O olay objektife düşen ışığın yansımasıydı kardeşim.Adini tam hatirlayamiyorum ama isin icinde ABD rusya filan var hatta bir ara kabe nin uzerinde melek goruldu zannetmisti herkes o olay da bununla ilgiliydi diye hatirliyorum.![]()
O olay objektife düşen ışığın yansımasıydı kardeşim.

mesajı yeni gördüm bi yandan Kpss ye çalışıyorum da bakamadım şimdi gözden geçiriyorum bakalım neler çıkacak karşımaAdini tam hatirlayamiyorum ama isin icinde ABD rusya filan var hatta bir ara kabe nin uzerinde melek goruldu zannetmisti herkes o olay da bununla ilgiliydi diye hatirliyorum.![]()
objektife düşen ışık konusunu farklı bir sitede görmüştüm mars'ta ne olduğu bilinemeyen ışık yeniden ortaya çıktı başlığı vardı ama sonra uzay araçlarının objektiflerine çarpan güneş ışığı ile kısa süreli kalıcı bir yansıma olduğu açıklaması yapılmış!O olay objektife düşen ışığın yansımasıydı kardeşim.

Einsteinin sözünü yanlış yorumlamışlar. ışık hızını geçersek geçmişi görebiliriz, ancak geçmişe gidemeyiz. Şunu söyle yorumlayalım, Biz güneşin 8 dakika öncesini görüyoruz aradaki mesafeden dolayı. O zaman güneşte dünyanın 8 dakika öncesini görüyor. Bunun sebebi ışık hızıdır, Dünyadan gelen ışığın güneşe 8 dakika sonra varmasıdır. Biz eğer güneşe bir anda ışınlanıp (ışık hızını geçip) güneşe gidersek, dünyanın 8 dakika geçmişini göreceğiz. Ama geçmişe gidemeyiz, sadece görürüz. Bunu güneş değil de daha uzak bir yer için söylersek, mesela 100 ışık yılı uzaklıktaki bir mesafeye bir anda ışınlanıp dünyaya bakarsak, dünyanın 100 yıl öncesini göreceğiz.
gayet iyi ve mantıklı mesajsana bizzat başımdan geçenlere dayanarak katılıyorumUfo değilde başka canlılara inanıyorum sonuçta kuranda yazıyor 18 bin alem olduğu herşeye somut örnek gerekmiyor bence bilim cinleri kabul etmiyor ama biz müslümanlar var olduğunu biliyoruz tabi bu sayıda baya azaldı![]()

Biliyorsun günümüzde kabe-i Muazzama'nın her yeri ışıklandırılmış durumda, o yüzden böylesine muazzam bir şekilde ışıklandırılmış bir mekanda video çekerken objektife düşen ışık yansımalarına rastlamak gayet normal.objektife düşen ışık konusunu farklı bir sitede görmüştüm mars'ta ne olduğu bilinemeyen ışık yeniden ortaya çıktı başlığı vardı ama sonra uzay araçlarının objektiflerine çarpan güneş ışığı ile kısa süreli kalıcı bir yansıma olduğu açıklaması yapılmış!![]()

Çıkar be abi millet çıkarcı olmuşBiliyorsun günümüzde kabe-i Muazzama'nın her yeri ışıklandırılmış durumda, o yüzden böylesine muazzam bir şekilde ışıklandırılmış bir mekanda video çekerken objektife düşen ışık yansımalarına rastlamak gayet normal.
Benim kızdığım nokta; bu yansımaları meleğe benzetip birde Kabe'ye inen melek videosu adı altında insanların manevi duygularıyla oynuyorlar. Ama en önemlisi bu görüntüleri yayınlayanlar yarın gerçeğin ortaya çıkacağını ve yalancı konuma düşeceklerini bile bile nasıl oluyor da bu kadar rahat ve Allah'tan utanmadan yayınlayabiliyorlar. Onlara acıyorum doğrusu.![]()

Süpersin.. Arkadaşımız ufo denen olayı tam şekliyle ifade etmiş.. Evet ufo denen olay naziler zamanında bulunan teknolojik uçan araçların amerika tarafından ele geçirilip geliştirilmesinden başka bir olay değildir. 1 Doların üzerindeki novus orda seclorum(new world order-yeni dünya düzeni) yazısındanki amacı gerçekleştirebilmenin en kısa kestirme yolunu bu olarak kurgulamışlar siyonistler masonlar..Dışardan yani uzaydan bir saldırı olmadıkça bu insanlık bir çatı altında birleşmez.. Onlar tek devlet tek din(yapay din) tek dil olan bir dünyayı var etmek için bu teknolojiyi gizleyip insanlığa ufo diye yutturdular.. o araştırmalar nasanın ufo gözlemleri belgeseller hep bu oyunun bir parçası hepsi senaryo. velhasıl ufo denen olay amerikan gizli askeri operasyonundan başka bişe değildir.. amerikan dediysem amerikayı yöneten gizlgüçlerin operasyonu..Bir ara Alman Nazi yönetiminin ikinci dünya savaşı zamanlarında ufo benzeri uçaklara sahip olduğunu okumuştum.
aynen öyle.. Allah yarattığı akıllı varlıkların hepsini bizlere bildirmiştir.. İnsan - cin - melek.. başka bir varlık yok..hocam onu demiyorum evet bizde uzaylıyız ordaki kastım bildiğimiz uzaylı hani televizyonda gördüğümüz ufoyla gelenler. Kuranda bile yazıyor biz sadece insanları ve cinleri ibadet etsinler diye yarattık Kuranda ufoya uzaylıya dair bilgiler geçmiyor
Alemden kasıt herşey.. otlar - ağaçlar - böcekler - gezegenler - su - hava - toprak - taş - dağlar - atmosfer - mikroorganizmalar - melekler - cinler - insanlar vsvsvsvs.. işte alemler böyle uzayıp gidiyor..18000 bin alem olduğunu hatırlatayım biz saysak 5 tane sayarız geri kalan 17995 alem nerde bilinmiyor![]()
Mavi ışın projesi.. yeni dünya düzeni için olan hazırlıklardan bir diğeri..Adini tam hatirlayamiyorum ama isin icinde ABD rusya filan var hatta bir ara kabe nin uzerinde melek goruldu zannetmisti herkes o olay da bununla ilgiliydi diye hatirliyorum.![]()
Başka varlık yok diyerek kesin konuşuyorsunSüpersin.. Arkadaşımız ufo denen olayı tam şekliyle ifade etmiş.. Evet ufo denen olay naziler zamanında bulunan teknolojik uçan araçların amerika tarafından ele geçirilip geliştirilmesinden başka bir olay değildir. 1 Doların üzerindeki novus orda seclorum(new world order-yeni dünya düzeni) yazısındanki amacı gerçekleştirebilmenin en kısa kestirme yolunu bu olarak kurgulamışlar siyonistler masonlar..Dışardan yani uzaydan bir saldırı olmadıkça bu insanlık bir çatı altında birleşmez.. Onlar tek devlet tek din(yapay din) tek dil olan bir dünyayı var etmek için bu teknolojiyi gizleyip insanlığa ufo diye yutturdular.. o araştırmalar nasanın ufo gözlemleri belgeseller hep bu oyunun bir parçası hepsi senaryo. velhasıl ufo denen olay amerikan gizli askeri operasyonundan başka bişe değildir.. amerikan dediysem amerikayı yöneten gizlgüçlerin operasyonu..
aynen öyle.. Allah yarattığı akıllı varlıkların hepsini bizlere bildirmiştir.. İnsan - cin - melek.. başka bir varlık yok..
Alemden kasıt herşey.. otlar - ağaçlar - böcekler - gezegenler - su - hava - toprak - taş - dağlar - atmosfer - mikroorganizmalar - melekler - cinler - insanlar vsvsvsvs.. işte alemler böyle uzayıp gidiyor..
Mavi ışın projesi.. yeni dünya düzeni için olan hazırlıklardan bir diğeri..
katılıyorum!Biliyorsun günümüzde kabe-i Muazzama'nın her yeri ışıklandırılmış durumda, o yüzden böylesine muazzam bir şekilde ışıklandırılmış bir mekanda video çekerken objektife düşen ışık yansımalarına rastlamak gayet normal.
Benim kızdığım nokta; bu yansımaları meleğe benzetip birde Kabe'ye inen melek videosu adı altında insanların manevi duygularıyla oynuyorlar. Ama en önemlisi bu görüntüleri yayınlayanlar yarın gerçeğin ortaya çıkacağını ve yalancı konuma düşeceklerini bile bile nasıl oluyor da bu kadar rahat ve Allah'tan utanmadan yayınlayabiliyorlar. Onlara acıyorum doğrusu.![]()
Gözüyle bizzat o uçan aracı görmüş biri olarak konuşuyorumBaşka varlık yok diyerek kesin konuşuyorsun![]()

Süpersin.. Arkadaşımız ufo denen olayı tam şekliyle ifade etmiş.. Evet ufo denen olay naziler zamanında bulunan teknolojik uçan araçların amerika tarafından ele geçirilip geliştirilmesinden başka bir olay değildir. 1 Doların üzerindeki novus orda seclorum(new world order-yeni dünya düzeni) yazısındanki amacı gerçekleştirebilmenin en kısa kestirme yolunu bu olarak kurgulamışlar siyonistler masonlar..Dışardan yani uzaydan bir saldırı olmadıkça bu insanlık bir çatı altında birleşmez.. Onlar tek devlet tek din(yapay din) tek dil olan bir dünyayı var etmek için bu teknolojiyi gizleyip insanlığa ufo diye yutturdular.. o araştırmalar nasanın ufo gözlemleri belgeseller hep bu oyunun bir parçası hepsi senaryo. velhasıl ufo denen olay amerikan gizli askeri operasyonundan başka bişe değildir.. amerikan dediysem amerikayı yöneten gizlgüçlerin operasyonu..
aynen öyle.. Allah yarattığı akıllı varlıkların hepsini bizlere bildirmiştir.. İnsan - cin - melek.. başka bir varlık yok..
Alemden kasıt herşey.. otlar - ağaçlar - böcekler - gezegenler - su - hava - toprak - taş - dağlar - atmosfer - mikroorganizmalar - melekler - cinler - insanlar vsvsvsvs.. işte alemler böyle uzayıp gidiyor..
Mavi ışın projesi.. yeni dünya düzeni için olan hazırlıklardan bir diğeri..
Ve gerçekten basit birşey değil dikkate alınmalı yoksa daha çoook kandırılacağız.Eğer cinler, insanlar ve melekler dışında yaratılmış başka mahlukatlar olsaydı. Emin ol hiç bir bilgiyi kısmayan yüce Rabbimiz, onlar hakkında da bizleri bilgilendirirdi. Öyle değil mi? Ayrıca on sekiz bin alem tabiri çokluğu ifade etmektedir.Başka varlık yok diyerek kesin konuşuyorsun![]()
Kuranda yazılmayan şey tartışılır eğer yazsaydı olmadığı inanırdım Allahın ilmi sonsuzdur ve bizim aklımız yetmez abicimEğer cinler, insanlar ve melekler dışında yaratılmış başka mahlukatlar olsaydı. Emin ol hiç bir bilgiyi kısmayan yüce Rabbimiz, onlar hakkında da bizleri bilgilendirirdi. Öyle değil mi? Ayrıca on sekiz bin alem tabiri çokluğu ifade etmektedir.