Lumia 925 kullanıyorum güncelleme geldi fakat yarın baktığımda yoktu hata olmuş hata duzeltmesi mi ne yapılıyo yakın zaman da tekrar gelecekİhtimali bırak gelmek zorunda
neyle gönderildiyse gönderildi.
o oyunun aynısı var ama farklı bir isimde yani orjinal değil ama güzeldi baya oynadım ben sildim sonraArkadaşlar Minecraft pe mağazada diyorlar doğrumu? ben bulamadım
512 MB Ram kısıtlamasına karşı Lumia 520 ile gönderildi.
Hmm gelmedi galiba yinedeo oyunun aynısı var ama farklı bir isimde yani orjinal değil ama güzeldi baya oynadım ben sildim sonraLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuydu galiba

sizemi geldi eğer öyleyse videolar fotograflarda diğer kısmına kayıt oluyor işlem bitti ise yoksa tekrar deneyinBluetoothtan 150 mb civarı bir video gönderdim..telefon hafızasında 2 katı yer kaplamasına rağmen dosyayı bulamıyorum..sd kartta da yok..pcye bağladım ordan telefon içeriğine baktım yok..nerde olabilir?
Haklısın bazı telefonlarda cok kotu oluyor wıfı baglanmadanBende bu sorun vardı, cidden çok kötü...
geçen gün telefonu sıfırladım, göz atmayı yükledim ama glance da artık bildirimler gözükmüyor sadece kilit ekranında gözüküyor, nasıl düzeltebilirim acaba???????
Ayarlar>Göz atma>Göz Atma ekranı bilgisi>Kilit ekranı bildirimleri olarak seçili mi ?geçen gün telefonu sıfırladım, göz atmayı yükledim ama glance da artık bildirimler gözükmüyor sadece kilit ekranında gözüküyor, nasıl düzeltebilirim acaba???????
arkadaşlar kimse karşılaşmadı mı daha önce?? tavsiyesi olan da mı yok ya?ardakaşlar wp 8.1 prev. kullanıyorum l920'de. format atacaktım ama telefon yedekleme yapmıyor. %97 de hata veriyor. bi sorun oluştu sonra deneyin diyor. sorun nedir acaba bilen var mı? @papakudioflu @bulutsuzgece