İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Arkadaşlar Minecraft pe mağazada diyorlar doğrumu? ben bulamadım

512 MB Ram kısıtlamasına karşı Lumia 520 ile gönderildi.

kemal l925

Üye
Bende de bulamadım yalan olmasın mı acaba ?

kemal l925

Üye
İhtimali bırak gelmek zorunda

neyle gönderildiyse gönderildi.
Lumia 925 kullanıyorum güncelleme geldi fakat yarın baktığımda yoktu hata olmuş hata duzeltmesi mi ne yapılıyo yakın zaman da tekrar gelecek

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar Minecraft pe mağazada diyorlar doğrumu? ben bulamadım

o oyunun aynısı var ama farklı bir isimde yani orjinal değil ama güzeldi baya oynadım ben sildim sonra buydu galiba

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
o oyunun aynısı var ama farklı bir isimde yani orjinal değil ama güzeldi baya oynadım ben sildim sonra buydu galiba
Hmm gelmedi galiba yinede :tşk:

phasan

phasan

Üye
burdan bakıp yapabılırsınız arkadaslar

jepaq

Üye
Bluetoothtan 150 mb civarı bir video gönderdim..telefon hafızasında 2 katı yer kaplamasına rağmen dosyayı bulamıyorum..sd kartta da yok..pcye bağladım ordan telefon içeriğine baktım yok..nerde olabilir?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bluetoothtan 150 mb civarı bir video gönderdim..telefon hafızasında 2 katı yer kaplamasına rağmen dosyayı bulamıyorum..sd kartta da yok..pcye bağladım ordan telefon içeriğine baktım yok..nerde olabilir?
sizemi geldi eğer öyleyse videolar fotograflarda diğer kısmına kayıt oluyor işlem bitti ise yoksa tekrar deneyin

jepaq

Üye
Hocam teşekkürler..evet pcden telefona gönderdim..mp4 formatında..galeride fotoğraflarda her yere baktım yok..işlem tamamlandı dedi..işlemden önce hafızaya bakmıştım yükledikten sonra baktım 2 katı yer kaplıyor..pcye bağladım orda da yok..moliplayerin içinden baktım o da görmüyor

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Öyle bir sorun mu varmış O.o

phasan

phasan

Üye
Bazı telefonlarda var

bayon

Üye
Allahım .... Bu genel olası bir durum için yazılmış bi metin konu açacam diye kafayı yediniz

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve ogzhnoTr
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Bende bu sorun vardı, cidden çok kötü...

• Beğen
Tepkiler: Serhan
remzi33

remzi33

Üye
ardakaşlar wp 8.1 prev. kullanıyorum l920'de. format atacaktım ama telefon yedekleme yapmıyor. %97 de hata veriyor. bi sorun oluştu sonra deneyin diyor. sorun nedir acaba bilen var mı? @papakudioflu @bulutsuzgece

Heimdalll

Heimdalll

Üye
geçen gün telefonu sıfırladım, göz atmayı yükledim ama glance da artık bildirimler gözükmüyor sadece kilit ekranında gözüküyor, nasıl düzeltebilirim acaba???????

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
geçen gün telefonu sıfırladım, göz atmayı yükledim ama glance da artık bildirimler gözükmüyor sadece kilit ekranında gözüküyor, nasıl düzeltebilirim acaba???????

Ayarlar>Göz atma>Göz atma ekranı bilgisi>Kilit ekranı bildirimleri

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

beats

beats

Üye
Ayarlar>Göz atma>Göz Atma ekranı bilgisi>Kilit ekranı bildirimleri olarak seçili mi ?
Ayrıca göz atma bende ara sıra kayboluyor, telefon kilitliyken çalışıyor ekran ışığı da geliyor ama yazılar ekrana gelmiyor. Göz atmayı kapat ardından telefonu yeniden başlat ve tekrar göz atmayı aç. Şeklinde deneyebilirsin.Yeni cloud müzik servisi alpha aşamasındaymış.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Heimdalll

Heimdalll

Üye
göz atmada göz atma ekranı ve gece modu var onlardada anca özet felan yapabiliyorum ve gece modunu açıp kapatabiliyorum, şuan özet ama bildirim görünmüyor bide kapatıp telefonu yeniden başlatmayı deniyeyimkapatıp açtım o şekilde ama olmuyor yok mu bunun bir çözumu

remzi33

remzi33

Üye
ardakaşlar wp 8.1 prev. kullanıyorum l920'de. format atacaktım ama telefon yedekleme yapmıyor. %97 de hata veriyor. bi sorun oluştu sonra deneyin diyor. sorun nedir acaba bilen var mı? @papakudioflu @bulutsuzgece
arkadaşlar kimse karşılaşmadı mı daha önce?? tavsiyesi olan da mı yok ya?

Üst Alt