Galaxy S3 i9300 efeXTREME Lite-ROM v5.1 [4.3] S5 Temalı-Stabil-Hızlı-Mükemmel-(18.08.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

ofurkan

Üye
valla hocam bu ram olayı böyle olan tek sensin galiba benimki 500 e bile çıkmıyor. boeffla dan zram açtınmı? açtıysan hala aynıysa stock rom yükle
Yapılması gereken her şeyi yaptım v2 deki gibi stock kernel hızlıdır diye onu deniyim dedim telefon 2 dk da zor açıldı.İndirirken sorun mu oluştu sürekli rom atmaktan telefonun sisteminde mi bozukluk var bilemiyorum son bir kez indirip denicem yine aynı olursa artık telefonun değiştirilme zamanı gelmiş demektir bir tek bende var sorun çünkü.
Hocam linkte sıkıntı var galiba bir bakabilir misiniz

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Anroid

Aziz04

Aziz04

Üye
Arkadaşlar bu ram olayı eğer dediğiniz gibiyse -ki bendede böyle bir durum yok en fazla 600'lerde- o zaman Clean master yükleyin arada çalıştırın bir nebze olsa faydası var. Ama sizlerde sanırsam arka planda çalışan uygulamalar var. Güzel rom :oley hemen vazgeçmeyin bence.

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Yapılması gereken her şeyi yaptım v2 deki gibi stock kernel hızlıdır diye onu deniyim dedim telefon 2 dk da zor açıldı.İndirirken sorun mu oluştu sürekli rom atmaktan telefonun sisteminde mi bozukluk var bilemiyorum son bir kez indirip denicem yine aynı olursa artık telefonun değiştirilme zamanı gelmiş demektir bir tek bende var sorun çünkü.
Hocam linkte sıkıntı var galiba bir bakabilir misiniz
Arkadaşlar link sorunu benden kaynaklı değildir Romun yapımcısı bazı hatalar yüzünden aldığı şikayetler neticesinde linki kaldırmıştır ve sorunları düzeltip v3.1 olarak yeniden sürecektir...

• Beğen

ofurkan

Üye
Yok onun farkındayım acaba link sorunu sadece bende mi diye sormak istedim.
Sizi de yorduk bu konuda baya kusura bakmayın çok soru sorduk :tşk:

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Yok onun farkındayım acaba link sorunu sadece bende mi diye sormak istedim.
Sizi de yorduk bu konuda baya kusura bakmayın çok soru sorduk :tşk:
rica ederim dostum yorulma diye birşeymi olur ben buraya konu açıyorsam yardımcı olmak benim görevimdir. konu açıpta ilgilenmesem arkamızdan dünya kadar laf ederler.

• Beğen
Tepkiler: Anroid ve ofurkan
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
bakın benim ram telefon kendi halinde dururken kilidi açıp ram a baktığımda durum bu.

• Beğen
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
Kardes sen neleri sildin yada hangi ayarlari yaptin stock kernel mi kullanıyorsun

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
süper :oha:wifi açık...

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Kardes sen neleri sildin yada hangi ayarlari yaptin stock kernel mi kullanıyorsun
evet stock kernel kullanıyorum. artı olarak greenify programını kullanıyorum sık kullanmadığım uygulamaları uyutmak için. onun haricinde ekstra bir ayar yok. sildiğim uygulamalarda standart her zamanki sildiklerim hem zaten çoğu gereksiz uygulama v3.0 da silinmiş olarak geliyor.

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
Serdar kardeşim bi ricam olacaktı senden bu greenify full versiyonu linki var mı bildiğin?

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Serdar kardeşim bi ricam olacaktı senden bu greenify fu ll versiyonu linki var mı bildiğin?
full versiyonu yok hocam onun yani en azından öyle apk olarak yok uygulama üzerinden bağış yapılarak oluyor. gerekte yok zaten root yerkisi verdikten sonra işini yapıyor

• Beğen
ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
Titanium Backup ile kaldır gitsin ıvır zıvırları gereksizleri ram yer açılsın

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
fu ll versiyonu yok hocam onun yani en azından öyle apk olarak yok uygulama üzerinden bağış yapılarak oluyor. gerekte yok zaten root yerkisi verdikten sonra işini yapıyor
Tamam hocam. Marketten bakmıştım belki full versiyonu varsa onu kurayım dedim. Teşekkür ederim yinede

• Beğen

taner.ia

Üye
Hocam yakındaki cihazlar özelliği yok sanırım.nearby devices uygulamasını bulabilir misin sana zahmet.ayarlardan etkinleştirmeye çalıştığım zaman kendiliğinden kapatıyor yakındaki cihazlar ayarını :D

• Beğen
okanki

okanki

Üye
Arkadaşlar S voice özelliği çalışmıyor acil detaylı anlatabilecek olan varmı?Svoice için 2 kere anamenü tuşuna basıyorum uygulama durduruldu diyor

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar S voice özelliği çalışmıyor acil detaylı anlatabilecek olan varmı?
konuda bloatware diye dosya verdim onu indir cwm den yüklüyorsun. seçmece yani istedigin şeyleri yükleyebilirsin sağlam s voice içinde mevcut

• Beğen
okanki

okanki

Üye
Bi saniye hemen bakıyorum

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Hocam yakındaki cihazlar özelliği yok sanırım.nearby devices uygulamasını bulabilir misin sana zahmet.ayarlardan etkinleştirmeye çalıştığım zaman kendiliğinden kapatıyor yakındaki cihazlar ayarını :D
valla kardeşim o özelliği kullanmadığım için bilgim yok şimdi baktım evet açılmıyor. bloatware dosyasında olabilir. dediğin şey acaba AllShare mi eğer oysa oda bloatware dosyasında var

• Beğen
okanki

okanki

Üye
burada öyle bişeye rastlamadım.Svoice yok içinde zipi inceledim ama bulamadım

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
burada öyle bişeye rastlamadım.Svoice yok içinde zipi inceledim ama bulamadım
pardonn onda değildi otadan bir güncelleme gelmişti onun içinde vardı. biraz beklerseniz s-voice verebilirim

• Beğen