serdar431
Üye
üstünde boeffla 5.3 ile geliyor ama ben stock kullanıyorum. romu kurarken öncesinde megawipe yapın temiz kurulum olsunYeni romu telefonu bicimlendirip kurcam siz hangi kerneli kullaniyorsunuz?
üstünde boeffla 5.3 ile geliyor ama ben stock kullanıyorum. romu kurarken öncesinde megawipe yapın temiz kurulum olsunYeni romu telefonu bicimlendirip kurcam siz hangi kerneli kullaniyorsunuz?
Androidfilehost.com da yüklenme tarihi dün gösteriyoronun ingilizcesi iyi maşallah birde tecrübeli bu rom konularında. yine şuanda xda da en son yorum onunne kadar bekleyeceğiz demiş
Androidfilehost sitesinde yapımcı adına upload edilmiş efextreme v3.0 var ama henüz kendisi resmi olarak yayınlamadı ne olur ne olmaz diye adamın yayınlamasını bekliyoruz
dün olupta işte 12 den önce yüklemiş ve aramızda saat farkı varAndroidfilehost.com da yüklenme tarihi dün gösteriyor
Haklısındün olupta işte 12 den önce yüklemiş ve aramızda saat farkı var

status 7 hatası alıyorsan cwm dendir hangi cwm kullanıyorsun?Status 7 Hatası aldım dediğiniz kurulum aşamalarını yaptıktan sonra . Romdandır deyip başka rom denedim yine aynı hatayı aldım . Mega wipe da dahil adımları yaptım daha önce karşılaşmamıştım ne yapmam gerek .
hocam herşeyi konuda detayı ile anlattım. konuyu takip ederek yüklersen bir sorun yaşamazsınilk defa rom kuracağım nelere dikkat edeyim ?
hocam o sorun var ama 2 saniyelik bir sorun var arama geldiğinde 2 saniye sonra ekran uyanıyor. onun haricinde bir sıkıntı olacagını zanentmiyorum daha yeni yükledin olabilir yeniden başlat telefonu bir daha deneKardeş romu tekrar yükledim gayet stabil akıyo maşallahyanlız bi tek arama geldiğinde (Bazen) telefon çalıyor ama ekran gelmiyor. ekranı açıp baktığımda yine kimin aradığına dair bilgi yok. Durum çubuğunu aşağı çektiğimde görebiliyorum ancak. Bi tek bu sorun var paylaşmak istedim seninle.!
![]()
6.0.4.7 kullanıyordum inceledim yabancı forumları ve recovery den çıkarken root yok uyarısı aldım sonra philiz touch yükledim root yaptım ve başka romu yeniden denedim yüklendi . Eğer beğenmezsem bunu deniyeceğim sağolun .status 7 hatası alıyorsan cwm dendir hangi cwm kullanıyorsun?
cwm nin açılımı clockworkmod recovery. orjinal telefonun recovery si ile yükleyemezsin konudaki cwm 6.0.3.6 yı odin ile telefonuna yükleyeceksin yoksa romu yükleyemezsineyvallah kardeşim dediğim gibi ilk defa yükleyeceğim cwm açılımını söyler misin şuan reset attım telefona bekliyorum![]()
Kardeşim konudaki cwm 6.0.3.6 yı odin ile yüklediysen gerisi kolay. şu an bende öyle bir video yok ama herhangi bir custom rom yükleme videosuna bakabilirsin custom romlar hepsi zip seklindedir ve cwm den yüklenir. odinden cwm yüklediysen romu ve pathchlı kernel ve modemi ayrı ayrı hafıza kartına at sonra ses açma orta tuş ve güç tuşu ile recovery moda gir oradan install zip de oradan sdcard1 veya externalsd card seç hafıza kartına gir yani romu seç romu yükle. bitince telefonu yeniden başlat. sonra şebeke ve imei sorunu olursa tekrar kapat recovery moda gir önce patchlı xxugmk6 kernel sonra patchlı xxugmk6 modem yükle.kardeşim biraz rahatsız edicem kusura bakma ben suan odin ile yükledim youtubedan cwm ile kurmaya bakyorum bişey anlamış değilim anlatım videosu var mı bu yükleyeceğimiz şeylerin hepsini kapsayan![]()
valla kardeşim aslında upload edildi ama dosyada sorun vardı geri çekti. şimdi tekrar upload etmiş önce kendim deneyeceğim sonra vereceğim linkikardeş v3 ne zaman upload edilcek ya
link eklendi hocamda sabah eklediği zip dosyası bozuktu geri çekti işmdi tekrar upload etti. indiriyorum şu anda deneyeceğim sağlam ise dosya ekleyeceğim konuyaarkadaşlar v3 yayınlanmıştırLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızlink bu. hocamda kısa zamanda konuyu güncelleyecektir herkese hayırlı olsundaha da s3 e rom gerekmez heralde
![]()