The SLayeR
Üye
hocam buzz launcher kur kurunca homepacklere gir orda binlerce hazır var zaten görürsün popülerlerde bunudaslm hocam bu tema ve widgetler hosuma gitti upload edebilir misin
hocam buzz launcher kur kurunca homepacklere gir orda binlerce hazır var zaten görürsün popülerlerde bunudaslm hocam bu tema ve widgetler hosuma gitti upload edebilir misin
Hangi tema abi buGo launcher![]()
buyur kardeşim temaHangi tema abi bu

buyur kardeşim tema
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

sen en güzeli markette go launcher neon yaz 8-10 tane tema var buna benzer 
yok görmedim :-D bi bakayım 130 tane baya paylaşmışın illaki 3-5 beğendiğimiz çıkar heralde içinden :-Daboo o ne öle ben tek konu altında çoklu paylaşım yaptığını sandım sayfa dolmuş hiç dikkat etmemişim walla :-DIconlar ona ait tema alpha
Dün 130 tane tema paylastim baktinmi![]()
buda var baksen en güzeli markette go launcher neon yaz 8-10 tane tema var buna benzer
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yok görmedim :-D bi bakayım 130 tane baya paylaşmışın illaki 3-5 beğendiğimiz çıkar heralde içinden :-D

bakıyorumama bence tek konu altında paylaşmalıydın onuda üst konu yaptıracaktın daha mantıklı olurdu çünkü 3-5 deil, 130 tane az deil
şu go yu anlamıyorum çoğu teması çocuk teması gibi oluyor. çocuklarmı yapıyo acaba bu temaları
![]()

5. sayfaya geldim bak bak bitmiyo![]()

Eyvallah dostumaynen ya 7. sayfadayım hala devam ediyogerisini akşama bakarım artık yoksa öğle saati bunların başında geçecek
burdan yine toplu teşekkür edeyim ellerine emeklerine sağlık kardeşim.