OttomaN TigeR
Üye
Kuranda yazılmayan şey tartışılır eğer yazsaydı olmadığı inanırdım Allahın ilmi sonsuzdur ve bizim aklımız yetmez abicim![]()
Aynen.Kuranda yazılmayan şey tartışılır eğer yazsaydı olmadığı inanırdım Allahın ilmi sonsuzdur ve bizim aklımız yetmez abicim![]()
Aynen.
Amin. Ama çıkmayacak.Rabbim sonumuzu hayr etsin!
Varsa ki böyle varlıklar tez zamanda varlıklarına dair ispatı Çıksın ortaya!
Öyle göreceli şey ki uzay ve uzayın barındırdıkları teori teoriyi doğuruyor ve inanmak ile inanmamak arasında kalıyoruz ilerleyen zamanlar da inşallah yeni olgular çıkar ortaya ümid ediyorum![]()
Var mısın sakızına? 
Abi şu android genele bakın bi alınmayın ama malın biri çıkmış önüne gelene kâfir diyor mesajları okuyun bi halledinAmin. Ama çıkmayacak.Var mısın sakızına?
![]()

Abi şu android genele bakın bi alınmayın ama malın biri çıkmış önüne gelene kâfir diyor mesajları okuyun bi halledin![]()

sakız nedir ya kayseri mantısı olsa olmaz mıAmin. Ama çıkmayacak.Var mısın sakızına?
![]()

Bu haarp ve zihin kontrol olayını araştırmıştım cok ilginç ve gerçek allah bizi ve müslümanları bu gibi seylerden korusunMüsadenizle şunu ve akabinde diğer bölümleri izlemenizi öneriyorum ;
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Vaktiniz varsa Blue Beam (Mavi Işın Projesi) ' i de bir araştırın.
" HAARP " yazarsanız da birçok bilgi çıkacaktır karşınıza.
sende zamanla bu fantezinin yıkıldığını görecek keşke gerçek olsalardı diyeceksin bende dedim
ama malesef değiller..
lakin çakmada olsa sahtede olsa bir ufo macerası yaşayacak dünya
bilmeyenler dış dünyadan gelen ziyaretçiler şeklinde heyecan yaşayacaklar.. eevrende yalnız değilmişiz diyecekler
dünnyayı muhteşem bir heyecan saracağına şüphe yok
benim içinde öyle.. heyecanlı olacak..ömrüm yeterse görürüm Abinasa yetkililerinden biri ufolarla tanışma yılı olarak 2045i ifade ediyor.. Kaptancım baya bekleyeceksin![]()

sağolasın dede iyiyim yaşamaya devamCezbedici hoşgeldin dostum nasılsın?
bayadır unutmuştum maxinin varlığını. bu aralar içimden salça olasım maziyi yaşayasım geldi
sizler nasılsınızyani inancımız bir kez daha yıkılacak ve bir kez daha oyuna geleceğiz diyorsun abi!bu arada ufolara bende 2011 yılına kadar inanıyordum.. İllimünatinin varlığını öğrendiğim 7 aralık 2011 gününden itibaren gerçeklerle yüzleştim.. ufoların olmadığını kanıt olarak öğrendiğim her bilgide hayallerim ve fantezilerim dahada yıkılmıtı.. İnsanın çocukluğundan beri var olan dünyasının çok kısa zamanda yıkılıp yok olması kolay alışılcak kabullenilcek bişe değil inananları anlıyorum yeni uyanan biri olaraksende zamanla bu fantezinin yıkıldığını görecek keşke gerçek olsalardı diyeceksin bende dedim
ama malesef değiller..
lakin çakmada olsa sahtede olsa bir ufo macerası yaşayacak dünya
bilmeyenler dış dünyadan gelen ziyaretçiler şeklinde heyecan yaşayacaklar.. eevrende yalnız değilmişiz diyecekler
dünnyayı muhteşem bir heyecan saracağına şüphe yok
benim içinde öyle.. heyecanlı olacak..

birde şunu ekleyeyim. emin konuşamıyorum bu konuda ama o uçan cisimleri kullanan kara gözlü varlıklar aslında cyborg haline getirilmiş geliştirilmiş mutasyona uğratılmış dna larıyla oynanılmış orjinalde senin benim gibi olan insanlar olduğunu tahmin ediyorum.. Hatta deli dana hastalığı bile bu insanların gelişim süreci için var edilmiş bir hastalıktı.. hayvanların mutasyon için gerekli bir organlarının temini için.. bol miktarda ihtiyaçtan dolayı böyle bir katliam yapıldı..
ilk kez duyuyorum abi! Ve şuan notumu aldım araştıracağım bunu! Ilginçmiş!
Bu uzaylılar Hindu olmasınbaşta south park çizgi dizisi olmak üzere uzaylılarla ilgili izlediğimiz bütün filmlerde bir ayrıntıya dikkatinizi çekerim.. Uzaylılar hep ineklerin dünyadaki en zeki varlıklar olduğunu söylerler (tabi bu görünürde filmdeki kara komedi sahnelerinden biridir) lakin uzaylı filmlerinin tamamında uzaylıların bir şekilde ineklerle ilişkili sahnleleri olur neden acaba![]()

ince detayı bulmuşun abibaşta south park çizgi dizisi olmak üzere uzaylılarla ilgili izlediğimiz bütün filmlerde bir ayrıntıya dikkatinizi çekerim.. Uzaylılar hep ineklerin dünyadaki en zeki varlıklar olduğunu söylerler (tabi bu görünürde filmdeki kara komedi sahnelerinden biridir) lakin uzaylı filmlerinin tamamında uzaylıların bir şekilde ineklerle ilişkili sahnleleri olur neden acaba![]()
inek'ler uzaylı diye bi haber yapsak dünya sallanır herhalde 
dolayısı ile inekler bizim dünyadaki en sevdiğimiz varlık 

kaptan hayatında okuduğun en sıradışı ve çılgınca ufo hikayesi budur heralde ama gördüğüm kadarıyla verilen subliminal mesajlardan bu sonuç ortaya çıkıyor (;