Peocawe
Üye
Moonshineİcon paketinin ismi nedir ?![]()

Moonshineİcon paketinin ismi nedir ?![]()

Buda güzelmiş ikonlari sevdim paylaştınmıBu nasıl olmuş@Bahadir_fb

Flazing ve alos icon pack e bak ikiside icon bakımından çok genişEn geniş icon paketi hangisidir ?
ses çıkmamış arkadaştan, ben paylaşayımEkran resmini alabilirmiyim kardes

Biraz geç oldu ama buyurKardes zahmet olcak ama sendende ekran resmini istiyorum
Bu arada iyi bayramlar herkese.
Bu sefer guzel olmus dostum widgetler yakismis ekrana

Dimi bende sevdim bu halini güzel oldu :-) bu ios8 ikon pakedi o widgetlerde ikon pakedinin içinde zooper widget için yapılmış. Yani önce zooper kurman gerekiyo sonra ikon pakedini kurdunmu bu widgetlerin hepsi zooper da görünüyo.Bu sefer guzel olmus dostum widgetler yakismis ekrana
Su bildirim widgetiin ismi ne?
Hmm yok ya zooper a hiç girmiyim sonra cosuyorum skinlerle ugrasip duruyorum. Bir ara uccw ye sarmistim baktım olcak gibi degil kaldirdimDimi bende sevdim bu halini güzel oldu :-) bu ios8 ikon pakedi o widgetlerde ikon pakedinin içinde zooper widget için yapılmış. Yani önce zooper kurman gerekiyo sonra ikon pakedini kurdunmu bu widgetlerin hepsi zooper da görünüyo.

Zooper güzel ya. İllaki uğraşmanmı gerekiyo hazır yapılmış gayet güzel skinler var onlarla yetiniver :-) uccw yide sevmiştim ama çok şarj yiyodu ondan kaldırmıştım eski telde ama zooperda öyle sorunlar yok gayet güzel skinlerde var. Ben hiç uğraşmıyom hazır yapılanlar yetiyo bana :-)Hmm yok ya zooper a hiç girmiyim sonra cosuyorum skinlerle ugrasip duruyorum. Bir ara uccw ye sarmistim baktım olcak gibi degil kaldirdim![]()