Tavsiye Max. 1500 liraya laptop önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap

Bu linkteki laptopu sipariş verdim. Büyük ihtimal yarın elime ulaşır. Windows 8 in İso dosyasını yardımcı bir programla 16GB lik flash disce yazdırdım.. Laptop geldiğin de inşAllah sorunsuz sistemi yüklerim... daha önce hiç yüklemedim.. bakalım ne olacak ,;) ayrıca win 8 imi önerirsiniz yoksa win 7 yimi ?
8.1 pro yükle en iyisi laptopun özellikleride güzel hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
dvdim yoktu. Dvd ile flash disc arasında herhangi bir fark olur mu ik ?
Olmaz ama elinin altında bi Win8.1 Dvd olur diye yazdım flash diskten silmeyecek misinBu arada hayırlı olsun güzel laptop :)

• Beğen
ismail

ismail

Üye

Bu linkteki laptopu sipariş verdim. Büyük ihtimal yarın elime ulaşır. Windows 8 in İso dosyasını yardımcı bir programla 16GB lik flash disce yazdırdım.. Laptop geldiğin de inşAllah sorunsuz sistemi yüklerim... daha önce hiç yüklemedim.. bakalım ne olacak ,;) ayrıca win 8 imi önerirsiniz yoksa win 7 yimi ?
win 8.1 update1

• Beğen
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
lenovo g510 :)almışsın laptop şimdi gördüm :D

• Beğen
ByKatre

ByKatre

Üye
HOcam Bende Aynı Sizin Durumunuzdaydım sizde ilk başta 740m in ne olduğunu sormuşsunuz şu an fazlasıyla biliyorum sanırım :ehe

• Beğen
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
HOcam Bende Aynı Sizin Durumunuzdaydım sizde ilk başta 740m in ne olduğunu sormuşsunuz şu an fazlasıyla biliyorum sanırım :ehe
İşin içine atılınca anlıyorsun bazı ayrıntıları . :)

• Beğen
Tepkiler: ByKatre
demirkan_1999

demirkan_1999

Üye
Madem çok oyun oynamıyosun asus almanı öneririm . zaten gösterilen bilgisayarların hepsi o oyunları rahat açar , marka olarak baktığımızda asus diğerlerini soğutmada-kasa kalitesinde geçer

edit:ben çok yanlış gelmişim hocam kusura bakma :D

ByKatre

ByKatre

Üye
o bilgisayar alındı değişim çıktı değiştirildi asus alındı şimdi asus kullanıyor @messevim hocam :kıskıs:

esmeran3

esmeran3

Üye
Hp pavilion dv6 alabilirsin. Eski Laptop um

Battlefilde1-2-3-4
Need for speed bütün seriler.
Diger oyunlar felan hepsini açıyordu.
Kimse ısınıyor felan demesin pc Aleminyum kasaydı hali ile normal ısıyı bile çok gösteriyordur İ5 işlemci 6Gb ddr3 Ram 1 gb Ekran kartı vardı.
Alabileceğin en güzel laptoplardan biri.

ByKatre

ByKatre

Üye
Hp pavilion dv6 alabilirsin. Eski Laptop um

Battlefilde1-2-3-4
Need for speed bütün seriler.
Diger oyunlar felan hepsini açıyordu.
Kimse ısınıyor felan demesin pc Aleminyum kasaydı hali ile normal ısıyı bile çok gösteriyordur İ5 işlemci 6Gb ddr3 Ram 1 gb Ekran kartı vardı.
Alabileceğin en güzel laptoplardan biri.
şimdi ne kullanıyrosun

ByKatre

ByKatre

Üye
imzamda yazıyor kardeşim
Eskisi hp pavilion dv6 3340 st
hp ısınıyor diyorla bir de benim halaoğlunda var hp yanıyo mübarek altına soğutma koyuyo yine yanıyo asus aldım maşallah hiç ısınmıyo müberek sibiirya gibi :kıskıs:

esmeran3

esmeran3

Üye
hp ısınıyor diyorla bir de benim halaoğlunda var hp yanıyo mübarek altına soğutma koyuyo yine yanıyo asus aldım maşallah hiç ısınmıyo müberek sibiirya gibi :kıskıs:

Kardeşim hp nin genel sorunu benim sistem bile ısınıyorsa 16 gb ram 2 gb ekran kartı i7 işlemcisi ile ;) sıkıntı yok demektir,

esmeran3

esmeran3

Üye
o zaman bi daha neden hp aldın be mübarek ;)

Seviyorum. Isınması benim için hiç problem değil :) Takıntı yapmamak gerek bu kadarda bunları performansı gayet iyi :)
Parmak izi okuyucu ses sistemi felan mükemmel beni hiç üzmedi :) Herkes öyle diyor ama kullananlar bilir :)

ByKatre

ByKatre

Üye
Seviyorum. Isınması benim için hiç problem değil :) Takıntı yapmamak gerek bu kadarda bunları performansı gayet iyi :)
Parmak izi okuyucu ses sistemi felan mükemmel beni hiç üzmedi :) Herkes öyle diyor ama kullananlar bilir :)
ama ısınınca normal performansın daha altında çalışır o bilgisayar yani aynı özellikteki asus daha performanslı çalışabilir :oke:

Üst Alt