luckysleven
Üye
Dikkatli bir kullanıcı şarj sembolünü incelemiş ve pil kapasitesinin değişimi ile sembolde de farklılık oluştuğunu gözlemlemiş.
Adamın canı sıkılmış : )
Dikkatli bir kullanıcı şarj sembolünü incelemiş ve pil kapasitesinin değişimi ile sembolde de farklılık oluştuğunu gözlemlemiş.
Bence telefonunu yeniden sıfırla. Telefonu sıfırladıktan sonra uygulamaların otomatik geri yüklenmelerini engelle. Hiç birini yükleme. Önce oyunları birer birer yükleyerek kasılma var mı dene. Sonra uygulamalara geç ve kontrollü yükle. Belki sonradan yüklediğin bir uygulama bu soruna yol açmış olabilir. Bu şekilde o sorunlu uygulamayı bulmayı deneyebilirsin. Yada benim bilemeyeceğim başka bir sebepte olabilir tabi.lumia 1520 aldım modern combat 4 çok düşük fps veriyor kasıyor? aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı? ve ya bir kaç büyük oyun yükledikten sonra bütün oyunlarda kasma oluyor mu?
şöyle bir sorun oluştu ilk aldığım gt racing 2 yüklemiştim en ufak kasma olmadan oynuyordum. sonra mağazaya girip bütün büyük oyunları yüklemeye başladım o arada bir mesaj geldi kendinizi tangoda görün gibisinden tıkladım explorerda birşeyler oldu tango sayfası açıldı. pek dikkate almadım kapattım oyunlar bitince denedim daha önce kasmayan oyunda çok fazla kasmaya başlamıştı sildim düzelmedim sıfırladım olmadı recovery yapıp tekrar güncelledim gt racingde ufak takılmalar mevcut fakat asphalt 8- modern combat 4 fazla kasıyor neden olabilir yardımcı olursanız memnun olurum.
hiç birini yüklemeden açtım cihazı asphalt 8 modern combat donuyor kullanan arkadaşlardan biri baksa iyi olurBence telefonunu yeniden sıfırla. Telefonu sıfırladıktan sonra uygulamaların otomatik geri yüklenmelerini engelle. Hiç birini yükleme. Önce oyunları birer birer yükleyerek kasılma var mı dene. Sonra uygulamalara geç ve kontrollü yükle. Belki sonradan yüklediğin bir uygulama bu soruna yol açmış olabilir. Bu şekilde o sorunlu uygulamayı bulmayı deneyebilirsin. Yada benim bilemeyeceğim başka bir sebepte olabilir tabi.
Telefon sıfırlama yoluna en son başvur. Wp 8.1 ön izleme yüklüyse o yüzden bazı sıkıntılar olabilir onun dışında en son çare sıfırlama yaparsın. Normalde dediğin oyunu konsol kalitesinde açıp hiç donma yaratmadan oynatan bir telefondu 1520hiç birini yüklemeden açtım cihazı asphalt 8 modern combat donuyor kullanan arkadaşlardan biri baksa iyi olur
ilk açtığımda bulanık, basıyorum odaklıyor ve odaklarken çok netleşiyor ve son nihai hali yine bulanıklaşıyor ve öylece çekimini yapıyor. Bulanık olarak. Yine odaklamayı manuel yapmam gerekecek. Ayrıca manuel ayarlarda da sonsuz a aldığımda bulanıklaşıyor. Sonsuz ayarı da bozulmuş
ayarı tam sonsuza getirmeden hemen öncesinde bırakıyorum. En net orası.270.000 uygulama olsa nolur ki benden mi kaynakli bilmiyorum lumia 520 kullandim bes para etmez tel 1 ayda sistem pertSon açıklamaya göre, Mağazada 270.000 uygulama sayısına ulaşılmış.
Gariptir bugün başka bir arkadaş çok memnun olduğunu yazmıştı, "sistem pert" derken ne oldu çöktü mü ?270.000 uygulama olsa nolur ki benden mi kaynakli bilmiyorum lumia 520 kullandim bes para etmez tel 1 ayda sistem pert
%80 i çöpSon açıklamaya göre, Mağazada 270.000 uygulama sayısına ulaşılmış.

aynen coktu derken soyle ama herkes takir takir wifi kullanirken ben kullanamiodum surekli donuodu ama tek mukemmel yani kamera 13 mp lik benim kameraya bi. basarGariptir bugün başka bir arkadaş çok memnun olduğunu yazmıştı, "sistem pert" derken ne oldu çöktü mü ?
Bişe olmuş, tövbe estağfirullah böle acayip bişey olmuş.Cortana'ya ne olmuş ?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

seçtiğiniz bir uygulama içerisinde 2 defa sağa doğru kaydığınızda ayrıntılar kısmında boyut gözüküyor, şuan mobil veri kısa yolluyunu bildirim kısmına falan eklimiyoruzarkadaşlar ben bet sürümü yukledımde mağazada girerken uygulamaların boyutunu gosterrmiyor sadece indirirken gosterıyo.bide görev çubuğun da mobil veriyi nasıl açma kapatmayı nasıl kısadan ayarlarım