Galaxy S3 i9300 efeXTREME Lite-ROM v5.1 [4.3] S5 Temalı-Stabil-Hızlı-Mükemmel-(18.08.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

Aziz04

Aziz04

Üye
elimde yok maalesef o kadar çok bilgim yok içinden çıkarıp indirip yüklemek yanlış yapmaktan korkuyorum
Basit aslında verdiğim linkten ju mobile'yi indirip kur gerisi kolay zaten sana verdiğim liste çıkar karşına silmek istediklerini silersin. Ayrıca svoice silmek istemezsen sen bilirsin ama bence sil. Türkçe asistan var istersen link atabilirim. Konu fazla dağılmasın lazım olursa özelden istersin

GreaTH

GreaTH

Üye
V3 yukledim Super Fakat Sarj Yemesi asiri Nedeni nedir . Ram gayet Iyi temizleyince 350 e iniyor

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
V3 yukledim Super Fakat Sarj Yemesi asiri Nedeni nedir . Ram gayet Iyi temizleyince 350 e iniyor
şarjı o kadar aşırı değil aslında normal. ne kadar şarj gidiyorki sende? benim tek farkettiğim gece telefon uyku halindeyken %4-5 civarı şarj gitmiş benim tek gördüğüm sorunu bu

• Beğen
Tepkiler: Anroid
GreaTH

GreaTH

Üye
Dakikada % 1 gidiyor Ilk kullanim olarakmi boyle bilmiom

• Beğen
ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
Dead Trigger 2 durduruldu hatası alıyorum diğer oyunlarda sıkıntı yok

okanki

okanki

Üye
V3 linki yayından kaldırılmış arkadaşlar daha dün konmuştu.1 günde neden geri çektiler ki

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
peki kardeş smart croll falan çalışıyor mu

• Beğen
okanki

okanki

Üye
v3 kaldırdım telefona tekrar yükledim ama svoice çalışmıyor gene ve ram oldukça fazla 600-700 arası geziyor

ilkercemt

Üye
v3.1 çıkana kadar orijinal romunuza dönün..

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
3.0 versiyonunda ciddi hatalar olduğu için romu geri çekti 3.1 olarak tekrar sürecek piyasaya hataları giderilmiş şekilde. yapıımcının yalancısıyım :D

EDIT: Arkadaşlar v3.0 sorunludur yükleyen arkadaşlar şu hata var bu hata var demesine gerek yok yapımcı bile romu geri çekti hataları düzeltip tekrar yayınlayacak. o yüzden ya biraz sabredin 3.1 çıkana kadar yada v2 ye geri dönün. Bu işte bizim bir hatamız sorumluluğumuz yoktur dolayısı ile zorla yükletmiyoruz romu bazıları sanki zorla yükletmişiz gibi kızıyorlar. Biz kimseyi yükleyin diye zorlamadık olan hatalarıda söyledik yapımcı bile romu geri çekmişken ben ne yapabilirim. Elimden geldiğince sorunlarınıza çözüm bulmaya çalışıyorum. Ama bazı öyle hatalar varki benim elimden gelenin üzerinde birşeyler gerektiriyor o durumları zaten yapmcıya bildirdik romu geri çekti hatası çok olduğu için. O yüzden ya olduğu gibi devam edin bekleyin yeni versiyonu çıkana kadar yada v2 ye geri dönün.

Son düzenleme:
  • Beğen
okanki

okanki

Üye
o kadar da önemli hatalar yok aslında düz 3,4 roma 5 basar nitelikte bakalım V3,1 gelsin birde onu görelim. Sizce ne zaman yayınlanır

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
o kadar da önemli hatalar yok aslında düz 3,4 roma 5 basar nitelikte bakalım V3,1 gelsin birde onu görelim. Sizce ne zaman yayınlanır
valla hiç bilmiyorum kardeşim hataları giderip 3.1 olarak yayınlayacağını söyledi. fazla gecikeceğini sanmıyorum çünkü herkes v3.0 ı bekliyordu oda beklentileri karşılamayınca geri çekti. Bu geri çekme olayıda yapımcının kendi zararına olduğu için fazla uzatacagını zannetmiyorum

• Beğen
okanki

okanki

Üye
Bekleyip göeceğiz bakalım ben v3.0 ile beklemeye devam edeceğim

morki05

morki05

Üye
I went back to v2 ok ;)

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Anroid ve morki05
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
arkadaşlar sizce bu rom nasıl kurmalımıyım smart croll gibi özellikler çalışıyor mu

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
evet konuştuk dostum ve denemeye karar verdim bana anlatırmkısın benim açtığım konudan