Herkes Kendi Kişiselleştirdiği Arayüz Stilini Paylaşsın !

Sponsorlu Bağlantılar

najanaja

najanaja

Üye
Bu nasıl olmuş :) @Bahadir_fb

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
najanaja

najanaja

Üye
dışardaydım kardeşim birazdan paylaşırım 9 tane tema var eminim hepsini beğeneceksin :)

• Beğen
Akıncı

Akıncı

Üye
En geniş icon paketi hangisidir ?

the orion

Üye

KırcalıHolding

Üye

LattAsdfasdf

Üye
Ekran resmini alabilirmiyim kardes

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye

LattAsdfasdf

Üye
Kardes zahmet olcak ama sendende ekran resmini istiyorum :)
Bu arada iyi bayramlar herkese.

najanaja

najanaja

Üye

• Beğen
Tepkiler: dragonmhmt, Bahadir_fb ve sLeepLe
2495243

2495243

Kapalı Hesap

Lg g2 kullanicilari icin ayarladim cogu ikonu yedek isteyen varsa nova icin atabilirim

hikmet366

hikmet366

Üye

Samsung Grand 2

najanaja

najanaja

Üye
Bu sefer guzel olmus dostum widgetler yakismis ekrana :)
Su bildirim widgetiin ismi ne?
Dimi bende sevdim bu halini güzel oldu :-) bu ios8 ikon pakedi o widgetlerde ikon pakedinin içinde zooper widget için yapılmış. Yani önce zooper kurman gerekiyo sonra ikon pakedini kurdunmu bu widgetlerin hepsi zooper da görünüyo.

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Dimi bende sevdim bu halini güzel oldu :-) bu ios8 ikon pakedi o widgetlerde ikon pakedinin içinde zooper widget için yapılmış. Yani önce zooper kurman gerekiyo sonra ikon pakedini kurdunmu bu widgetlerin hepsi zooper da görünüyo.
Hmm yok ya zooper a hiç girmiyim sonra cosuyorum skinlerle ugrasip duruyorum. Bir ara uccw ye sarmistim baktım olcak gibi degil kaldirdim :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
Hmm yok ya zooper a hiç girmiyim sonra cosuyorum skinlerle ugrasip duruyorum. Bir ara uccw ye sarmistim baktım olcak gibi degil kaldirdim :)
Zooper güzel ya. İllaki uğraşmanmı gerekiyo hazır yapılmış gayet güzel skinler var onlarla yetiniver :-) uccw yide sevmiştim ama çok şarj yiyodu ondan kaldırmıştım eski telde ama zooperda öyle sorunlar yok gayet güzel skinlerde var. Ben hiç uğraşmıyom hazır yapılanlar yetiyo bana :-)

• Beğen

Üst Alt