Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Açıkçası ben Preview sürümden memnunum.
Cyan'ın getireceği gözle görülmeyen ufak tefek değişiklikler için tekrar sıfırlayıp onca şeye uğraşamam.
Batarya performansı da şu an için bana yetiyor.

GDR1'i bekliyorum ben.
Cyan o arada Preview'li cihazlara da gelir belki.
Gelmezse de yolu açık olsun, çok lazım değil :kıskıs:
Hocam cyan güncellemesi bana çok daha akıcı geldi, prewieve göre.

...decode...

...decode...

Üye
Açıkçası ben Preview sürümden memnunum.
Cyan'ın getireceği gözle görülmeyen ufak tefek değişiklikler için tekrar sıfırlayıp onca şeye uğraşamam.
Batarya performansı da şu an için bana yetiyor.

GDR1'i bekliyorum ben.
Cyan o arada Preview'li cihazlara da gelir belki.
Gelmezse de yolu açık olsun, çok lazım değil :kıskıs:
Hocam valla Preview for Developers'lı cihazlara yapılacak bir fix güncellemesi ile Cyan'ın PFD'li cihazlara gelmesi sağlanabilir diye düşünüyorum nedense ama yapmazlar gibi öyle bir şeyi.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Evet o konuyla ilgili bir şeyler yapılacaktı ama hala gelmedi.
Acaba GDR1 ya da GDR2'de o konuyla ilgili gelişme olacak mı :hmmm

Açıkçası GDR1 de beklemiyorum ben . GDR2 nedense daha kapsamlı bir güncelleştirme olacak hissiyatı var bende . Tam tersi de olabilir gerçi .

BelaMonte

BelaMonte

Üye

Sağlık ve Fitness
Seyahat

Yeme - İçme
zinio
gelmiş.

ve

ok işareti :)

• Beğen
Tepkiler: MixRadio, Esendağlı ve Sensation
yasirtaha

yasirtaha

Üye
hayırlı olsun arkadaşım

roadrunner2635

roadrunner2635

Üye
WP 8.0 yüklüydü bende de. 1520 için şimdi güncelleme geldi arkadaşlar. Kesin bilgi yayalım :P

ArMaGeDdOn_87

Üye
Arkadaşlar klavye yi [yatay] konuma getirdiğimizde şu anda sağ ve sol torafta boşluk var bu sorunun GDR-1 ile düzelmesiyle ilgili bir bilgiye ulaştınız mı ?

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
920 kullanıyorum. Şahsen 8.1 preview den memnunum. Sanırım cyan ile fazla bir şey de gelmeyecek, zaten bataryayı yeni aldım şarj sıkıntım yok. Sırf Cyan için 8.0 a dönemem. Preview için ne zaman gelir bilgi var mı?

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Amerika'da AT&T çıkışlı Lumia 1520'lere gelen Cyan güncellemesinden tespit edilen yenilikler:
  • Veri Oku - Veri transferi göstergesi (Ok işareti)
  • Ekran Açılış Kapanış – Ekran daha çabuk açılıp kapanıyor.
  • Performans – Menüler arası animasyon ve gezinti daha akıcı
  • Ekolayzır – Ekolayzır artık sadece kulaklık için değil hoparlör için de aktif. Ancak henüz bluetooth cihazları desteklemiyor.
  • Dolby Ses Yenilikleri – Ses ayarı altında Dolby Sanal Ses.
  • Dolby Diyalog İyileştirici – Filmlerdeki diyalog/ses netliğini artırıyor.
  • Dolby 5.1 Ses Kaydı Desteği - Lumia 930 ve 1520
  • Parlaklık Profili – Kullanıcılar parlaklık düzeyini varsayılanlardan ayrı düzeylerde de ayarlayabiliryorlar. Otomatikte olursa tek kaydırma ayarı aktif oluyor, otomatik kapatılırsa üçlü kaydırma ayarı aktif oluyor.
  • Renk Profili – Lumia Cyan'la birlikte gelişmiş ayarlara ek olarak Standart, Renkli ve Havalı olmak üzere 3 ön ayar geliyor.
  • Hareket Verisi – Bing Sağlık uygulaması gibi uygulamalarda hareket bilgisini aktif etme veya kapatma imkanı sağlıyor. (Yalnızca Lumia 630, Lumia 635, Lumia 930, Lumia Icon, Lumia 1520)
  • Bluetooth 4.0 LE – Treasure Tag, akıllı saat vb cihazlar için BT4.0LE desteği.
  • Yaşayan Resimler – Resim çekilirken bir iki saniyelik görüntü olarak kaydedilmesini sağlayan Yaşayan Resimler özelliği ile Nokia Kamera veya StoryTeller'da anıları canlı olarak görebiliyorsunuz.
  • USB Ayarları – İki ayar seçeneği getiriyor. 1) USB veri bağlantısı kullanmadan önce sor. 2) Yavaş şarj olduğunda beni uyar
  • Miracast Desteği – Ayarlar > Ekranımı yansıt. Monitör, Tv vb dış cihazlar üzerinde kablosuz olarak telefon içeriğini oynatma veya ekran görüntüsünü gösterme olayını sağlayan zamazingo.
  • Yeni Kamera Algoritması – Özellikle Lumia Icon, Lumia 1520 ve Lumia 930'da önemli kamera iyileştirmeleri. Daha iyi renk görünümü, daha iyi düşük ışık performansı, sürekli otomatik odaklanma, daha iyi video ve RAW kalitesi
  • Batarya İyileştirmesi – Batarya performansında iyileştirmeler.

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, MixRadio, PureFood ve 9 diğerleri
Dejavuex

Dejavuex

Üye
Sıradaki 1320-1020-920 ozaman :)

• Beğen
Tepkiler: MixRadio ve QuaLityDamage

dark_13

Üye
hayırlısı olsun en kısa zamanda herkesin başına inşallah beklemedeyiz iyi haber :spr

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Dostum ben 8.1 kullanmaktayım 8.0 dönmelimiyim 1320 kullanıyorum heyecanlı bekleyiş var

Lumia 1320 için ne zaman verileceği belli olmadığından hemen WP8.0 dönmenize gerek yok.
Eğer geç verilirse, o bekleyiş sürecinde WP8.1'in özelliklerini çok ararsınız :)

QuaLityDamage

Üye
Lumia 1320 için ne zaman verileceği belli olmadığından hemen WP8.0 dönmenize gerek yok.
Eğer geç verilirse, o bekleyiş sürecinde WP8.1'in özelliklerini çok ararsınız :)

Katılıyorum görüntü kalitesi farkı bile var diğer ülkelerde 1320 hep almış bir bizim ülke kaldı heralde birde sitesinden bakıyorum sürekli güncellmiyorlar heralde bakalım hele bir yayınlasın ozaman yapalım :D

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
ben 8.1 donduğu için geri yüklemiştim şuan iniyor inşallah sorun yoktur

Heimdalll

Heimdalll

Üye
Katılıyorum görüntü kalitesi farkı bile var diğer ülkelerde 1320 hep almış bir bizim ülke kaldı heralde birde sitesinden bakıyorum sürekli güncellmiyorlar heralde bakalım hele bir yayınlasın ozaman yapalım :D
Valla ya nerdeyse bütün ülkelerde yayınlandı yayınlanmayanların arasında tabiki Türkiye de var :(

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Nihayet :) 1520'ye yükleyelim bakalım.Yalniz yine ön izleme sürümü kurarız gdr1 ile.telefon kararlı kalamadı bi türlü :D

braayn

braayn

Üye
bende 8.1 beta yüklü bize sonra gelecek ozaman...Ne yapsam 8.0 a donsem mi? Kamera performansında bir iyileşme var mı?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
bende 8.1 beta yüklü bize sonra gelecek ozaman...Ne yapsam 8.0 a donsem mi? Kamera performansında bir iyileşme var mı?

Preview sürümü yüklü cihazlarla ilgili "güncelleme sorunu" henüz halledilmiş değil.
Ne zaman çözüleceği ile ilgili net bir bilgi de yok.
Bütün WP8.0 cihazlar aldıktan sonra bize dağıtacaklar galiba :kıskıs:

Üst Alt