Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Türkcell en iyi çeken ama bazen şunu anlamıyorum H+ yazıyor nete girerken yada bu uygulamayı açarken yavaş açılıyor

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor
O internet paketinde alakalı bir durum. Alt grup paketlerden kullanıyorsanız hattınızın öncelik alması gecikir. Bir nevi ping atmasını uzatır. Turbo paketlerde öncelik birinci derecedir ve tıklamayla direk frekans alır.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
O internet paketinde alakalı bir durum. Alt grup paketlerden kullanıyorsanız hattınızın öncelik alması gecikir. Bir nevi ping atmasını uzatır. Turbo paketlerde öncelik birinci derecedir ve tıklamayla direk frekans alır.
Bunu bilmiyordum. Benimki Woops Avea. Alt mı oluyor şimdi?

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Yani parayı veren düdüğü çalar

onder24

onder24

Üye
Merhabalar,
Preview for developers aracılığıyla 8.1 güncellemsini yapmıştım şimdi de lumia cyan güncellemesini yaptım. Telefonun güç tasarrufu modu çalışmaz oldu. Hiç işlevi yok. Telefona nsu'dan tekrar 8.1 + cyan güncellemesini kurmak için bağladığımda "Yazılım paketi bu telefonda kullanılamaz" diye bir hata veriyor önerileriniz neler ?(telefon lumia 925)

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Merhabalar,
Preview for developers aracılığıyla 8.1 güncellemsini yapmıştım şimdi de lumia cyan güncellemesini yaptım. Telefonun güç tasarrufu modu çalışmaz oldu. Hiç işlevi yok. Telefona nsu'dan tekrar 8.1 + cyan güncellemesini kurmak için bağladığımda "Yazılım paketi bu telefonda kullanılamaz" diye bir hata veriyor önerileriniz neler ?(telefon lumia 925)
Tek çözüm yolu WP8 e Recobery Tools ile geri dönüş yapıp tekrar WP8.1 e yukseltmek.

• Beğen
Tepkiler: onder24
emz

emz

Üye
Merhabalar,
Güncelleme kısa süreliğine askıya alındı. Ondan dolayı ulaşamıyorsunuzdur. Kısa sürede geri gelecektir.

• Beğen
Tepkiler: onder24
braayn

braayn

Üye
abi hatalı güncelleme vermesinlerde varsın ağustosda versinler .Adamlar bi dünya nokia çalışanını çıkaracağına birlik olup adam gibi sorunsuz güncelleme versinler.Cyanın uzaması ile birlikte gdr1 inde uzaması demek.

ellimin kori

ellimin kori

Üye
En iyisi güncellemeden sonra 1 hafta beklemek sıkıntı oluyormu yorumları iyi takip edelim

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
1 haftaya kadar kilit ekranı uygulaması 1 GB RAM'liler için beta olarak gelecek.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: versino2, luckysleven, ArMaGeDdOn_87 ve 6 diğerleri
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
süper haber

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Parantez içindeki ifadeye dikkat.
"İngilizce olarak,1GB ve üstü cihazlar için"

• Beğen
Tepkiler: Sensation
dakamon

dakamon

Üye
Çunku bu uygulama ilk başta ms destekli gelecek tüm dillere çevrilmemiş olarak gelecek program stabil hale gelince çeviri işi basit :)

Tost Makinası ile gönderildi.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
yani bölge mi değiştireceğiz kullanabilmek için ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Çunku bu uygulama ilk başta ms destekli gelecek tüm dillere çevrilmemiş olarak gelecek program stabil hale gelince çeviri işi basit :)

Tost Makinası ile gönderildi.

Bugüne kadar gecikmesinin nedeni ise birkaç küçük engelle karşılaşmışlar ve bu arada bir de özellik eklemişler.
Bir haftaya görürüz bakalım :eller:

skynet

Üye
512 içinde gelecekmi ?

Üst Alt