İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

dımdımıyar

dımdımıyar

Üye
Whatsapp telegram vb.online Mesajlaşma programlarında klavyeyi kapatırken takılma oluyor . Ve bu bir sure sonra oldukça rahatsız edici oluyor . Bunun bir çozumu yok mudur gerçekten telefondan soğutuyor bu kuçuk ayrıntı

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Sizde telefonun üzerine sinek konsa soğuyorsunuz :P

Dumanla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve Nokia Belle
nigya08

nigya08

Üye
Lumia 920 kullanıyorum. Windows 8.1 e yükseltme yaptıktan sonra bütün uygulamalar baştan yükleniyor yazmıştı yalnızca Asphalt 8 yüklenmedi. Mağazada güncellemesi var güncelle diyorum doluyo yüklemeye geçince sorun oluştu diyor. Telefonda yer kaplıyo. Ancak uygulama listesinde falan görünmüyor. Sadece mağazada güncellemelerde çıkıyor. Format atsam düzelecek ama formatsız nasıl çözebilirim ?

beats

beats

Üye
Lumia 920 kullanıyorum. Windows 8.1 e yükseltme yaptıktan sonra bütün uygulamalar baştan yükleniyor yazmıştı yalnızca Asphalt 8 yüklenmedi. Mağazada güncellemesi var güncelle diyorum doluyo yüklemeye geçince sorun oluştu diyor. Telefonda yer kaplıyo. Ancak uygulama listesinde falan görünmüyor. Sadece mağazada güncellemelerde çıkıyor. Format atsam düzelecek ama formatsız nasıl çözebilirim ?
Boş hafıza durumu nedir? Eğer hafıza yeterince doluysa yüklenemeyebilir. Ashalt8i ve birkaç uygulamayı silip tekrar indirmeyi deneyin.

nigya08

nigya08

Üye
Telefonda uygulama listesinde görünmüyor dolayısıyla kaldırılamıyor. Boş hafıza var. Başka büyük oyun yükledim sildim sorun yoktu. Sadece asphalt ta var bu problem

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

beats

beats

Üye
TTNet wi fi gibi bazı ineternet erişimi hizmetinizi paylaşırsanız aynı bölgede olmak zorunda değilsiniz TTNet wi-fi veya benzeri ortak erişim noktalarını teknik olarak kullanabilirsiniz. Denemek lazım.
TTnet Wi-fi kullanmak için kullanıcı adı ve şifresi gerekli fakat bu şifre modem arayüz şifresi değil, internet hizmetini almamız için gereken bilgilerdir. Kimsenin bu bilgileri güven açısından tanımadıkları insanlara vereceğini sanmıyorum.

Konunun dışına fazlasıyla çıktığımız için buraya yazdım, güncelleme haberi bekleyenler var.

zbahadir

Üye
Güncelleme haberi bekleyenler için bu sayfa kaynak. Herkes buradan alıyor haberi zaten. :)

beats

beats

Üye
Telefonda uygulama listesinde görünmüyor dolayısıyla kaldırılamıyor. Boş hafıza var. Başka büyük oyun yükledim sildim sorun yoktu. Sadece asphalt ta var bu problem

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Uygulamanın listede görünmediği durumlar oluyor, WP8.1 güncellemesi yaptıktan sonra telefon kendini tekrar başlatması lazım eğer başlatmadıysa düzgün çalışmayabilir. Eğer yeniden başlatmasına karşın yine de görünmediyse bir soft reset uygulayabilirsin. Ses kısma ve güç tuşlarına en az 10 saniye basarak bunu deneyebilirsin.

technocu1

Üye
Arkadaşlar 8.1 güncellemesini yükledikten sonra glance screen de telefon mail mesaj whatsapp bildirimleri gözükmemeye başladı sadece kilit ekranında gözüküyor. Bana çok gerekli bir özellikti. Ne yapmam gerekli acil yardım ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar 8.1 güncellemesini yükledikten sonra glance screen de telefon mail mesaj whatsapp bildirimleri gözükmemeye başladı sadece kilit ekranında gözüküyor. Bana çok gerekli bir özellikti. Ne yapmam gerekli acil yardım ?
glance skren ayarlarını kontrol ettinizmi öncelikle kilit bildirimleri gözüksün diye

technocu1

Üye
glance skren ayarlarını kontrol ettinizmi öncelikle kilit bildirimleri gözüksün diye
Hocam glance screen ayarları kilit ekranı bölûmünden mi yapacağız. Orda ki menüde glance screende gözüken ogeler kilit ekranında gozukuyor. Glance screen ayarları hangi bölümden yapılıyor

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Hocam glance screen ayarları kilit ekranı bölûmünden mi yapacağız. Orda ki menüde glance screende gözüken ogeler kilit ekranında gozukuyor. Glance screen ayarları hangi bölümden yapılıyor
ayarlar sistem göz atma özet seçip daha sonra göz atma ekran bilgisi kısmını kilit ekran bilgileri olarak ayarlarsanız mesaj geldiğinde gözükmesi gerekiyor

• Beğen
Tepkiler: technocu1

technocu1

Üye
Tamam hocam yaptım ayarlar-göz atma bölümünden yapılıyormuş.

Nokia Belle

Nokia Belle

Üye
arkadaşlar bn yaklaşık bi hafta önce wp 8.1 beta yukledim şimdi yazılım güncelleme konrol ettiğim zaman orjınal wp 8.1 hala gelmemıs ya

ArMaGeDdOn_87

Üye
arkadaşlar bn yaklaşık bi hafta önce wp 8.1 beta yukledim şimdi yazılım güncelleme konrol ettiğim zaman orjınal wp 8.1 hala gelmemıs ya
Şu anda sadece 925 e 8.1+Cyan güncellemesi geldi

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Nokia Belle

Nokia Belle

Üye
bun
Güncellemeleri kontrol ettiysen gelmiş olması gerekir veya bitlocker hatası dolayından güncelleme çekilmiş olabilir sunuculardan

neyle gönderildiyse gönderildi.
bundan 3-4 gün önce wındıws 8.1 betasını yuklemıstım guncellemenın gelmemesı ondan kayanaklanblır mı aca guncellemeleri kontrol ettim bir sey yoktelefonunuz güncel diyo
Güncellemeleri kontrol ettiysen gelmiş olması gerekir veya bitlocker hatası dolayından güncelleme çekilmiş olabilir sunuculardan

neyle gönderildiyse gönderildi.
bitlocker hatası ne oluyorkı

Üst Alt