üzereyim
downgrade yaptı maalesefbende oyüzden sordum global romu indirdim ama yükleyemedim ncs de rm937 yok nsrt da yaı-zılımı görmüyor baştan indiriyor

normalde gdr lerde değişiklik olmuyacağı sadece performans üzerinde çalışılıp diğer büyük güncellemelerde yenilikler eklenecek denmişti böyle bir şey inş. böyle olmazda bize gdr1 ile bir şeyler gelir, bu söyleme göre yenilik gelmeme ihtimalide varÜreticilere yönelik yenilikler sızdı ama son kullanıcıya gelecek yeniliklerle ilgili çok fazla sızan bir şey yok.
(Yerleşik klasörler uygulaması ve diğer birkaç yenilik dışında.)
Kamera çok daha iyi çekiyor geldi bana. (ben 8 den direk cyana döndüğüm için de olabilir ama geçmeni tavsiye ederim, inanılmaz akıcı ve bir daha aklın güncellemeyi beklemekte kalmaz)ozgur abi ne dersin 8.0 a donup güncelleme deniyim mi ? Kamera performansı etki edecekse yapayım ?!
neyse bende zaten uyuyakalmışım şimdi yapıyorumdowngrade yaptı maalesef![]()