Galaxy S3 i9300 efeXTREME Lite-ROM v5.1 [4.3] S5 Temalı-Stabil-Hızlı-Mükemmel-(18.08.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

okanki

okanki

Üye
arkadaşlar V2 sorun lumu peki ben dün v3 ü indirdim kurdum ram çok yüksek bazı uygulamalar çalışmıyor örneğin akıllı ağ.Svoice.Sizce V2 yi yükleyeyim mi ,v3.1 çıkana kadar.onda da sorun varmı?Yoksa V3 Temi bekleyeyim

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar V2 sorun lumu peki ben dün v3 ü indirdim kurdum ram çok yüksek bazı uygulamalar çalışmıyor örneğin akıllı ağ.Svoice.Sizce V2 yi yükleyeyim mi ,v3.1 çıkana kadar.onda da sorun varmı?Yoksa V3 Temi bekleyeyim
kardeş o sana kalmış ama şunu diyebilirim v2 nin sorunları daha az ve olası tüm sorunların çözümlerini konuda verdim. v3 un sorunları daha büyük olduğu için ona çözüm zor. v2 nin çözümleri basit hepsini konuda verdim zaten. yinede karar sana kalmış.

• Beğen
Tepkiler: Anroid
Kontrol

Kontrol

Üye
v2 ye tekrar döndüm. v3 tam stabil olana kadar v2 ile devam ;) ram 500 üstüne nadir çıkıyor. tam performans ;)

GreaTH

GreaTH

Üye
Haci v3 yuklu suanda bi sorun yok sarj olayi normale dondu Hata felanda almiorm aslinda bi bndemi iyi rom :D

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Haci v3 yuklu suanda bi sorun yok sarj olayi normale dondu Hata felanda almiorm aslinda bi bndemi iyi rom :D
kardeş herkes sen gibi sabırlı değil işte. adam romu yüklüyor aradan bir iki saat geçiyor şurası böyle burası böyle şikayete başlıyor. ben her zaman diyorum ilk yüklemede birsey belli olmaz belli bir süre geçince rom oturuyor.

• Beğen
okanki

okanki

Üye
tamam hemen indirip V2 ye geçiyorum. V3.1 Nezaman çıktı sabil oldu o zaman V3.1 E geçiş yaparım artık

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
tamam hemen indirip V2 ye geçiyorum. V3.1 Nezaman çıktı sabil oldu o zaman V3.1 E geçiş yaparım artık
yani herkesin ondan başka çaresi yok bekleyeceğiz adam çalışıyor rom üstünde.herkesin beklediği gibi bende bekliyorum

• Beğen
okanki

okanki

Üye
Bu romları kim hangi amaçlı ıkartıyor bilen varmı Para için desen burada ücretsiz indiriliyor.Para için olamaz

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Bu romları kim hangi amaçlı ıkartıyor bilen varmı Para için desen burada ücretsiz indiriliyor.Para için olamaz
tamamen halka hizmet hocam. para ile satmıyor ama bağış için hesap koyuyor isteyen verebilir. ticaret amaçlı değil. hem kendi istekleri konusunda yapıyor kendi kullanımı için vede onu başkaları ile paylaşıyor ün yapıyor.

• Beğen
GreaTH

GreaTH

Üye
kardeş herkes sen gibi sabırlı değil işte. adam romu yüklüyor aradan bir iki saat geçiyor şurası böyle burası böyle şikayete başlıyor. ben her zaman diyorum ilk yüklemede birsey belli olmaz belli bir süre geçince rom oturuyor.

Aynen Ben hyperi Ilk yukledigimde stabil sorun yok diyodum aradan 2-3 gun gecti Telefon delirdi :) Her rom yuklendiginde en az 3-4 gun kullancan sonrasinda Zaten Rom Açik veriyor

okanki

okanki

Üye
Valla helal olsun o zaman bu devirde kim kime iğne dahi veriyo dimi

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Aynen Ben hyperi Ilk yukledigimde stabil sorun yok diyodum aradan 2-3 gun gecti Telefon delirdi :) Her rom yuklendiginde en az 3-4 gun kullancan sonrasinda Zaten Rom Açik veriyor
aynen hocam adam 4.4.2 yüklüyor en fazla bir hafta kullanıyor yorum yapıyor harika stabil muhteşem diye sonra patlak vermeye başlıyor telefon kasmaya başlıyor belirsiz hatalar veriyor. 4.4.2 lerin hiçbiri devamlı kullanım için uygun değil.

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Valla helal olsun o zaman bu devirde kim kime iğne dahi veriyo dimi
yani bizim yaptığımızda farklı değil burada. her işimin arasında zaman ayırıp herkesin mesajına elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum benim bu işten bir çıkarım varmi hayır yok. tamamen halka hizmet. 1 lira dahi cebime giren yok ama yinede bazı insanlara yaranamıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Anroid ve morki05
okanki

okanki

Üye
yani bizim yaptığımızda farklı değil burada. her işimin arasında zaman ayırıp herkesin mesajına elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum benim bu işten bir çıkarım varmi hayır yok. tamamen halka hizmet. 1 lira dahi cebime giren yok ama yinede bazı insanlara yaranamıyoruz.
Sen onlara bakma Halka hizmet hakka hizmet

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
valla kardeş allah kolaylık versin haklısın öyle

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah dostlar

• Beğen
okanki

okanki

Üye
V2 yi yükledim bunda da canlı duvar kağıtları yok nasıl ekleybilirim

Aziz04

Aziz04

Üye
Serdar hocam ayağımın tozuyla xda dan geliyorum. Gerek xda gerekse bizim türk forumlarıda aktif olarak sürekli duran biriyim mesleğim gereği. Ben bugüne kadar daha konu açıpta konusuna bu kadar sahip çıkıp insanların yaşamış olduğu sıkıntılarla bu kadar candan ilgilenen birini görmedim. Seni gönülden tebrik ediyorum

• Beğen
Tepkiler: Anroid, serdar431 ve morki05
morki05

morki05

Üye
Serdar hocam ayağımın tozuyla xda dan geliyorum. Gerek xda gerekse bizim türk forumlarıda aktif olarak sürekli duran biriyim mesleğim gereği. Ben bugüne kadar daha konu açıpta konusuna bu kadar sahip çıkıp insanların yaşamış olduğu sıkıntılarla bu kadar candan ilgilenen birini görmedim. Seni gönülden tebrik ediyorum
İşte bende bunu söyledim Sağol Serdar

• Beğen
Tepkiler: Anroid, serdar431 ve Aziz04
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah kardeşlerim sağolun amacımız sizlere yardımcı olabilmek :op:
V2 yi yükledim bunda da canlı duvar kağıtları yok nasıl ekleybilirim
ne yapacaksın hocam canlı duvar kağıdını şarjını sömürür

• Beğen