İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

Akhtoher

Akhtoher

Üye
tabiki zaten şuan forumda bir çok kişi kullanıyordur bende kurulu mesela hiç bir sıkıntı olmadan kullanıyorum ve kararlı sürümde tabiki gelicek
Windows Phone dememiş Windows 8.1 yazmış kafamı karıştırdı :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
sonuçta her ikisinde de beta sürüm var ve bir gün kararlı sürüme geçicek bu geçişte bir sorun çıkacağını sanmıyorum eğer çıkarsa büyük bir kullanıcı kısmı sıkıntı yaşar

• Beğen
Tepkiler: Nokia Belle
4MaGuS

4MaGuS

Üye
peki şarj konusunda nasıl peki ?
magazaya yazdım çıkmadı
şarj konusunda azalamalar var ancak kararlı sürümde düzeltilecektir şuan sizin telefon wp8 olduğu için wp8.1 programlarını siz ne görebilirsiniz ne kurabilirsiniz telefonu beta sürüme yükseltmeniz gerekiyor

• Beğen
Nokia Belle

Nokia Belle

Üye
ayıp oluyo ama .
şarj konusunda azalamalar var ancak kararlı sürümde düzeltilecektir şuan sizin telefon wp8 olduğu için wp8.1 programlarını siz ne görebilirsiniz ne kurabilirsiniz telefonu beta sürüme yükseltmeniz gerekiyor
bata sürüme nasıl yukseltırım acaba@aktoher abi mağazada dosyalar yazdım Bi şey. Çıkmadı ?

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
4MaGuS

4MaGuS

Üye
ayıp oluyo ama .
bata sürüme nasıl yukseltırım acaba
ilk olarak magazadan bun programı kurun daha sonra app studia hesabı almanız gerekiyor site linki arıyorum bulunca atıcam o hesap bilgilerini bu programa girip onayladıktan sonra güncelleme kısmını tarattıgınızda yeni bir şey buluyor, Püf Noktası - WP8.1 Geliştirici Ön İzleme Sürümü Özellikler ve Yükleme - MaxiCep şu konuyu takip edebilirsin burada neler yapman gerektiğini yazıyor veya kısaca şu siteye giripte direk üyelik alabilirsiniz hotmail hesabınla star new diyerek isim ve hotmail hesabını girmen gerekiyor daha sonra aynısını telefone girip done demen gerkeiyor

• Beğen
Nokia Belle

Nokia Belle

Üye
ilk olarak magazadan bun programı kurun daha sonra app studia hesabı almanız gerekiyor site linki arıyorum bulunca atıcam o hesap bilgilerini bu programa girip onayladıktan sonra güncelleme kısmını tarattıgınızda yeni bir şey buluyor, Püf Noktası - WP8.1 Geliştirici Ön İzleme Sürümü Özellikler ve Yükleme - MaxiCep şu konuyu takip edebilirsin burada neler yapman gerektiğini yazıyor veya kısaca şu siteye giripte direk üyelik alabilirsiniz hotmail hesabınla star new diyerek isim ve hotmail hesabını girmen gerekiyor daha sonra aynısını telefone girip done demen gerkeiyor
gene her şey için çok teşekkürler :)
ilk olarak magazadan bun programı kurun daha sonra app studia hesabı almanız gerekiyor site linki arıyorum bulunca atıcam o hesap bilgilerini bu programa girip onayladıktan sonra güncelleme kısmını tarattıgınızda yeni bir şey buluyor, Püf Noktası - WP8.1 Geliştirici Ön İzleme Sürümü Özellikler ve Yükleme - MaxiCep şu konuyu takip edebilirsin burada neler yapman gerektiğini yazıyor veya kısaca şu siteye giripte direk üyelik alabilirsiniz hotmail hesabınla star new diyerek isim ve hotmail hesabını girmen gerekiyor daha sonra aynısını telefone girip done demen gerkeiyor[/QUOTEsu hesap yerınde kendı hesabımı yazdım sonra done diyo bnde anlamadım

tam ön inceleme yuklecem birinci adımı gçiyorum e postaya geliyor onu da yazıyorum sonra done yzsı çıkıyo ve olmuyor

4MaGuS

4MaGuS

Üye
gene her şey için çok teşekkürler :)

tam ön inceleme yuklecem birinci adımı gçiyorum e postaya geliyor onu da yazıyorum sonra done yzsı çıkıyo ve olmuyor
3 verdiğim linkten appstudia hesabı aldınız mı eğer o tamam ise sadece programa girio accept dedikten sonra meilinizi ve şifrenizi girdikten sonra bir tik ve done kısmı çıkması gerekiyor eğer öyle değilse olmuya bilir şöyle olması lazım

Nokia Belle

Nokia Belle

Üye
3 verdiğim linkten appstudia hesabı aldınız mı eğer o tamam ise sadece programa girio accept dedikten sonra meilinizi ve şifrenizi girdikten sonra bir tik ve done kısmı çıkması gerekiyor eğer öyle değilse olmuya bilir şöyle olması lazım

3 verdiğim linkten appstudia hesabı aldınız mı eğer o tamam ise sadece programa girio accept dedikten sonra meilinizi ve şifrenizi girdikten sonra bir tik ve done kısmı çıkması gerekiyor eğer öyle değilse olmuya bilir şöyle olması lazım Microsoft OneDrive - Access files anywhere. Create docs with free Office Online.
aslın da e posta yerıne kendı e postamı yazdm son senın su paylaştığın yeni likteki gıbı resim çıktı ve bnde done dedim ama hiç degısen Bi şey olmadı

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hocam done dedikten sonra birşey çıkması gerekmiyor zaten sen hemen Bi telefon güncellenmesi kontrolü yap. Olmazsa detaylı olarak yeniden başlarsın.

Dumanla gönderildi.

• Beğen
Nokia Belle

Nokia Belle

Üye
Hocam done dedikten sonra birşey çıkması gerekmiyor zaten sen hemen Bi telefon güncellenmesi kontrolü yap. Olmazsa detaylı olarak yeniden başlarsın.

Dumanla gönderildi.
aynen telefon güncellemesi yaptım,gene gene kendı güncellemesi yüklendi e simdi tekrarmı deneyım sence
sen microsoft hesabı alamamışsın şu konuyu takip et aynısını yapmaya çalış Püf Noktası - Developer Hesabınız Yok Ve Gdr3'i Test Mi Etmek Istiyorsunuz? - MaxiCep
tmm kardesım bkyorum

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Bir kaç defa güncelleme yapıyor sürekli güncelle ve en son 8.1 kuruyor.

• Beğen
beats

beats

Üye
Microsoft Research'ten iklim bilgileri uygulaması:

beats

beats

Üye
Dikkatli bir kullanıcı şarj sembolünü incelemiş ve pil kapasitesinin değişimi ile sembolde de farklılık oluştuğunu gözlemlemiş. :)

meneleos

Üye
Telefon garantiden yeni geldi, haliyle 8.1 gitmiş eski sürümlerde kalmış. Wi-fi'den güncellemeye başladım, 8.1 'den bir önceki ufak hazırlık yamasına kadar hepsi yüklendi. Bu yama geldikten sonra wi-fi bozuldu, bağlantı kuruluyor ama internete girmiyor. 2-3 farklı modemle denedim sonuç aynı. Wifi olmadığı için sonraki güncellemeyi de indiremiyorum, garantiye yollamakta istemiyorum yok mudur bir yolu ? Mümkünse fabrika ayarlarına döndür demeyin.

Üst Alt