wp 8.1 betada karşıaştığım sorunları şöyle bir yazayım bakalım kimler karşılaşmış
1.Kilit şifremi yazarken bazen tek karaktere basınca 3 karakter çıkıp yanlış şifre diyor
2.Glance ekranındaki saat ters dönüyor düzeltmek için reboot etmek gerekiyor
3.Bilgisayarlarda ekran kartı 4 Bit çözünürlüğe düştüğünde ekrandaki simgeler siyah beyaz kırmızı renk karışımına bulanmış hali oluyor tekrar olursa ekran görüntüsünü paylaşacağım 3-4 defa oldu ekran görüntüsü almamıştım.
4.geri Tuşuna bastığında arkada bir başlangıç ekranı daha çıkması sorunu bu sanırım bir çok kişinin başına geldi.
5.Kamera resim çekerken kaydediliyor süresi 8.0 blacke göre daha uzun süre bekletiyor.
6.facebook girip tekrar çıktıksan sonra geri tuşuna bastığında halen arkada durma sorunu
7.Ekran ışığı otomatikte olmamasına rağmen kendi kendine bir anda en yüksekteyken en düşük ışık konumuna düşmesi ekran üzerinden elimi geçirdiğimde tekrar yüksek ışığa geri dönüyor.
bu sorunların dışında şuanlık aklıma gelenler bunlar benzer sorunlarla karşılaşanlar olmuştur
1. Kilit şifresi kullanmadığım için buna yorum yapamayacağım.
2. Bu sorun herkeste yok. Microsoft'un bazı Video Tuner vb video düzenleme uygulamalarıyla çakışma durumunda oluyordu sanırım. O uygulamaları kaldırırsanız düzelir diye tahmin ediyorum. Ben de ters dönme sorunu hiç olmadı.
3. Kilit ekranını açarken bazen öyle karışık ekran görüntüsü gelebiliyor evet. Ancak bu çok çok nadiren oluyor. Yine de Microsoft'un buna bir çözüm bulması gerekir.
4. Bunda pek sorun edecek bir durum yok. Bazı uygulamalar kapanırken başlangıç ekranı iki taneymiş gibi görünüyor ama aslında bir tane.
5. Evet bu sürenin biraz daha kısa olması gerekiyor.
6. Bu bir sorun değil. WP8.1'den itibaren hemen hemen tüm uygulamalar bu şekilde olacak zaten. Geri tuşuyla uygulama kapatma olayı kalkıyor. Geri tuşu tıpkı Androiddeki gibi uygulamayı arka planda askıya alacak, daha sonra basılı tutup görev yöneticisinden kapatabileceksiniz.
7. Bunu denemedim, ekran parlaklığıyla ilgili bir sorunum yok.