İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye
  • Beğen
Tepkiler: beats

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bir şey soracağım telefonu pc ye bağladığımda son zamanlarda şarj için pc de ne kadar müzik resim varsa telefona atıyor nasıl düzelir önceden böyle değildi

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
lumia 1520 aldım modern combat 4 çok düşük fps veriyor kasıyor? aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı? ve ya bir kaç büyük oyun yükledikten sonra bütün oyunlarda kasma oluyor mu?
şöyle bir sorun oluştu ilk aldığım gt racing 2 yüklemiştim en ufak kasma olmadan oynuyordum. sonra mağazaya girip bütün büyük oyunları yüklemeye başladım o arada bir mesaj geldi kendinizi tangoda görün gibisinden tıkladım explorerda birşeyler oldu tango sayfası açıldı. pek dikkate almadım kapattım oyunlar bitince denedim daha önce kasmayan oyunda çok fazla kasmaya başlamıştı sildim düzelmedim sıfırladım olmadı recovery yapıp tekrar güncelledim gt racingde ufak takılmalar mevcut fakat asphalt 8- modern combat 4 fazla kasıyor neden olabilir yardımcı olursanız memnun olurum.

Nokia Belle

Nokia Belle

Üye
aslında bubeta sürümünde görev çubugunda mobil veri açma kapatma olsaydı daha çok güzel olurdu . Acaba bu orjınal wp 8.1 olacak mı

suyunsesi

suyunsesi

Üye
lumia 1520 aldım modern combat 4 çok düşük fps veriyor kasıyor? aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı? ve ya bir kaç büyük oyun yükledikten sonra bütün oyunlarda kasma oluyor mu?
şöyle bir sorun oluştu ilk aldığım gt racing 2 yüklemiştim en ufak kasma olmadan oynuyordum. sonra mağazaya girip bütün büyük oyunları yüklemeye başladım o arada bir mesaj geldi kendinizi tangoda görün gibisinden tıkladım explorerda birşeyler oldu tango sayfası açıldı. pek dikkate almadım kapattım oyunlar bitince denedim daha önce kasmayan oyunda çok fazla kasmaya başlamıştı sildim düzelmedim sıfırladım olmadı recovery yapıp tekrar güncelledim gt racingde ufak takılmalar mevcut fakat asphalt 8- modern combat 4 fazla kasıyor neden olabilir yardımcı olursanız memnun olurum.
Bence telefonunu yeniden sıfırla. Telefonu sıfırladıktan sonra uygulamaların otomatik geri yüklenmelerini engelle. Hiç birini yükleme. Önce oyunları birer birer yükleyerek kasılma var mı dene. Sonra uygulamalara geç ve kontrollü yükle. Belki sonradan yüklediğin bir uygulama bu soruna yol açmış olabilir. Bu şekilde o sorunlu uygulamayı bulmayı deneyebilirsin. Yada benim bilemeyeceğim başka bir sebepte olabilir tabi.

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
kamuraN021

kamuraN021

Üye
son gönlerde facebook beta da sorun yaşayan var mı bende girdiğim gibi atıyor

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Benimkinde sıkıntı yok. Bence kaldırıp yeniden kur.

Dumanla gönderildi.

luckysleven

luckysleven

Üye
Su 520 icin nokia yada ms her kimse yurekten tebrik ediyorum. Ev halkinin istegi dogrultusunda 520 yi alali 4 ay falan oluyor alirken cani ne kadar dayanir diye dusunmustum ama face twitter internet vs yogun bir sekilde kullaniliyor oyun oynaniyor ve bir kere bile tik demedi. Arka kapak kendini salar saniyordum en ufak bir deformasyon bile olmadi. Bu fiyata wp deneyimini kullaniciyla boylesine bir performansla bulusturmak alkislik bir hareket..

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Bence telefonunu yeniden sıfırla. Telefonu sıfırladıktan sonra uygulamaların otomatik geri yüklenmelerini engelle. Hiç birini yükleme. Önce oyunları birer birer yükleyerek kasılma var mı dene. Sonra uygulamalara geç ve kontrollü yükle. Belki sonradan yüklediğin bir uygulama bu soruna yol açmış olabilir. Bu şekilde o sorunlu uygulamayı bulmayı deneyebilirsin. Yada benim bilemeyeceğim başka bir sebepte olabilir tabi.
hiç birini yüklemeden açtım cihazı asphalt 8 modern combat donuyor kullanan arkadaşlardan biri baksa iyi olur

dakamon

dakamon

Üye
hiç birini yüklemeden açtım cihazı asphalt 8 modern combat donuyor kullanan arkadaşlardan biri baksa iyi olur
Telefon sıfırlama yoluna en son başvur. Wp 8.1 ön izleme yüklüyse o yüzden bazı sıkıntılar olabilir onun dışında en son çare sıfırlama yaparsın. Normalde dediğin oyunu konsol kalitesinde açıp hiç donma yaratmadan oynatan bir telefondu 1520

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Son gelen Nokia Camera güncellemesi benim L920 nin otomatik odaklamasını bozdu. :) ilk açtığımda bulanık, basıyorum odaklıyor ve odaklarken çok netleşiyor ve son nihai hali yine bulanıklaşıyor ve öylece çekimini yapıyor. Bulanık olarak. Yine odaklamayı manuel yapmam gerekecek. Ayrıca manuel ayarlarda da sonsuz a aldığımda bulanıklaşıyor. Sonsuz ayarı da bozulmuş :) ayarı tam sonsuza getirmeden hemen öncesinde bırakıyorum. En net orası.

Son düzenleme:
beats

beats

Üye
Son açıklamaya göre, Mağazada 270.000 uygulama sayısına ulaşılmış.

burakor7

burakor7

Üye
Son açıklamaya göre, Mağazada 270.000 uygulama sayısına ulaşılmış.
270.000 uygulama olsa nolur ki benden mi kaynakli bilmiyorum lumia 520 kullandim bes para etmez tel 1 ayda sistem pert

beats

beats

Üye
270.000 uygulama olsa nolur ki benden mi kaynakli bilmiyorum lumia 520 kullandim bes para etmez tel 1 ayda sistem pert
Gariptir bugün başka bir arkadaş çok memnun olduğunu yazmıştı, "sistem pert" derken ne oldu çöktü mü ?

burakor7

burakor7

Üye
Gariptir bugün başka bir arkadaş çok memnun olduğunu yazmıştı, "sistem pert" derken ne oldu çöktü mü ?
aynen coktu derken soyle ama herkes takir takir wifi kullanirken ben kullanamiodum surekli donuodu ama tek mukemmel yani kamera 13 mp lik benim kameraya bi. basar

beats

beats

Üye
Cortana'ya ne olmuş ? :)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Nokia Belle

Nokia Belle

Üye
arkadaşlar ben bet sürümü yukledımde mağazada girerken uygulamaların boyutunu gosterrmiyor sadece indirirken gosterıyo.bide görev çubuğun da mobil veriyi nasıl açma kapatmayı nasıl kısadan ayarlarım

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar ben bet sürümü yukledımde mağazada girerken uygulamaların boyutunu gosterrmiyor sadece indirirken gosterıyo.bide görev çubuğun da mobil veriyi nasıl açma kapatmayı nasıl kısadan ayarlarım
seçtiğiniz bir uygulama içerisinde 2 defa sağa doğru kaydığınızda ayrıntılar kısmında boyut gözüküyor, şuan mobil veri kısa yolluyunu bildirim kısmına falan eklimiyoruz

Üst Alt