Boş hafıza durumu nedir? Eğer hafıza yeterince doluysa yüklenemeyebilir. Ashalt8i ve birkaç uygulamayı silip tekrar indirmeyi deneyin.Lumia 920 kullanıyorum. Windows 8.1 e yükseltme yaptıktan sonra bütün uygulamalar baştan yükleniyor yazmıştı yalnızca Asphalt 8 yüklenmedi. Mağazada güncellemesi var güncelle diyorum doluyo yüklemeye geçince sorun oluştu diyor. Telefonda yer kaplıyo. Ancak uygulama listesinde falan görünmüyor. Sadece mağazada güncellemelerde çıkıyor. Format atsam düzelecek ama formatsız nasıl çözebilirim ?
TTnet Wi-fi kullanmak için kullanıcı adı ve şifresi gerekli fakat bu şifre modem arayüz şifresi değil, internet hizmetini almamız için gereken bilgilerdir. Kimsenin bu bilgileri güven açısından tanımadıkları insanlara vereceğini sanmıyorum.TTNet wi fi gibi bazı ineternet erişimi hizmetinizi paylaşırsanız aynı bölgede olmak zorunda değilsiniz TTNet wi-fi veya benzeri ortak erişim noktalarını teknik olarak kullanabilirsiniz. Denemek lazım.
Uygulamanın listede görünmediği durumlar oluyor, WP8.1 güncellemesi yaptıktan sonra telefon kendini tekrar başlatması lazım eğer başlatmadıysa düzgün çalışmayabilir. Eğer yeniden başlatmasına karşın yine de görünmediyse bir soft reset uygulayabilirsin. Ses kısma ve güç tuşlarına en az 10 saniye basarak bunu deneyebilirsin.Telefonda uygulama listesinde görünmüyor dolayısıyla kaldırılamıyor. Boş hafıza var. Başka büyük oyun yükledim sildim sorun yoktu. Sadece asphalt ta var bu problem
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
glance skren ayarlarını kontrol ettinizmi öncelikle kilit bildirimleri gözüksün diyeArkadaşlar 8.1 güncellemesini yükledikten sonra glance screen de telefon mail mesaj whatsapp bildirimleri gözükmemeye başladı sadece kilit ekranında gözüküyor. Bana çok gerekli bir özellikti. Ne yapmam gerekli acil yardım ?
Hocam glance screen ayarları kilit ekranı bölûmünden mi yapacağız. Orda ki menüde glance screende gözüken ogeler kilit ekranında gozukuyor. Glance screen ayarları hangi bölümden yapılıyorglance skren ayarlarını kontrol ettinizmi öncelikle kilit bildirimleri gözüksün diye
ayarlar sistem göz atma özet seçip daha sonra göz atma ekran bilgisi kısmını kilit ekran bilgileri olarak ayarlarsanız mesaj geldiğinde gözükmesi gerekiyorHocam glance screen ayarları kilit ekranı bölûmünden mi yapacağız. Orda ki menüde glance screende gözüken ogeler kilit ekranında gozukuyor. Glance screen ayarları hangi bölümden yapılıyor
Şu anda sadece 925 e 8.1+Cyan güncellemesi geldiarkadaşlar bn yaklaşık bi hafta önce wp 8.1 beta yukledim şimdi yazılım güncelleme konrol ettiğim zaman orjınal wp 8.1 hala gelmemıs ya
işte o gelmemiş bana ayarlardan eksta bilgiye girdiğim lumia Black yazıyoŞu anda sadece 925 e 8.1+Cyan güncellemesi geldi
işte o gelmemiş bana ayarlardan eksta bilgiye girdiğim lumia Black yazıyo
ewet 925 kulanıyorum925 mi kullanıyorsun ?
neyle gönderildiyse gönderildi.
ewet 925 kulanıyorum
bundan 3-4 gün önce wındıws 8.1 betasını yuklemıstım guncellemenın gelmemesı ondan kayanaklanblır mı aca guncellemeleri kontrol ettim bir sey yoktelefonunuz güncel diyoGüncellemeleri kontrol ettiysen gelmiş olması gerekir veya bitlocker hatası dolayından güncelleme çekilmiş olabilir sunuculardan
bitlocker hatası ne oluyorkıGüncellemeleri kontrol ettiysen gelmiş olması gerekir veya bitlocker hatası dolayından güncelleme çekilmiş olabilir sunuculardan