messevim
Üye
dvdim yoktu. Dvd ile flash disc arasında herhangi bir fark olur mu ik ?win8.1 iyidir. Ayrıca neden dvdye yazdırmadın ki
dvdim yoktu. Dvd ile flash disc arasında herhangi bir fark olur mu ik ?win8.1 iyidir. Ayrıca neden dvdye yazdırmadın ki
8.1 pro yükle en iyisi laptopun özellikleride güzel hayırlı olsunLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu linkteki laptopu sipariş verdim. Büyük ihtimal yarın elime ulaşır. Windows 8 in İso dosyasını yardımcı bir programla 16GB lik flash disce yazdırdım.. Laptop geldiğin de inşAllah sorunsuz sistemi yüklerim... daha önce hiç yüklemedim.. bakalım ne olacak ,ayrıca win 8 imi önerirsiniz yoksa win 7 yimi ?
Olmaz ama elinin altında bi Win8.1 Dvd olur diye yazdım flash diskten silmeyecek misinBu arada hayırlı olsun güzel laptopdvdim yoktu. Dvd ile flash disc arasında herhangi bir fark olur mu ik ?

win 8.1 update1Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu linkteki laptopu sipariş verdim. Büyük ihtimal yarın elime ulaşır. Windows 8 in İso dosyasını yardımcı bir programla 16GB lik flash disce yazdırdım.. Laptop geldiğin de inşAllah sorunsuz sistemi yüklerim... daha önce hiç yüklemedim.. bakalım ne olacak ,ayrıca win 8 imi önerirsiniz yoksa win 7 yimi ?
8.1 pro yükle en iyisi laptopun özellikleride güzel hayırlı olsun
Allah razi olsunOlmaz ama elinin altında bi Win8.1 Dvd olur diye yazdım flash diskten silmeyecek misinBu arada hayırlı olsun güzel laptop![]()
dvd aldigimda dvd yr yazdiririm kismetselenovo g510almışsın laptop şimdi gördüm
![]()
İşin içine atılınca anlıyorsun bazı ayrıntıları .HOcam Bende Aynı Sizin Durumunuzdaydım sizde ilk başta 740m in ne olduğunu sormuşsunuz şu an fazlasıyla biliyorum sanırım![]()

aynen öyle yaİşin içine atılınca anlıyorsun bazı ayrıntıları .![]()

şimdi ne kullanıyrosunHp pavilion dv6 alabilirsin. Eski Laptop um
Battlefilde1-2-3-4
Need for speed bütün seriler.
Diger oyunlar felan hepsini açıyordu.
Kimse ısınıyor felan demesin pc Aleminyum kasaydı hali ile normal ısıyı bile çok gösteriyordur İ5 işlemci 6Gb ddr3 Ram 1 gb Ekran kartı vardı.
Alabileceğin en güzel laptoplardan biri.
imzamda yazıyor kardeşimşimdi ne kullanıyrosun
Eskisi hp pavilion dv6 3340 stşimdi ne kullanıyrosun
hp ısınıyor diyorla bir de benim halaoğlunda var hp yanıyo mübarek altına soğutma koyuyo yine yanıyo asus aldım maşallah hiç ısınmıyo müberek sibiirya gibiimzamda yazıyor kardeşim
Eskisi hp pavilion dv6 3340 st

hp ısınıyor diyorla bir de benim halaoğlunda var hp yanıyo mübarek altına soğutma koyuyo yine yanıyo asus aldım maşallah hiç ısınmıyo müberek sibiirya gibi![]()
o zaman bi daha neden hp aldın be mübarekKardeşim hp nin genel sorunu benim sistem bile ısınıyorsa 16 gb ram 2 gb ekran kartı i7 işlemcisi ilesıkıntı yok demektir,
o zaman bi daha neden hp aldın be mübarek![]()
Takıntı yapmamak gerek bu kadarda bunları performansı gayet iyi 
Herkes öyle diyor ama kullananlar bilir 
ama ısınınca normal performansın daha altında çalışır o bilgisayar yani aynı özellikteki asus daha performanslı çalışabilirSeviyorum. Isınması benim için hiç problem değilTakıntı yapmamak gerek bu kadarda bunları performansı gayet iyi
Parmak izi okuyucu ses sistemi felan mükemmel beni hiç üzmediHerkes öyle diyor ama kullananlar bilir
![]()