UFO'lar Gelecekten Mi Geliyor?

Sponsorlu Bağlantılar

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Rabbim sonumuzu hayr etsin!
Varsa ki böyle varlıklar tez zamanda varlıklarına dair ispatı Çıksın ortaya!
Öyle göreceli şey ki uzay ve uzayın barındırdıkları teori teoriyi doğuruyor ve inanmak ile inanmamak arasında kalıyoruz ilerleyen zamanlar da inşallah yeni olgular çıkar ortaya ümid ediyorum :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Rabbim sonumuzu hayr etsin!
Varsa ki böyle varlıklar tez zamanda varlıklarına dair ispatı Çıksın ortaya!
Öyle göreceli şey ki uzay ve uzayın barındırdıkları teori teoriyi doğuruyor ve inanmak ile inanmamak arasında kalıyoruz ilerleyen zamanlar da inşallah yeni olgular çıkar ortaya ümid ediyorum :tebessüm:
Amin. Ama çıkmayacak.:no: Var mısın sakızına? :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___ ve Silinen Üye 988579
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
  • Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Amin. Ama çıkmayacak.:no: Var mısın sakızına? :tebessüm:
sakız nedir ya kayseri mantısı olsa olmaz mı :tebessüm:

ömrümüz yettiği kadar yaşayacağız Eğer o varlıklar var ise onları görmeyi nasip eylesin Rabbim (amin) :tebessüm:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
nasa yetkililerinden biri ufolarla tanışma yılı olarak 2045i ifade ediyor.. Kaptancım baya bekleyeceksin :)

• Beğen
Türe

Türe

Üye
Müsadenizle şunu ve akabinde diğer bölümleri izlemenizi öneriyorum ;

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Vaktiniz varsa Blue Beam (Mavi Işın Projesi) ' i de bir araştırın.

" HAARP " yazarsanız da birçok bilgi çıkacaktır karşınıza.

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
Müsadenizle şunu ve akabinde diğer bölümleri izlemenizi öneriyorum ;

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Vaktiniz varsa Blue Beam (Mavi Işın Projesi) ' i de bir araştırın.

" HAARP " yazarsanız da birçok bilgi çıkacaktır karşınıza.
Bu haarp ve zihin kontrol olayını araştırmıştım cok ilginç ve gerçek allah bizi ve müslümanları bu gibi seylerden korusun

• Beğen
Tepkiler: Türe
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
bu arada ufolara bende 2011 yılına kadar inanıyordum.. İllimünatinin varlığını öğrendiğim 7 aralık 2011 gününden itibaren gerçeklerle yüzleştim.. ufoların olmadığını kanıt olarak öğrendiğim her bilgide hayallerim ve fantezilerim dahada yıkılmıtı.. İnsanın çocukluğundan beri var olan dünyasının çok kısa zamanda yıkılıp yok olması kolay alışılcak kabullenilcek bişe değil inananları anlıyorum yeni uyanan biri olarak :) sende zamanla bu fantezinin yıkıldığını görecek keşke gerçek olsalardı diyeceksin bende dedim :) ama malesef değiller.. :(lakin çakmada olsa sahtede olsa bir ufo macerası yaşayacak dünya :) bilmeyenler dış dünyadan gelen ziyaretçiler şeklinde heyecan yaşayacaklar.. eevrende yalnız değilmişiz diyecekler :) dünnyayı muhteşem bir heyecan saracağına şüphe yok :) benim içinde öyle.. heyecanlı olacak..

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___ ve Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Cezbedici hoşgeldin dostum nasılsın?

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Cezbedici hoşgeldin dostum nasılsın?
sağolasın dede iyiyim yaşamaya devam :) bayadır unutmuştum maxinin varlığını. bu aralar içimden salça olasım maziyi yaşayasım geldi :) sizler nasılsınız

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
bu arada ufolara bende 2011 yılına kadar inanıyordum.. İllimünatinin varlığını öğrendiğim 7 aralık 2011 gününden itibaren gerçeklerle yüzleştim.. ufoların olmadığını kanıt olarak öğrendiğim her bilgide hayallerim ve fantezilerim dahada yıkılmıtı.. İnsanın çocukluğundan beri var olan dünyasının çok kısa zamanda yıkılıp yok olması kolay alışılcak kabullenilcek bişe değil inananları anlıyorum yeni uyanan biri olarak :) sende zamanla bu fantezinin yıkıldığını görecek keşke gerçek olsalardı diyeceksin bende dedim :) ama malesef değiller.. :(lakin çakmada olsa sahtede olsa bir ufo macerası yaşayacak dünya :) bilmeyenler dış dünyadan gelen ziyaretçiler şeklinde heyecan yaşayacaklar.. eevrende yalnız değilmişiz diyecekler :) dünnyayı muhteşem bir heyecan saracağına şüphe yok :) benim içinde öyle.. heyecanlı olacak..
yani inancımız bir kez daha yıkılacak ve bir kez daha oyuna geleceğiz diyorsun abi!
Olsun be abi bu zamana kadar hep kandırılmadık mı ki bir kez daha kanarız ne olacak sanki inanmış gibi yaparız :tebessüm:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
birde şunu ekleyeyim. emin konuşamıyorum bu konuda ama o uçan cisimleri kullanan kara gözlü varlıklar aslında cyborg haline getirilmiş geliştirilmiş mutasyona uğratılmış dna larıyla oynanılmış orjinalde senin benim gibi olan insanlar olduğunu tahmin ediyorum.. Hatta deli dana hastalığı bile bu insanların gelişim süreci için var edilmiş bir hastalıktı.. hayvanların mutasyon için gerekli bir organlarının temini için.. bol miktarda ihtiyaçtan dolayı böyle bir katliam yapıldı..

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
birde şunu ekleyeyim. emin konuşamıyorum bu konuda ama o uçan cisimleri kullanan kara gözlü varlıklar aslında cyborg haline getirilmiş geliştirilmiş mutasyona uğratılmış dna larıyla oynanılmış orjinalde senin benim gibi olan insanlar olduğunu tahmin ediyorum.. Hatta deli dana hastalığı bile bu insanların gelişim süreci için var edilmiş bir hastalıktı.. hayvanların mutasyon için gerekli bir organlarının temini için.. bol miktarda ihtiyaçtan dolayı böyle bir katliam yapıldı..
:aha: :oha: ilk kez duyuyorum abi! Ve şuan notumu aldım araştıracağım bunu! Ilginçmiş!

• Beğen
Tepkiler: Dede
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
başta south park çizgi dizisi olmak üzere uzaylılarla ilgili izlediğimiz bütün filmlerde bir ayrıntıya dikkatinizi çekerim.. Uzaylılar hep ineklerin dünyadaki en zeki varlıklar olduğunu söylerler (tabi bu görünürde filmdeki kara komedi sahnelerinden biridir) lakin uzaylı filmlerinin tamamında uzaylıların bir şekilde ineklerle ilişkili sahnleleri olur neden acaba :)

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___ ve Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
başta south park çizgi dizisi olmak üzere uzaylılarla ilgili izlediğimiz bütün filmlerde bir ayrıntıya dikkatinizi çekerim.. Uzaylılar hep ineklerin dünyadaki en zeki varlıklar olduğunu söylerler (tabi bu görünürde filmdeki kara komedi sahnelerinden biridir) lakin uzaylı filmlerinin tamamında uzaylıların bir şekilde ineklerle ilişkili sahnleleri olur neden acaba :)
Bu uzaylılar Hindu olmasın :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
ince detayı bulmuşun abi :tebessüm: inek'ler uzaylı diye bi haber yapsak dünya sallanır herhalde :sirit:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Aslında mesaj gayet açık. Biz çok zekiyiz ve hammademiz inekler :D dolayısı ile inekler bizim dünyadaki en sevdiğimiz varlık :D
Uzaylıların rengi beyazdır. o beyaz renk ineklerin memelerinin iç kısmından gelmektedir... alınan organ işte bu. :)
uzaylılara cilt-deri yapılıyor :)kaptan hayatında okuduğun en sıradışı ve çılgınca ufo hikayesi budur heralde ama gördüğüm kadarıyla verilen subliminal mesajlardan bu sonuç ortaya çıkıyor (;

• Beğen
Tepkiler: Dede ve ___kaptan___

Üst Alt